Etkinlik ve Parti

Troll Bebek Kek Toppers Oyuncaklar Trolls Figürler Haşhaş ve Şube 12 adet Set

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺182.60

Renk
sku:
  • e27938
Tanım

Ürün Açıklaması

Paket: 12 adet mini trolls içine bir temizle polybag.It erkekler ve kızlar için hediye olarak gönderilmeye hazırdır.Ağırlık: yaklaşık 180g.

Bu film trolls figures, Prenses Poppy, kötümser Dal, Saten ve Şönil gibi tüm popüler Troller karakterleriyle birlikte geliyor-Sonsuza dek en iyi moda arkadaşlar, DJ Suki, en sevdiği evcil hayvanı Bay Dinkles'ı tutan Biggie, Guy Diamond, Fuzzbert ve Cooper uzun boylu 4 bacaklı Trol!

Sadece kek toppers için değil, mini figürler 4 yaş ve üstü çocuklar için iyidir ve düzgün bir hediye fikri oluşturur!Ve herhangi bir Trol hayranı için harika!

12 Trol figürü içeren bu eğlenceli troller oyuncak seti, her oyuncak sabit bir stand üzerinde gelir, böylece onları hemen hemen her yerde görüntüleyebilirsiniz.

Sert PVC trolls figürlü kek toppers, 12 inçlik keklerde veya normal büyüklükteki fincan keklerde en iyi sonucu veren 1,5 ila 2,5 inç yüksekliğindedir.

Etiketler: pasta süsleme malzemeleri, kek kalıpları dekorasyon, kek dekorasyon araçları istifleme, trolling braketi, trolling kuşu, trolling plakası, kek dekorasyon aracı yapımı, büyük trolling, trolling dalgıç, sazlık trolling

Ürün özellikleri

Malzeme Akrilik
Model Numarası 12XJL
Toptan Satış Türü NO
Neden doğum günü partisi, Çocuk Bayramı, Okula Dönüş, Parti, Noel, yeni yıl, Mezuniyet
Desen Karikatür hayvan, Çizgi Film Figürü
Kaynak Hongkong Çin
Set Türü Evet

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler