Seks Oyuncakları

YENİ Kadın Meme Meme Kelepçeleri Egzotik Masaj Aksesuarları Kadın Seksi Meme Kelepçeleri Meme Klip Vücut Bakımı Çok Tarzı

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺14.52

Normal fiyat: ₺20.82

Renk
sku:
  • e28332
Tanım

Ürün Açıklaması

Özellikle yeni hisler arayan çiftler için uygundur.

Klipler Bayanın meme ucunu uyarır ve labia.It güzel bebeğinizin çok çekici görünmesine izin verebilir.Ve size ve sevgilinize seks oyunları hakkında en heyecanlı deneyimi yaşatacak.

Bu kelepçeler tasarımı harika görünüyor ve harika hissediyor ve esaret tamamlayıcı dünyasında yeni başlayanlar için mükemmel.Kullanımı çok basittir, meme uçlarınızı uyarmak için yeterli basınç sağlarlar.Zincir, dengeli olduğu için basıncı yoğunlaştırır ve her biri ile ince bir uyarım sağlar. movement.It çoğu boyuta uyar.

Malzeme: Metal

Meme ucu stimülasyonu için cımbız kullanmak çok, çok uyarıcı ve heyecan vericidir.

Etiketler: çiçek nipple piercing, mısır göğüsler, marutaki masaj, meme emzik, güçlü meme kelepçeler, palo saç klipleri, tanımsız pantolon, meme ucu kelepçesi penis, feedin meme, külotlu çorap büyük kadınlar

Ürün özellikleri

Müstehcen Resim No
Kaynak Anakara Çin
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Marka Adı PCWFKEF'İN

2 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-09-07

    Merhaba. Parseli senden aldım ve hayal kırıklığına uğradım. Ürün bir kusurla geldi ve kullanamıyorum. Lütfen parayı iade edin, böylece bu ürünü veya benzer bir şeyi başka bir mağazadan satın alabilirim.

  2. Anonymous 2022-07-27

    Serin kelepçeler, çok heyecanlı, tavsiye ederim

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler