Kadın Yakınları

Sıcak Sauna Ter Pantolon Kadınlar için Yüksek Bel Sıkıştırma Zayıflama Ağırlıkları Termo Legging Egzersiz Vücut Şekillendirici Sauna Takım Elbise Spor

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺277.34

Normal fiyat: ₺554.69

Renk
sku:
  • e29415
Tanım

Ürün Açıklaması

geri bildirim:

2. Farklı ölçüm hareketleri nedeniyle, boyut 1-2 cm değişebilir .

Ürünle ilgili herhangi bir sorun bulursanız lütfen önce bizimle iletişime geçin,bizimle iletişime geçmeden anlaşmazlığı açmayın,lütfen sizinle sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan emin olun!

【OPTİMAL ve kullanışlı SEÇENEK】▶Kadın vücut şekillendirici sauna pantolonumuz, moda kızları için en uygun fitness sıralama seçeneğini sunar.Egzersiz sauna pantolonunun moda görünümü ve pratikliği, egzersiz, yoga, fit, koşu ve hatta gündelik ve bahçe işleri vb.Sırasında giyebileceğinize karar verir.Kadınlar için ter sauna taytları hafiftir, çantanızda paketlenmesi kolaydır.Zindeliğinizi istediğiniz zaman koruyabilirsiniz.Egzersiz programı ve dengeli beslenmenin bir araya gelmesiyle, sizi daha iyi bulmaya devam edeceksiniz.

geri dönüş:

Müşteri memnuniyeti çok önemlidir Eğer sipariş öğe ile memnun iseniz, olumlu geribildirim bırakın lütfen.Aldığınız öğeden memnun değilseniz, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Herhangi bir anlaşmazlığı çözmek için sizinle birlikte çalışmak istiyoruz.

Böyle bir durumda, durumu düzeltebilmemiz için derhal bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.

Gönderdiğimiz hatalı, yanlış renk ve yanlış boyut olmadıkça ürünler iade edilemez ve iade edilemez ve talep, ürün alındıktan sonraki ilk 7 gün içinde yapılmalıdır.

1. Işık çekim yeteneği gibi hava koşullarından etkilenen faktörler, hatta farklı bir ekran çözünürlüğü, belirli bir renk olacak, önlenemez.

notlar:

【ÇEŞİTLİ VÜCUT şekilleri için yırtılmaz UYUM】▶Kadınların endişesini biliyoruz ve çeşitli vücut şekilleri ve ağırlıkları olan kadınları düşünüyoruz.Kadınlar için sauna pantolonumuz yüksek bel, maksimum esneyebilen, ancak yırtılmayan, özellikle dikişlerde parçalanmayan nihai esnekliğe sahiptir.Egzersiz sırasında rahat, esnek ve hafif hissedebilirsiniz.Kadınlar için egzersiz sauna pantolonu fiş boyutu, Bacak tipinizi ve kalçalarınızı şekillendirebilir, sporda bile harika bir figür tutabilir.

【Ağırlığı azaltmak için terlemeyi 5 kat artırın】▶Diğer ter sauna pantolonlarına kıyasla, kadınlar için bu sauna ter pantolonu kilo vermek için mükemmeldir.Gümüş ısı tutucu polimer kumaş sizi daha fazla terletir ve daha hızlı yağ yakar.Yüksek bel tasarımı ve uzun pantolonlar,karın,kalça, uyluk ve baldırınızın yağ yakımını hızlandırmasına ve kas tabakasını sıkılaştırmasına yardımcı olmak için normalden 5 kat daha fazla terletmek için vücut ısısını artıracaktır.Büyüleyici bir kum saati vücut figürü elde etmek.

ulaşım ihtiyaçları, aldığınız elbisenin katlanma fenomeni olacaktır.Lütfen endişelenmeyin, bu katlama durumu ilk kez temizledikten sonra kaybolacaktır .

【Yükseltilmiş, taze ve kokusuz ısı tutucu kumaş】▶Kadınlar için egzersiz sauna pantolonumuzu giyerken, yükseltilmiş gümüş ısı tutucu polimer kumaşı vücut ısımızı artırabilir ve spor sırasında kısa süre kullanarak terlemeyi uyarabilir, bu da 5 kat terlemeyi artırmaya yardımcı olur. etki ve sıcak sauna yaratın- giyme deneyimi gibi.Sauna ter tozlukları vücuttaki fazla suyu boşaltmamıza ve hızlı ve faydalı bir şekilde kilo vermemize yardımcı olacaktır.Daha az zamanla daha fazla zayıflama.

【ALT karın yağını yakmak ve kalçaları zayıflatmak】▶kadınlar için bu egzersiz bel eğitmeni taytı, üstün karın kontrolü sağlayan ve karnınızı 360 sıkıştırma ile sıkıca saran yüksek bel ve dayanıklı fermuar ile tasarlanmıştır, böylece karnınızı düzleştirir, bel çevresini 3-5 inç azaltır.Kadınlar için sauna eşofmanlarının sauna ve streç kumaşı karın, kalça ve uyluklarınızı sarar ve kolayca terletir.Büyüleyici şekil eğrisini daha hızlı ve daha iyi elde etmenize yardımcı olur.

Etiketler: kadın seksi iç çamaşırı, Şekillendirici, shapewear setleri, yoga pantolon kadın, tayt

Ürün özellikleri

Marka Adı CHENYE
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Dikişsiz Shapewear sorunsuz dikiş tasarım
Kontrol Seviyesi Orta
Kumaş Türü Çuha
Cinsiyet kadınlar
Malzeme Polyester, Tayt, Poliamid
Shapewear Kontrol Külot
Dekorasyon Hiçbiri
Destek Türü Tel Ücretsiz
CN Zhejiang
Kalınlık İnce (Yaz)
Model Numarası eşofman altı
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Şekillendiriciler
Müstehcen Resim No

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler