Güzellik ve Sağlık

MUKASI Buzlu Soğuk Kompres Masaj Tabancası Elektrikli Perküsyon Tabanca Masajı Vücut Boyun Geri Spor Derin Doku Kas Gevşeme

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺729.65

Normal fiyat: ₺2 806.49

Renk
sku:
  • e299755
Tanım

Ürün Açıklaması

Sessiz Çalışma

Derin doku masaj tabancası derin kaslara ve bağ dokusuna odaklanır.Kas sertliğini ve ağrısını hafifletmeye yardımcı olur, yumuşak doku sağlığını iyileştirir body.It ayrıca yorgunluğu gidermeye yardımcı olur ve daha iyi rahatlamanıza yardımcı olur.

Akıllı zamanlama koruması ile yükseltilmiş, 15 dakikadan fazla sürekli kullanım veya 15 dakikadan fazla kullanım dışı otomatik olarak kapanacaktır.

【Süper Sessiz + LCD Ekran】: Derin ve güçlü yüksek penetrasyon sağlayan yüksek torklu motorla özel olarak tasarlanmış bu derin doku masaj tabancası.Dahası, masaj yaparken süper sessizlik getirir, rahatlama zamanınızın tadını çıkarabilirsiniz.Yüksek çözünürlüklü LCD dokunmatik ekranlı profesyonel vücut masajı, hız seviyelerini ve kalan gücü istediğiniz zaman net bir şekilde bilebilirsiniz.

Düz Kafa

5 * Masaj Başlığı

Pil Hacmi:1800 mAh

Akıllı Zamanlama Koruması

Hız Seviyesi Göstergesi

Ürün Adı: MUKASİ Masaj Tabancası

Derin doku masajı, 2 saat Şarj etmek için en az 4 saat sağlayan 1800mAh yüksek kaliteli lityum pil ile donatılmıştır.

Benzersiz Soğuk Kompres Fonksiyonu

MUKASİ Masaj tabancası, perküsyonun derin dokuya nüfuz etmesini sağlayan 12 mm genliğe sahip yeni nesil bir motorla donatılmıştır.Tüm kas gruplarının gevşemesi ve vücut şekillendirmesi için tasarlanmıştır.

Soğuk Kompres Kafası

Ürün Parametreleri

Uzun Pil Ömrü

* Yukarıdaki veriler laboratuvar tarafından ölçülür, gerçek kullanım belirli koşullara bağlı olarak biraz farklı olacaktır.

【5 Masaj Başlığı+8 Ayarlanabilir Hız Seviyesi】: MUKASİ derin doku kas masajı, tüm vücut bölgelerinize uyabilen 5 yedek kafa ile birlikte gelir.Her masaj başlığı, kas gerginliğini etkili bir şekilde serbest bırakmak ve ağrıyı hafifletmeye yardımcı olmak için belirli kas grupları için tasarlanmıştır.Masaj, ihtiyaçlarınıza göre doğru basıncı sağlamak için hızı ayarlamanızı sağlayan 8 hız seviyesine sahiptir.

Paket Listesi

【Hediye için Mükemmel】: MUKASİ masaj tabancası, doğum günleri, yıldönümleri, mezuniyetler, Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü ve Noel gibi özel günler için ideal bir hediyedir!Kas masaj silahını bugün al!

1 * Kullanım Kılavuzu

Çatal Kafa

Çıkış Gerilimi:7.4 V

Nazik Hatırlatma: Buzlu soğuk kompres işlevi, masaj kafasını kullanmadan önce birkaç dakika buzdolabına veya buz küplerine yerleştirmeyi gerektirir.

MUKASİ masaj tabancası 5 farklı masaj başlığı ile birlikte gelir.Boynunuza, alt ve üst sırtınıza, omuzunuza, belinize, belinize, bacağınıza vb. Masaj yapabilirsiniz.Ergonomik kavrama tasarımı, kas sertliğini azaltır.

1 * Tip-C Şarj Kablosu

Güçlü Derin Doku Masajı

Serin Aerodinamik Tasarım

【Uzun Pil Ömrü】: Derin doku masajı, 2 şarj için en az 4 saat sağlayan 1800mAh yüksek kaliteli lityum pil ile donatılmıştır. hours.It ayrıca kasınızı koruyan ve üniteyi aşırı ısınmaya karşı koruyan 15 dakikalık akıllı kapanma ile tasarlanmıştır.

Net Ağırlık:Yaklaşık 620g

Top Kafa

【Benzersiz Soğuk Sıkıştırma İşlevi + Serin Aerodinamik Tasarım】: Benzersiz soğuk sıkıştırma işlevi, en önemli özelliğidir.Bu işlev, eklemler veya kaslar şiştiğinde şişliği ve ağrıyı azaltabilir, kas sağlığınız için daha kapsamlı bakım sağlayabilir.Ayrıca, aerodinamik tasarım ve serin solunum ışığı, masaj tabancasını bilim ve teknoloji duygusuyla dolu hale getirir.

Yoğunluğu doğru bir şekilde ayarlamanıza ve pil seviyesini kontrol etmenize yardımcı olabilecek güç ve masaj yoğunluğunu doğru bir şekilde görüntülemek için yükseltilmiş yüksek çözünürlüklü LCD ekran ile donatılmıştır.Farklı masaj ihtiyaçlarınızı karşılamak için 8 ayarlanabilir hız seviyesi vardır.

Aileleriniz, Arkadaşlarınız, Sevgiliniz ve kendiniz için mükemmel bir Hediye.

Kalan Pil Göstergesi

Malzeme: ABS

5 Masaj Başlığı

Şarj Tipi:Tip-C

Soğuk kompres işlevi, ağrıya karşı doku hassasiyetini azaltabilir, histaminlerin ve oksijensiz radikallerin salınımını azaltabilir ve yavaşlatabilir, bu da masaj tabancaları tarihinde büyük bir yeniliktir.

LCD Dokunmatik Ekran

1 * Masaj Tabancası

【Güçlü Çok Fonksiyonlu Masaj Tabancası】: MUKASİ masaj tabancası, güçlü vurmalı masaj sağlayarak kasların sertliğini derinlemesine giderir therapy.It vücudun yumuşak dokularının genel sağlığını iyileştirebilir, fasya ve kaslar arasındaki yapışmanın neden olduğu iltihabı önleyebilir.Güçlü masaj, profesyonel sporculardan rekreasyonel spor salonuna gidenlere kadar herkes için uygundur.

Aerodinamik tasarım ve serin solunum ışığı, masaj tabancasını bilim ve teknoloji duygusuyla dolu hale getirir.

Renk:Siyah, Kırmızı, Gri, Mavi

Yüksek torklu Motor 12mm Genlik

Hız Seviyesi:8 Ayarlanabilir Seviye

MUKASİ Derin Doku Masaj Tabancası

Benzersiz sessiz kayma teknolojisi ve yüksek torklu motor ile işinizde sadece 40dB ses üretir.Masaj zamanınızın keyfini sessiz ve rahat bir şekilde çıkarabilirsiniz.

* Yukarıdaki veriler laboratuvar tarafından ölçülür, gerçek kullanım belirli koşullara bağlı olarak biraz farklı olacaktır.

inatçı

Etiketler: elektrikli perküsyon, silah masajı, masaj tabancası kafası, masaj yastığı, masaj silah, derin doku masaj tabancası

Ürün özellikleri

Uygulama Vücut
Sertifika CE
Malzeme abs
Boyut Small, Medium, Large
Model Numarası LCD ekran fitness masaj aleti vibratörler erkekler kadınlar için hediye
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı MUKASİ
Öğe Türü Masaj ve Rahatlama

5 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-09-16

    Bir haftadan kısa sürede teslim edildi! Bu, Aliexpress'ten aldığım en hızlı teslimat. Bu masaj tabancasının mükemmel çalışmasını ve fiyatına değmesini tavsiye ettim, bunu satışa çıkardığım için şanslıyım! Bu pahalı görünüyor ama kalitesi benim için 5 yıldız!!teşekkürler satıcı

  2. Anonymous 2022-10-18

    Şimdiye kadar çok iyi. İşe yarıyor, çok kaliteli, tutması çok güzel, rahat ve kullanımı kolay. Ambalaj dışarıdan hafifçe hasar gördü. İçerideki ben iyiydim. Yaklaşık 15 dakikalık kullanımdan sonra ısındığını fark ettim (ki bu oldukça normal olduğunu düşünüyorum). Bu yüzden kullanmanızı ve her 10-15 dakikada bir mola vermenizi tavsiye ederim, böylece çok fazla ısınmaz ve uzun vadede korur. Tavsiye ederim.

  3. Anonymous 2022-12-13

    İyi silah. Soğuk kafayı kullanın, dondurucuda 1 saat bekletin ve sonra kullanın. İyi çalışıyor. Kavrama üçgen kadar rahat değil, fiyatı karşılıyor ve buna değer. Tavsiye etmek.

  4. Anonymous 2022-12-04

    Güzel ürün. Jaime çok iyi çalışıyor. Satıcı için teşekkür ederiz

  5. Anonymous 2022-09-19

    Görsel olarak normal masaj modları 8 ve nozullar da mevcuttur, özellikle söyleyemem, zamanı deneyimlemeniz gerekir, şarj ünitesinin olmaması üzücü ve şimdi zaten bir tane yaktığımdan beri bu kadar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler