Saatler

Afrika Amerikan Kadın Yüz Boyama Baskı duvar saati Soyut Sanat Çağdaş Ev Dekor Sessiz Sigara Geçiyor Kuvars duvar saati

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺462.24

Normal fiyat: ₺577.80

Renk
sku:
  • e31389
Tanım

Ürün Açıklaması

belirleme:

Sadece akrilik saati veya led'li akrilik saati seçebilirsiniz backlight.In arkadan aydınlatmalı bir saat seçerseniz, led doğrusal ve uzaktan kumanda ile donatılmıştır.Arka ışık çok kolay use.It herhangi bir 5 V USB portu üzerinden bağlanabilir.Bilgisayar, masaüstü, dizüstü bilgisayar, TV, güç bankası, cep telefonu şarj cihazı, 5V adaptör vb.Gibi farklı cihazlara takabilirsiniz.Kontrolör açık/kapalı ve çalışma modlarını kontrol eder. lights.It küçük ve çok kullanışlı.Işıkların kendileri çok hoş bir parıltıya sahiptir.7 Renk ve 3 parlaklık mevcuttur modes.In arkadan aydınlatmalı saat sipariş ediyorsanız, led doğrusal akrilik bir saat alacaksınız; IR RGB LED uzaktan kumanda; 1.8 metre USB kablosu; 5V adaptör ayrıca gönderim adresinize göre birlikte gönderilecektir.

Tüm saatler 12 inç (30 cm) yüksek kaliteli akrilik plakadan yapılmıştır.Çevre dostu malzeme.Altın Metal Saatler Eller Bağlı 1 AA pil ile çalışır (dahil değildir).Not: Lütfen bir karbon pil kullanın.

Özel Siparişe Hoş Geldiniz

Saat, geri dönüştürülmüş kağıttan yapılmış dayanıklı, estetik bir ambalaj içinde gönderilir.Her şey profesyonelce sarılmış, ürününüzün sevkiyat sırasındaki tüm zorluklara dayanabilmesi için koruyucu ara parçaların içinde strafor kullanıyoruz :).Parselinizin mümkün olan en kısa sürede ve zarar görmeden varış noktasına ulaşması için her türlü çabayı gösteriyoruz.

Modern Akrilik Baskılı Duvar Saati Her saniye önemlidir!Her odada heyecan verici ve pratik bir vurgu olan bu eşsiz yüksek kaliteli Duvar Saati, kişiselleştirilmiş bir ortam yaratarak bir ifade parçası görevi görür.Evinizde görmek istediğiniz başka bir tasarımınız varsa, büyük bir zevkle özel siparişler verdiğimiz için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Geniş uygulamalar:

Yüksek kaliteli sessiz yüzer denge mekanizmaları kullanıyoruz.Uykunuzu bozmak istemeyiz.İyi geceler uykunuz bizim için büyük önem taşıyor.

SAAT MEKANİZMASI:

Profesyonel Baskılı Teknoloji, duvar saati rengini parlak, solmaz hale getirir.Saat oturma odası için uygun olabilir, yatak odası, mutfak, ev, yemek odası, otel, ofis, Okul, çalışma, kütüphane, dükkan, bar, cafe ve vb

LED Aydınlatma Fonksiyonu:

FİKRİ BEĞENDİN AMA TASARIMI BEĞENMEDİN Mİ?BİRLİKTE YENİ BİR TANE YAPALIM! - Özel saatinizde ne görmek istediğinizi bize bildirin, sizin için yeni bir tasarım hazırlayalım.Tasarım ekibimiz çoğu durumda saatinizi 24 saat içinde çizecektir.Tasarımdan tamamen memnun kalana kadar gözden geçirebilir, yorum yapabilir ve revizyon isteyebilirsiniz (gerekirse).

paketleme

Etiketler: küpe antika Afrika, taşlar antik Afrika, afrikalı kız duvar sticker, resimler insanlar Afrika, afrikalı banyo kadınları, dijital beyaz duvar saati, etnik afrika resimleri, supor mutfak depolama, depolama kutulu mutfak, sarı Afrika sanatı

Ürün özellikleri

Marka Adı Vinil Saat
Motivity Türü Kuvars
Desen özet
Form Tek Yüz
Çap 30cm
Model Numarası TMCY-035
Tarz Özet
Şekil dairesel
Duvar Saat Türü Akrilik Duvar Saati
Gövde Malzemesi Plastik
İlgili Yerleştirme oturma odası
Malzeme Akrilik
Ekran Tipi iğne
Genişlik 30cm
Uzunluk 300mm
Kombinasyon Ayıran
Özellik Antika Tarzı
Tip duvar saatleri

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler