Yenilik ve Özel Kullanım

Yeni Varış Ucuz İndirim Kadınlar Kırmızı Bayanlar Antik Çin Ulusal Çin Kostümleri Kostüm Geleneksel Dans

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺126.26

Normal fiyat: ₺274.48

Renk
sku:
  • e32813
Tanım

Ürün Açıklaması

Bizi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederiz!

Geri bildirim:

Dans fabrikamız her türlü kaliteli bale giyim ve dans ayakkabısını çok rekabetçi fiyatlarla tedarik etmekte ve toptan satmaktadır.

Müşterilere her zaman rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli ürünler sunmaya çalışıyoruz ve birinci sınıf hizmeti sunmaya çalışıyoruz ve alışveriş zamanının tadını çıkarabileceğinizi umuyoruz.

1.çin sonrası hava posta yaklaşık 15-60 iş günü ,Rusya, Brezilya vb. Gibi bazı bölgelere daha uzun sürebilir.

biz dünya çapında gemi olacak, zaman ihtiyaçlarına göre nakliye yöntemi seçebilirsiniz.

Neden bizi seçmelisiniz: 1.Fabrikamız 10 yıllık giyim ve dans ayakkabısı tecrübesine sahiptir. 2.Kaliteyi iyi kontrol etmek için QC ekibimiz var. 3.Çeşitli imalat atölyeleri ve üretim hatları ile güçlü üretim kabiliyetimiz var. 4.Tasarımlarımız, üretimlerimiz, satış servisimiz bir arada. 5.Üretimlerimiz, tüm dünyada yaklaşık %80 yoğun talep var. 6.İthalat ve ihracat ticaretinde uzun yıllara dayanan doğrudan deneyime sahibiz. 7.Yüksek kalite ve iyi hizmet. 8.En iyi satış sonrası hizmete sahibiz. 9.OEM kabul edildi. 10.Sıkı kalite kontrol sistemi ile mükemmel işçilik

4.DHL 3-8 iş günü sürer.

3.Fedex 5-8 iş günü sürer.

Geri ödeme:

2.EMS 7-15 iş günü sürer.

ürünün kaliteli proplemleri veya beklenmedik hataları olduğunda %100 geri ödeme kabul ediyoruz.Ancak alıcıların ürünleri ofisimize geri göndermeleri rica olunur.

Yeni Yıl Ucuz İndirim Kadınlar Bayanlar Kırmızı Antik Çin Ulusal Kostüm Geleneksel Çin Dans Kostümleri

Emanet,kredi kartı,banka havalesi kabul ediyoruz.Güvenlik nedenleriyle, siparişleri yalnızca Emanet ile onayladığınız teslimat adresine göndeririz.Ödeme hakkında herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz sorunu çözmek için en iyi çalışacağız.

Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.Eğer sipariş öğeleri memnun iseniz, 5 yıldız geribildirim bırakın lütfen.Eğer sipariş öğeleri memnun değilseniz, negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Herhangi bir anlaşmazlığı çözmek için birlikte çalışabiliriz.

Nakliye :

Ödeme koşulları:

Edsmenerji.com.tr alışveriş keyfini çıkarın!!

Ürün Tipi: Giyim Halk Dansı Malzeme: Polyester Yaş Grubu: Yetişkinler ve Çocuklar Teknikleri: Örme Desen: Çin halk dansı Özellik: Anti-Bakteriyel, Nefes Alabilir Ağırlık: 0.4 kg Renk: Kırmızı Boyut: S-5XL Tedarik Türü: Stok Adedi: Stok siparişi için minimum yok Fiyatlar farklı miktarlara göre müzakere edilir.Fiyatlar miktara göre değişir.Satış Noktası: 1.Düzgün dikişli kenarlı iyi kumaş; 2.Uygun ayarlanabilir kemer 3.Zarif görünüm, dansçıların mükemmel eğrisini göstermek daha iyidir; 4. Dayanıklı, solmaz. 5.Bulanık ve kırışmaya dayanıklı; 6.Uydurma 7'yi kapatın. Çocuk boyutu ve Yetişkin boyutu var

biz sadece siparişte bıraktığınız adrese gönderiyoruz ,değişikliklere ihtiyacınız varsa, nakliye yapılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.

Etiketler: Kırmızı, performans kostüm sahne kıyafeti, giysi kostümleri, kadınlar için çin kıyafeti, Dans Kostümü

Ürün özellikleri

Marka Adı NO
Dans Türü Çin Halk Dansları
Malzeme Polyester
Tarz Geleneksel Çin Dans Kostümleri
Uydurmak Gerçek boyuta uyar, normal bedeninizi alın
Öğe Türü Yangko Dans Kostümü
Kaynak Anakara Çin, Anakara Çin
Cinsiyet kadınlar
Model Numarası Model NUMARASI.
Renkler Kırmızı

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler