Bilgisayar ve Ofis

GMK 9009 Klavye Tuş XDA Profil İngilizce Sürüm Mekanik Klavye DIY Kişilik 133 Tuşları Pbt Süblimasyon Klavye Özelleştirilmiş

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺531.39

Renk
sku:
  • e33133
Tanım

Ürün Açıklaması

1, kutudaki klavye tuşları anahtar çektirme ve bir temizleme fırçası içerir, ancak kutudaki klavye tuşları, sadece bazı setler plastik anahtar çektirme içerir.ama anahtar seti tamamen aynı.

Abd'ye, Kanada genellikle 10~18 iş günü sürer

Kalınlık: 1.4 mm

【Anahtar Uyumluluğu】 - Çoğu MX anahtarıyla uyumlu standartlaştırılmış MX.örneğin, Gateron, Halo ve Kaihua dahil olmak üzere Cherry MX anahtarları ve klonları

Destek Mac veya değil: bu set komut veya seçenek tuşları içermez, Mac keycaps istiyorsanız, mağazamızda Mac arayın veya çevrimiçi mesaj gönderin.

Asya'ya, genellikle 10-15 iş günü sürer

Kutudaki klavye tuşlarına KARŞI kutudaki klavye tuşları

Klavyenizi destekleyip desteklemediğinden emin değilseniz uyumluluk için müşteri hizmetlerine danışabilirsiniz.klavyenizin tam resmini ve aşağıdaki resimdeki gibi boşluk çubuğunun altındaki resmi çevrimiçi hizmete gönderin.

Kutu ambalajında klavye tuşları:

Paketin binlerce mil tur atacağını biliyoruz, bu yüzden parselin dışına daha fazla kabarcık koymak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz, aşağıdaki resimleri kontrol edebilirsiniz.

3, iki çeşit tepsimiz var, biri köpük tepsi, diğeri plastik tepsi, kutu seçeneği sipariş ederseniz plastik bir tepsi veya köpük tepsi alabilirsiniz.

biz %100 % alıcılar karşılamak için elimizden geleni ve göndermeden önce en iyi QC yapmak, ürünlerden memnun değilseniz, öğeniz nakliye sırasında hasar görür veya bazı anahtarlar eksikse, lütfen doğrudan çevrimiçi hizmetimizle iletişime geçin, eksik anahtarlar gönderebilir ve size en iyi çözümü verebiliriz.doğrudan yorum bırakmayın.zaman farkımız olduğundan, hemen cevap veremeyebiliriz, 24 saat içinde kesin olarak cevap vereceğiz.

Bizim dükkanda mutlu alışveriş.

normalde,biz 24-72hours içinde parsel göndermek, tatil ise, kısa bir gecikme olacak.

Diğer ülkeler genellikle 15~25 iş günü sürer.

【Yaygın Uyumlu】-9009 XDA keycaps için uygun olabilir 61/87/104/108/84/68/64/98/96 mekanik klavye

Yükseklik: XDA profili

İtalya'ya, Brezilya genellikle 20~30 iş günü sürer

Klavyeme sığabilir mi?

İngıltere, fransa, ispanya, almanya, Hollanda, Japonya, Belçika, Danimarka, Polonya, Finlandiya, irlanda, norveç, portekiz, İsviçre, İsveç genellikle 12~25 iş günü sürer

Boşluk soketini kontrol edin, eğer böyleyse ve boyut 6.25 U (yaklaşık 11.7 cm) ise, klavyenize uyacaktır.boşluk çubuğunuzun altında 3 veya 5 veya 6 yuva olduğunu görebilirsiniz, sorun değil.

【XDA Profil Keycaps】 - XDA klavye tuşunun daha büyük bir yüzey teması vardır ve parmağın dokunma alanı da daha büyüktür.Orto lineer ergonomi için mükemmel olan tek tip profil

Malzeme: PBT Boya süblimasyon

Avustralya, Yeni Zelanda, Singapur genellikle 12~20 iş günü sürer

Bu öğe hakkında

RU genellikle 30 iş günü sürer

Ambalaj hakkında:

Arka ışık: ışık geçemez

2, kutudaki tuş başlığı daha iyi qc'ye sahiptir,çünkü işçiliğimiz tepsiye yerleştirildiğinde her tuşu kontrol ederken, kutudaki tuş başlığı, fabrika tuş başlığı üretimini bitirdikten sonra doğrudan bir torbaya koyarlar.ve kutudaki tuş başlığı, çünkü her tuş tepsidedir, bu nedenle teslimat sırasında çizilmesi kolay olmayacaktır.

Tuş sayısı: 133key

Uyumluluk: uyar 61/68/71/84/87/100/104/108, 6.25 u stabilizatörler tipi sadece.

【PBT ve BOYA süblimasyonu】 - ABS ile karşılaştırıldığında, PBT daha iyi yüksek sertliğe, aşınma direncine ve yüksek sıcaklık direncine sahiptir.Boya Süblimasyonu, tuş başlıklarının yazı tipini net ve solmaz hale getirir

Kutu Ambalajında Klavye Kapağı:

Satış sonrası servis

【What You Get】 - PBT Klavye Tuş Takımı seti (anahtar çektirme dahil). bu sadece keycaps, hiçbir klavye dahil

Teslimat hakkında

Etiketler: sürüm mekanik

Ürün özellikleri

Tip Anahtar Kapaklar
Marka Adı better maker'ın
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler