Telefon & Telekomünikasyon

Dış Mekan Cep Telefonu Güçlendirici 26 dBi Kazanç T-Mobile, Verizon, AT & T, LTE, 3G,4G,5G,5Ge,GSM, Ultra Geniş Bantlı Hücresel Anten beslemesi

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺1 903.21

Normal fiyat: ₺3 120.13

Renk
sku:
  • e346686
Tanım

Ürün Açıklaması

1. Dünya çapında nakliye ve lojistik seçenek yoksa, lütfen bizimle iletişime geçin ve size bazı teslimat seçenekleri sunmaya çalışacağız.

Garanti ve İade

2009 yılında kurulan Shenzhen Qifan İletişim Ekipmanları Şirketi. Biz esas olarak Anten Araştırması ,Sinyal Elektrik Üretimi,Elektrikli Ev Aletleri üzerine odaklanıyoruz.ISO9001 sertifikası aldık.Dahası, ürünlerimiz pazarın olumlu itibarını kazanıyor ve Çin'de yaygın olarak kullanılıyor.

2. Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız içtenlikle olumlu geribildirim (Beş yıldız) vereceğinizi umuyoruz ve service.It sadece bir dakikanızı alacağım, ama bu bir dakika bizim için son derece hayati önem taşıyor.

2. Herhangi bir değişim veya para iadesi için, öğeler tüm aksesuarlar dahil olmak üzere orijinal durumda olmalıdır .İade nakliye ücretinizi sizinle paylaşabiliriz .

Lütfen Edsmenerji.com.tr'ten vergi politikasını kontrol edin ve bunu yerel vergi makamlarınızla gümrük vergisi hakkında ve siparişlerinizi verdiğinizde onaylayabilirsiniz.Gerekirse ithalat vergileri için ödeme yapmanız gerekir.İçtenlikle yüksek kaliteli ürünlerimizi ekonomik bir fiyata satın alabileceğinizi umuyoruz!

Vergi ve Harçlar Hakkında

2. paketleri genellikle ödeme yapıldıktan sonra 3 gün içinde lojistik depolarına göndereceğiz.

3. Herhangi bir olumsuz geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın.Biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

3. İade ve geri ödeme için başvurmadan önce bizimle iletişime geçebilirseniz çok takdir edilecektir .

3. Edsmenerji.com.tr izleme bilgilerini kontrol edebilirsiniz.

1. Tüm öğeler bir yıl garanti kapsamındadır .Ürünlerimizden memnun değilseniz, 7 gün içinde bir değişim veya para iadesi yapabiliriz .

1. Alıcının erken onayı çok takdir edilecektir.

Hizmet ve Geri bildirim

Sevkiyat hakkında

Etiketler: cep telefonu güçlendirici, mımo 5g, bağlayıcı, anten analiz cihazı, parabolik çanak, 4g anten açık

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin
Sertifika Hiçbiri
Marka Adı SignalPlus
Kazanç (dB) 25 dBi

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler