Saatler

3D Kırık duvar saati Çıkartmalar Göz Küresi Romen Rakamı Asılı Saat Duvar Oturma Odası İçin Kendinden pvc yapıştırıcısı Çıkartması Fantezi Duvar Saati

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺285.37

Normal fiyat: ₺582.20

Renk
sku:
  • e389589
Tanım

Ürün Açıklaması

1. Oturma odası, kanepe arka plan, toplantı odası,çocuk odası, yatak odası,yemek odası,vb için dekor. 2. Etiket, pürüzsüz boyama duvarı, ahşap yüzey, metal yüzey, cam yüzey gibi pürüzsüz yüzeyler için uygundur, ancak kül damlası duvarı ve diğer pürüzsüz olmayan yüzeyler için uygun değildir.

Ürüne Genel Bakış

Paket Fotoğraf

Uygulama:

1. Çıkartmanın yapıştırılması kolaydır, kel beyaz duvarı ve diğer sıkıcı türleri değiştirebilir, evinize tamamen yeni bir görünüm kazandırabilir. look.It su ve nemi önleme işlevi vardır, etiketi ıslak bezle temizleyebilirsiniz. 2. Saat kadranı, saati daha dayanıklı ve zarif hale getiren ithal akrilik malzemeden yapılmıştır. 3. Saat hareketi yüksek kalitededir, sessiz ve doğru çalışır. 1. Çıkartmanın yapıştırılması kolaydır, kel beyaz duvarı ve diğer sıkıcı türleri değiştirebilir, evinize tamamen yeni bir görünüm kazandırabilir. look.It su ve nemi önleme işlevi vardır, etiketi ıslak bezle temizleyebilirsiniz. 4. İşaretçi, ev dekorasyonunuza parlaklık katmak için özenle tasarlanmıştır. 5. Kadran, güç yapıştırıcısı olan ithal 3M GULE ile sabitlenir.

1. Ürünün her parçasını ve temizlik bezi gibi diğer aletleri hazırlayın. 2. Diskin somununu çıkarın. 3. Disk için çıkartmanın arka kağıdını soyun . 4. Diskteki etiketi çıkartın. 5. Somunu monte edin. 6. Saat ibresini takın. 7. Saat ibresini doğru konuma getirin. 8. Diğer çıkartmaların arka kağıdını soyun. 9. Çıkartmaları istediğiniz konuma yapıştırın . 10.Çıkartmayı kazıyın ve pürüzsüz hale getirin, çıkartmanın altındaki kabarcığı önleyin. 11. Ülkenizde satın alabileceğiniz pili takın. 12. Zamanı ayarla . 13. Saat hareketinin platic filmini soyun. 14. Saati doğru konuma getirin. 15. Bitirmek.

Kurulum Adım Talimatı(aşağıdaki resme bakın):

Etiketler: zentra duvar saati, moda duvar izle, büyük yapışkanlı duvar saati, moda 3d duvar saati reloj, kare duvar saati, duvar saati musheim, sıva saat, clio dijital saat, 3d sanat duvar saati, 2020 dıy duvar saati dijital

Ürün özellikleri

Ağırlık 450g
Çap 40cm
Genişlik 40cm
kendinden yapışkanlı Evet
Tip duvar saatleri
İşlev Dekoratif etiket, Zaman göstergesi
Desen Çizgi film
Form Tek Yüz
İlgili Yerleştirme oturma odası
Uzunluk 40mm
paket şunlardır 1 x dekor çıkartmaları, 1 x yüksek kaliteli saat
Uygulama Sahnesi Salon, Toplantı Odası, Yatak odası, EKT
Ürün boyutu yaklaşık 40 cm * 40 cm
Malzeme PVC
Duvar Saat Türü 3D DIY Saat Çıkartması
Ekran Tipi iğne
Özellik Antika Tarzı
Uygun pürüzsüz duvar, Ahşap Yüzey, duvar boyama, seramik karo, Metal Yüzey
Sınıflandırma 3D DIY Saat Duvar Çıkartmaları
Gövde Malzemesi Plastik
Şekil dairesel
Motivity Türü Dijital
Tarz Avrupa
Malzeme Özelliği İthal çevre dostu yapıştırıcı, Koku yok, kaldırılabilir, su geçirmez
Kombinasyon Çok parçalı set

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler