Giyilebilir Cihazlar

Hareket İzci Cüzdan Kılıf Airtags GPS Bulucu İzci anti-kayıp Cihaz Cüzdan Hava Etiketi Ultra ince Kart Şaşırtıcı

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺43.74

Normal fiyat: ₺79.65

Renk
sku:
  • e40004
Tanım

Ürün Açıklaması

4、Premium Malzeme: Bu koruyucu kapak premium plastik malzemeden yapılmıştır.AirTag ile uyumlu bu koruyucu kapak, bazı yüklere dayanacak kadar güçlüdür ve taşınacak kadar hafiftir (not: bu kapak, AirTag ile uyumlu cihazdan daha incedir) ve geçirimsizdir ve temizlenmesi kolaydır.

Renk: siyah, beyaz

Mermi Noktaları:

Notlar:

Ürün boyutu: yaklaşık 82*50*2.8 mm/3.23*1.97*0.11 içinde

2、Geniş Uygulama: hakkında Önlemler 82*50*2.8 mm/3.23*1.97*0.11 içeri.Bu hafif koruyucu kılıf cüzdanınıza mükemmel bir şekilde takılabilir.Ayrıca çocuklarınızın cebine, çantasına, debriyajına, okul çantasına, değerli eşyalarına ve diğer eşyalarına da koyabilirsiniz.

1、İyi uyumluluk: Bu koruyucu kapak AirTag için uygundur (AirTag ve cüzdan için uyumlu cihazın dahil olmadığını lütfen unutmayın).AirTag ile uyumlu bu koruyucu kılıf, cihazınıza mükemmel şekilde uyacaktır.Kolayca kullanabilirsiniz.

5、Kullanımı Kolay: Kart tipi koruyucu kapak, AirTag, hafif ve küçük için mükemmel bir şekilde uygundur, böylece yanınızda taşıyabilirsiniz.

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Ürün net ağırlığı: yaklaşık 5g

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

Özellikler:

Uygulama: AirTag için uyumlu uyar

1 * Koruyucu Kapak AirTag için uyumlu

Ambalaj Listesi:

3、Özel Tasarım: Kart şekli tasarımı bu koruyucu kılıfı daha hafif ve daha dekoratif hale getirir.Cüzdanın kalınlığını arttırmaz.Cihazınızın sinyal iletimini ve doğru konum görüntüleme sonucunu etkilemez AirTag ile uyumludur.

Etiketler: aer cüzdan, bluetooth gps izci, android gps peujeot, kart sahibi topluluğu, cüzdan apple airtag, toplu köpek etiketi, airtag anahtar cüzdan, airtag metal kasa, kapıyı apple airtag, stok bulucu

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin
Sertifika Hiçbiri
Marka Adı Rondaful'un

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler