Erkek Gözlükleri

YUNSIYIXING Ahşap Polarize Güneş Gözlüğü Erkekler Kare Reçine güneş gözlüğü Doğal Ahşap UV400 Ayna Gözlük Erkek / Kadın Oculos de sol

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺258.63

Normal fiyat: ₺663.37

Renk
sku:
  • e407371
Tanım

Ürün Açıklaması

* Gözlükleri çıkardıktan sonra aynayı yüzü aşağı bakacak şekilde gözlük kasasına koyun, ayna yüzeyini çizmemek için gözlük kasasında parçacık olmadığından emin olun veya gözlük beziyle sardıktan sonra gözlük kasasına koyun.

3. Objektif genişliği: 60mm

* Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.Eğer sipariş öğeleri memnun iseniz, 5 yıldızlı geribildirim bırakın lütfen.Eğer sipariş öğeleri memnun değilseniz, nagative geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Herhangi bir sorunu çözmek için birlikte çalışabiliriz.Hepinize teşekkür ederim, güç sizinle olsun!

Üretim detayları

Geri bildirim:

* Tüm işlemlerde olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı derecelendirme ile olumlu değerlendirme için çalışıyoruz.Herhangi bir nedenle satın alma işleminizden memnun değilseniz, geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin ve sorunu sizin için çözmeye yardımcı olacağız.

Çerçeve malzemesi: Ahşap

YSYX Ahşap erkek Polarize güneş gözlüğü Yetişkin Kare Reçine güneş gözlüğü lensler Anti-Yansıtıcı UV400 Ayna Erkek / Kadın Gözlük 1880

2. Burun köprüsü: 15mm

Garanti ve İadeler:

5. Çerçeve genişliği: 130mm

* Alıcı iade nakliye maliyeti için resonsible, iade madde orijinal ambalaj ve aksesuarları inclue gerekir

Müşteri Hizmetleri:

boyut:

Takım elbise: Unisex

4. Tapınak uzunluğu: 146mm

Objektif: Retro

* Çizilmeleri önlemek için lens lensini nesneye sürmeyin.

* Camların yaşlanmasını hızlandırmamak için camlar araç ön camı, banyo, mutfak gibi uzun süre yüksek sıcaklık, nemli ortama yerleştirilmemelidir.

Gözlük bakımı:

Stil: kare

* sevk tarihinden itibaren 30 gün garanti, arızalı ürünü iade etmeden önce lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçin.

1. Objektif yüksekliği: 45mm

Not: manuel ölçüm için ölçüm, biraz sapma,

* Gözlük çerçevesi veya güneş gözlüğü ne olursa olsun, önce sağ bacak, ardından depolama sırasında sol bacak alınır.Yanlış yol gözlüklerin dengelenmesine ve eğrilmesine neden olur.

* Uzun süre gözlük taktıktan sonra dengesizliğe hatta deformasyona neden olabilir, bu nedenle gözlüklere mümkün olduğunca özen gösterilmesi tavsiye edilir.

Etiketler: ardene kare güneş gözlüğü, mach büyük boy güneş gözlüğü, bliz matrix güneş gözlüğü, az ahşap gözlük, luxery altıgen güneş gözlüğü, ucuz bayan gözlükleri, katlanmış ray ban güneş gözlüğü, altın rayban, vintage ray ban, ceviz ahşap güneş gözlüğü

Ürün özellikleri

Öğe Türü Gözlük
Cinsiyet ADAMLAR
Sertifika CE
insanlar için Üniseks
Çerçeve Malzemesi ahşap
Lensler Malzeme reçine
Model Numarası T-1800
Kaynak Anakara Çin
Lensler Optik Özellik Polarize etmek, ayna, Yansıma önleyici, UV400
Gözlük Tipi güneş Gözlüğü
Objektif Genişliği 60mm
Takım elbise için erkek ve kadın
Paketleme high-end gözlük durumda, bez çanta, Gözlük bezi, Kağıt Kutusu
Menşe Yeri Çin (Anakara)
İşlev UV400 zararlı UVA / UVB ışınlarına karşı korur
Marka Adı yunsiyixing'in
Tarz Kare
Malzeme doğal ahşap
Bölüm Adı Yetişkin
Lens Yüksekliği 45mm

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-12-05

    yanlış model, satıcının posta ücreti yardımı olmadan öğeyi geri alma teklifini gönderdi, bu da öğenin kendisinden daha pahalıya mal olacaktı, şimdi asla sipariş vermediğim bir çift gözlükle sıkıştım ve büyük

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler