Saatler

Gitar Dekoratif Sanat Saati Vinil LP kayıt saati müzik enstrümanı 3D duvar saati El Yapımı Sanat Hediye Fikri Müzik Aşığı İçin

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺351.27

Normal fiyat: ₺439.13

Renk
sku:
  • e410711
Tanım

Ürün Açıklaması

Her durum için harika bir hediye ve bir yatak odası, çocuk odası, oturma odası, bar, dükkan, kafe, restoran ve partiler için iyi bir dekorasyon.

Yüksek kaliteli sessiz yüzer denge mekanizmaları kullanıyoruz.Uykunuzu bozmak istemeyiz.İyi geceler uykunuz bizim için büyük önem taşıyor.

LED Aydınlatma Fonksiyonu:

FİKRİ BEĞENDİN AMA TASARIMI BEĞENMEDİN Mİ?BİRLİKTE YENİ BİR TANE YAPALIM! - Özel saatinizde ne görmek istediğinizi bize bildirin, sizin için yeni bir tasarım hazırlayalım.Tasarım ekibimiz çoğu durumda saatinizi 24 saat içinde çizecektir.Tasarımdan tamamen memnun kalana kadar gözden geçirebilir, yorum yapabilir ve revizyon isteyebilirsiniz (gerekirse).

Özel Siparişe Hoş Geldiniz

Saat, geri dönüştürülmüş kağıttan yapılmış dayanıklı, estetik bir ambalaj içinde gönderilir.Her şey profesyonelce sarılmış, ürününüzün sevkiyat sırasındaki tüm zorluklara dayanabilmesi için koruyucu ara parçaların içinde strafor kullanıyoruz :).Parselinizin mümkün olan en kısa sürede ve zarar görmeden varış noktasına ulaşması için her türlü çabayı gösteriyoruz.

Vintage Vinil Kayıt Duvar Saati

Vintage ve özel vinil kayıtları kullanarak çeşitli tema ve şekillerde saatler yapıyoruz.Müziğin şekli tarif edilemez, ancak her vinil longplay'in kendi hikayelerini anlatmasını sağlamaya çalışıyoruz.Tüm çevre koruyucuları için vinil, diğer hammaddelerin tüketimini azaltmaya katkıda bulunur.Dahası, kullanılan kayıtlar zaten ilk görevlerini yerine getirdiler-birinin kalbinde unutulmaz bir melodi bıraktılar.Bu yüzden üzerlerinde çizikler bulabilirsiniz.Sonra ikinci görev-evimizi geçmeyen bir şekilde güzelleştirmek için saatler olmak.

paketleme

belirleme:

Tüm saatler 12 inç (30 cm) geri dönüştürülmüş vinil kayıtlardan yapılmıştır.Onlara yeni bir hayat vermek istiyoruz ama çevreyi önemsiyoruz.Saat Yüzü bir Çıkartmadır Vinil Plak Şirketi Rastgele Gönderildi Pil tipi: 1 AA pil (dahil değildir) Lütfen dikkat: Havayolu nakliye kısıtlamaları nedeniyle uzaktan kumanda CR2025 pil dahil değildir !

SAAT MEKANİZMASI:

EV GELİŞTİRME UZMANI

Duvar saatinin renklerini özelleştirmek için size 16 Tuşlu uzaktan kumanda verilecektir.LED bileşeni USB ile çalışır.5V DC adaptör, gönderim adresinize göre birlikte gönderilecektir.

Etiketler: guzzini duvar saati, müzik oyuncak müzik aleti, odern duvar saati, goth dijital saat, dikdörtgen duvar saati, oyuncak müzik aleti hp, oyuncak müzik aleti, duvar yuvarlak vintage saat, büyük boy duvar saati, yaz satış oyuncak müzik aleti

Ürün özellikleri

Marka Adı Geeky Günleri
Malzeme LP Kaydı
Gövde Malzemesi LP Kaydı
Model Numarası GIT-0482
Duvar Saat Türü 2MM
Özellik Antika Tarzı
Çap 30cm
Form Tek Yüz
Desen özet
Uzunluk 300mm
Tarz Amerikan Tarzı
Kombinasyon Ayıran
Ekran Tipi iğne
İlgili Yerleştirme oturma odası
Tip duvar saatleri
Motivity Türü Kuvars
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler