Kostüm ve Aksesuarlar

Cadılar bayramı Melek Şeytan 3D Büyük Kanatları Mardi Gras Tema Parti Cosplay Aksesuarları Çocuk Yetişkin Çocuk Büyük Siyah Kanatları Kostüm

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺120.91

Normal fiyat: ₺175.35

Renk
sku:
  • e41877
Tanım

Ürün Açıklaması

Sevgili, Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen hemen bizimle iletişime geçin ve size tatmin edici bir cevap vereceğiz.Daha uygun bir fiyatın tadını çıkarmak istiyorsanız, lütfen mağazamıza yer işareti koyun.

Yanlış ürün aldınız.

Ürün vaat edilen süreden sonra gelmedi.

Üründen memnun değilsiniz.

Gönderi maliyetinin her iki tarafça ortaklaşa üstlenileceğini lütfen unutmayın.Ancak bir ürün arızalıysa veya düzgün çalışmıyorsa, tüm gönderi maliyetini karşılayacağız.

Benim dükkana hoşgeldiniz!

♥Cadılar Bayramı, Maskeli balo, kostüm partileri, festival, yetişkin süslü elbise, karnaval, Noel, Paskalya veya diğer partiler için uygundur.

Teslimat durumu, posta ofisi / kurye tarafından sağlanan izleme bilgilerine dayanmaktadır.

Teslim süresi içinde almadıysanız, lütfen çekinmeden bizimle iletişime geçin.Postane ve gümrük ile sizin için kontrol edeceğiz.Çünkü bazen trafik veya uçuş sıkışıklığı nedeniyle gecikecektir.Lütfen bize anlaşmazlık açmayın, herhangi bir kayıp öğe için yeniden gönderme veya geri ödeme sorumluluğunu üstleneceğiz.

Lütfen dikkatlice kontrol edin ve varışta kırılmışsa parseli imzalamayın.

Lütfen nakliye kaybının nadiren de olsa çevrimiçi ticaretin bir parçası olduğunu anlayın, lütfen kimsenin kontrolü dışındaki bir şey teslimat süresini (doğal afetler gibi) etkilediğinde anlaşılabilir olun.

Sevgili ~ Siparişin gerçek zamanlı teslimat ilerlemesini bu web sitesinde takip edebilirsiniz

♥Ayrıca arkadaşlar ve Anime severler için harika bir hediye.

Aşağıdaki koşullar altında ürün alındıktan sonra 7 gün içinde iade/iade/değiştirme kabul etmekten memnuniyet duyarız.Aksi takdirde, iade / iade / değiştirme verilemedi.

♥Melek / şeytan kanadı dekorasyon, parti malzemeleri, defile, geçit törenleri veya bir sanat projesi için de kullanılabilir.

Aldığınız ürün arızalı.

Öğeler tam ödeme yerleştikten sonra 5 iş günü içinde sevk edilir.Acilen öğeye ihtiyacınız varsa, ekspres kargo için lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için ekspres nakliye ücretini hesaplayacağız.Ekspres kargo gelmesi yaklaşık 3-7 gün sürer.

Bir dönüş göndermeden önce lütfen bize ulaşın.

♥3D büyük kanat günlük giyim, Cadılar Bayramı, tema partisi, cosplay, sahnede vb.İçin mükemmeldir.

İlginizi korumak için lütfen sipariş verirken gönderim adreslerinizi dikkatlice kontrol edin.Yanlış veya bilinmeyen adres nedeniyle ürün kaybından sorumlu olmayacağız.

Ürün açıklandığı gibi aynı değildir.

♥Melek / şeytan kanadı özenle paketlenmiştir, unisex tasarım, hem erkekler hem de kadınlar için uygundur.

Oluşabilecek herhangi bir ithalat vergisinden sorumlu olmadığımızı lütfen unutmayın.

Etiketler: kolye michael kanatları, melek kırmızı kanatları, kürk kanatları, erkekler melek kanatları kostüm, demolar cosplay, batman kanadı, kulaklık anime aksesuarları, mardi gras yüzük, kafa kanatları kostüm, mardi gras resimleri

Ürün özellikleri

Marka Adı CİNESSD
Karakterler melek şeytan
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Pamuk
Öğe Türü Kanatlar
Özel Kullanım Kostümler
Cinsiyet Üniseks

5 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-11-13

    Malzeme keçesi

  2. Anonymous 2022-07-15

    mükemmel istediğim ve çok hızlı geldiğim şey, gerçekten çok iyi ama bu malzemenin paslanmaz çelik olmadığını bilmelisiniz, bu yüzden zamanla paslanabilir ve biraz çirkinleşebilir, bu yüzden spor yaparken giymeyin, biraz fazla terlemek veya duş sırasında. aksi takdirde ürünü tavsiye ederim. çok hoş ve güzel.

  3. Anonymous 2022-08-26

    Eğilme izleri şiddetlidir

  4. Anonymous 2022-11-11

    Hızlıyım.

  5. Anonymous 2022-09-06

    Sipariş ettiğimiz yanlış rengi aldılar ve daha fazlası yanlışlıkla gönderdikleri görüntüden daha kötü görünüyor

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler