Bilgisayar ve Ofis

Ender 3 V2 / Pro 3D Yazıcı Yükseltme Kiti Siyah Şövalye, İçerir Kitleri Ve Kemer Vidaları Orijinal Hiwin Lineer Ray Geliştirme 3D

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺2 033.67

Normal fiyat: ₺2 542.14

Renk
sku:
  • e41878
Tanım

Ürün Açıklaması

4. Bu yükseltme paketi, Çift Z'yi yükseltmek için ayrılmış bir arayüz sağlar.Hala Çift Z yükseltmesine ihtiyacınız varsa, lütfen bize dikkat edin ve yakında raflara koyacağız.

3. Bu yükseltme kiti geçici olarak Ender3 Ender3 v2/ Ender3 Pro ile uyumludur.Gelecekte daha fazla model uyumlu olacak, lütfen Kara Şövalye serisi yükseltme paketimize dikkat edin.

Nasıl kurulur: https://www.youtube.com/watch?v=bAHcoByVtxc

6.YouTube'daki kurulum referans videosuna göz atın: https://www.youtube.com/watch?v=bAHcoByVtxc

2. Parçaların yüzde 90'ından fazlası CNC ile işlenir, bu da makine ile uyumluluğu daha iyi artırabilir ve bükülmesi kolay değildir.Bu yükseltme paketi ile kurulan makine uzun süre test edilmiş, stabilite ve baskı doğruluğu açısından büyük ölçüde geliştirilmiş ve uzun süre baskı işi yapabilmektedir.Bu, Ender3 v2 ve Ender3 Pro için bulabileceğiniz en iyi yükseltme paketidir.

Avantaj:

1. Bu kit HS ekibi tarafından tasarlanmış ve geliştirilmiştir.Kara Şövalye Yükseltme Kiti.

5. Kurulum sorunları için, aldığınız paket kağıt kurulum talimatlarını içerecektir.Ayrıca kurulum referans videoları da sağlayacağız.Başka sorularınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve sorularınıza zamanında cevap vereceğiz.

Etiketler: yazıcı yükseltme kiti, 3D Yazıcı Parçaları ve Aksesuarları, 3D Baskı ve Eklemeli Üretim, ender 3 v2 z ekseni lineer ray, kitin, ender 3 pro lineer ray, ender 3 pro yükseltmesi, ender 3 v2 parçaları

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Donanım Parçaları / Makine Parçaları
Marka Adı Mocubic'in

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler