Kadın Yakınları

vvbras Artı Boyutu Sutyen Büyük Boy Dikişsiz Kadın Sutyen Çerçeve Olmadan Ultra Kelebek Güzellik Geri Sutyen Büyük Boy İç Çamaşırı Bralette 7XL

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺234.37

Normal fiyat: ₺397.30

Renk
sku:
  • e42290
Tanım

Ürün Açıklaması

Mağazalarımız sürekli olarak en son koleksiyonlarla güncellenmektedir, bu nedenle her ziyaretinizde yeni ve heyecan verici bir şeyler bulacağınızdan emin olabilirsiniz.modname = resimler ve sütunlar = 1 & colspace = 10 & rowspace = 0 & align = center modname = boşluk ve yükseklik = 30 modname = ckeditör

2.Emanet sizin için en iyi güvenli ödeme.

modname = ckeditör

1.Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

4.Ödeme ile ilgili hala herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

vvbras, konforu, modayı, uyumu ve düşünceli tasarımı mükemmel bir şekilde harmanlayan sütyenler yaratmaya kendini adamıştır

Nihai Samimi Giyim Hedefiniz

1. Damla nakliye yapıyor musunuz?malları doğrudan müşterilerinize gönderebiliriz ve hakkımızda bilgi bırakmayız.Ama bize bir not bırakmalısınız, lütfen makbuzları dahil etmeyin.Bu Damla Nakliye için!ve sonra biz parsel göndermek için isteğinize göre. 2.Parselimi nasıl takip edebilirim?Takip numaranızı kullanarak parselinizi aşağıdaki web sitesinde takip edebilirsiniz: www.17track.net/en (Açmak için tarayıcıya kopyalandı). 3. Satın alma koruma süresi dolduğunda ne yapabilirim?Satın alma koruma süreniz tükeniyorsa, lütfen önce bizimle iletişime geçin, o zaman uzatmanıza yardımcı olabiliriz it.So parseliniz Edsmenerji.com.tr tarafından korunmaktadır .

2.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa,negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

1.Sistem alıcıların ödemesini onayladıktan sonra öğeleri 3-5 gün içinde göndereceğiz. 2.Alıcılar, herhangi bir nedenle alıcıların malları aldıktan sonraki 15 gün içinde malları iade ederse, alıcılara geri ödeme yapacağız .Ancak, alıcılar iade nakliye navlunu taşımalı ve iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır. 3.Öğeler Edsmenerji.com.tr standart nakliye, çin Post kayıtlı hava posta, ePacket tarafından sevk edilir, 15 ila 35 iş günü içinde ülkelerin çoğuna ulaşır.Teslim süresi hedefe ve diğer faktörlere bağlıdır, 60 iş günü kadar sürebilir.

1.Paypal, Emanet, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro banka kartı, WebMoney, banka havalesi, kredi kartı ve Edsmenerji.com.tr'te ödeme yapabileceğiniz herhangi birini kabul ediyoruz.

3.İşte ödeme yardım merkezi : http://help.Edsmenerji.com.tr/categories_Payment.html. (Açmak için tarayıcıya kopyalandı)

Lütfen dikkat: Gümrük ve hava nedeniyle, belki bazen biraz zaman geciktirir, ancak sizin için teslim süresini uzatacağız, bu yüzden lütfen sabırla biraz daha bekleyin.

4.Öğeyi daha hızlı almak istiyorsanız, ek navlun ödemek için lütfen bizimle iletişime geçin, size aşağıdaki daha hızlı ve daha ucuz nakliye yollarını sunabiliriz: DHL, EMS, Fedex.Bu yollarla, öğeyi yaklaşık 5-7 iş günü içinde alabilirsiniz.

Yarattığımız her yenilik, kadınlara iç çamaşırlarınızla özgürlük ve esneklik kazandırmak için tasarlanmıştır, böylece en iyi benliğiniz olmaya ‘cesaret edebilirsiniz'.

Etiketler: erkekler büyük kravat, erkek bralette, kelebek sütyen boyutu, balmain kadın sütyen, sutyen erkekler, baz 7xl, iç çamaşırı seksi couture, büyük beden seksi iç çamaşırı, bralette seksi licou, organize iç çamaşırı

Ürün özellikleri

Tarz her gün
Cinsiyet kadınlar
Kalıp Fincan Kalınlığı Orta Kalıp Kabı
Malzeme Pamuk, Polyester, naylon
Dekorasyon Hiçbiri
Kayış Tipi Düzeltilmiş kayışlar
Model Numarası Kadın Sutyen Büyük Boy Dikişsiz
Öğe Türü Sütyenler
Marka Adı vvbra'lar
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Destek Türü Tel Ücretsiz
Fincan Şekli Dörtte Üçü(3/4 Su Bardağı)
Kaynak Anakara Çin
Desen Türü Katı
Sutyen Tarzı Sorunsuz
Müstehcen Resim No
Kapatma Tipi Hiçbiri

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler