Güvenlik ve Koruma

TAC-SKY Taktik Elektronik Gürültü önleyici Kulaklıklar COMTAC II Kask ARK Parça Braketi Silikon Earmuffs Çekim Kulaklıklar

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺2 976.68

Normal fiyat: ₺3 235.50

Renk
sku:
  • e43167
Tanım

Ürün Açıklaması

Yüksek mukavemetli malzeme-Clara tel ve TEP kapaktan yapılmış fiş kablosu, gerilebilir, sağlam, antifriz, yaşlanmaya karşı dayanıklı ve sert.

Çip Koruması-COMTAC II kulaklığın çipi, daha yüksek savunma, küf, toz ve nem direncine sahip ince bir film tabakası ile iyi korunur.

Kulaklık, kask üzerine monte edildiğinde 360° döndürülebilir ve yukarı ve aşağı hareket ettirilebilir.Kulaklık tutucusundaki kart konumu da döndürülebilir.Standın uzunluğu da ayarlanabilir.

Bu kulaklığın ray adaptörü, hızlı kasklar, ACH kaskları, MICH kaskları ve yan taraftaki ark rayları olan diğer kaskların tamamında kullanılabilir.

Silikon kulaklıklar-kulak kapakları sıradan süngerler yerine silikondan yapılmıştır.Bu nedenle, kulaklık daha yüksek elastikiyete ve sıkılığa sahiptir ve kulak daha rahattır.

Tanım

Kask tipi-Geleneksel hava tabancası kulaklıklarının aksine, kask kulaklıkları doğrudan kaskın üzerine monte edilebilir.Kafa bandı kulaklıklarını değiştirmek istiyorsanız, birçok adımı azaltabilirsiniz.

Mikrofon 2-pin, Comtac serisi gürültü önleyici kulaklıklar için yeni mikrofon mikrofonu, yüksek kaliteli plastikten yapılmış, dayanıklı ve dayanıklıdır.Yumuşak sünger, mikrofonu hasar ve çizilmelere karşı etkili bir şekilde korur.

Etiketler: kulak muffs gürültü bluetooth, makas askeri taktik, comtac 3 aksesuar, styletto işitme cihazları, yaratıcı kulaklık, külotlu çorap yıldızlı gökyüzü, ses gürültü azaltma, gürültü önleyici kulaklıklar, çekim kulak tıkacı activ, susturucu peltor

Ürün özellikleri

Marka Adı TAC-SKY'IN
Tip 1 telsiz kulaklık
Baş çevresi ≤70CM
Mikrofon Tipi çıkarılabilir mikrofon
Kaynak Anakara Çin
Öğe Türü Kulaklık
Tip 6 askeri kulaklıklar
Tip 2 Kask braketi kulaklıklar
Marka TAC SKY'IN
Pikap ayarı arttır ve azalt / +&-
Tip 5 koruyucu kulaklıklar
Kulaklık malzemesi Silikon
pil 2 ADET AA pil (pilsiz)
Tip 3 çekim kulaklıkları
Fiş Tipi standart 7.0 mm askeri tak
Tip 7 Avcılık malzemeleri
Gürültü Azaltma Aktif Elektronik Gürültü Azaltma
Tip 4 taktik kulaklık
Model Numarası comtac ıı kulaklık

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler