Aktif Bileşenler

Bluetooth 4.1 kablosuz av alıcısı-vericisi Modülü Kurulu KCX_BT_EMİTTER Stereo USB Ses Kartı Kablosuz Transferi Hoparlörler Kulaklıklar

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺71.82

Normal fiyat: ₺107.16

Renk
sku:
  • e43267
Tanım

Ürün Açıklaması

Not:

Bu modül, cep telefonu, MP3, VCD, TV'den hat ses girişi işlevine sahiptir

Adım 1: Bilgisayarın USB bağlantı noktasını bir USB kablosuyla modülün USB arabirimine bağlayın, Bluetooth ses alıcınızın gücünü açın ve modülü ve Bluetooth alıcınızı eşleştirin (lütfen yukarıdaki basit bağlantı adımlarına bakın).

1. Yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış, dayanıklı ve pratik

Ses kartı işlevini ilk kez kullanma talimatları:

zaman, bu nedenle bazen CON tuşuna bastıktan sonra bağlanması biraz zaman alır.

2. KCX_ BT_ VERİCİ modülü, bilgisayar USB ses kartını Bluetooth iletimine ve hat ses girişi iletimine entegre eden bir Bluetooth kablosuz av alıcısı-vericisi modülüdür.

Ürün satış noktası:

: Hat ses girişi fonksiyonu

Kolay bağlantı:

: Bu modül USB ses kartı işlevine sahiptir.Bilgisayarı ve bu modülün USB veri bağlantı noktasını bir USB kablosuyla bağlayın ve sistem, sistem sesini bilgisayardan Bluetooth alıcı cihaza iletmek için bir oynatma cihazı olarak ayarlanabilen bir USB Ses ses kartı cihazı üretecektir.

Daha önce bağlı olan bluetooth alıcısını bağlamak istemiyorsanız ve başka bir bluetooth alıcısı bağlamanız gerekiyorsa.Önceki bluetooth alıcınızı kapatmanız, bağlanacak bluetooth alıcısının gücünü açmanız ve önceden ezberlenmiş bluetooth alıcısı bağlantı bilgilerini temizlemek için bu modülün CON düğmesine kısa bir süre basmanız, yakındaki bluetooth ses alıcı cihazlarını tekrar aramanız ve Alıcıdan sonra bluetooth'u bulmanız gerekir. modül, mevcut cihazın bağlantı bilgilerini otomatik olarak bağlayacak ve ezberleyecek ve bir sonraki açıldığında otomatik olarak yeniden bağlanacaktır.

Not: Bluetooth arama bağlantı işleminin aranması yaklaşık 10-50 saniye sürecektir

Fonksiyon giriş:

5. Sezgisel LED göstergesi

Ses sinyalleri gibi ses sinyalleri, Bluetooth alıcı cihaza IN_ L (sol kanal) ve IN_ _R (sağ kanal) bağlantı noktaları üzerinden iletilebilir.

3. Bluetooth 4.1 teknolojisinin kullanımı, ses iletiminin kalitesini ve kararlılığını büyük ölçüde sağlar.Bu ürün çoğu masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, TV, projektör, oyun konsolu ve Bluetooth iletim işlevi olmayan diğer ürünlerde kullanılabilir.

1 * Bluetooth ses verici modülü

Paket içeriği:

Adım 2: Eşleştirme başarılı olduktan sonra, bilgisayar USB ses kartı sürücüsünü otomatik olarak tanımlayacak ve kuracaktır.Sürücü yüklendikten sonra, aşağıdaki şekilde gösterildiği gibi bir USB Ses ses aygıtı oluşturulacaktır (tek tek bilgisayarlar sürücüyü bulamazsa, kendiniz bir "Sürücü Ömrü" taraması indirebilirsiniz USB ses kartı sürücüsü çevre birimlerinin altına kurulabilir).

4. Kablosuz iletim mesafesi ≥ 10 metre

Bu modülü ilk kez kullanırken, sadece bluetooth alıcısının gücünü açın, ardından bu modülün gücünü açın, modül otomatik olarak bluetooth'unuzu arayacak ve bağlayacaktır receiver.As modül Bluetooth alıcınıza bir kez başarıyla bağlandığı sürece, MAC Bluetooth alıcınızı hatırlayacaktır adres ve bir dahaki sefere açıldığında en son bağlı Bluetooth alıcısını otomatik olarak arayacak ve ona bağlanacaktır.

Bu modül, Bluetooth ses alıcılarını (Bluetooth hoparlörler, Bluetooth kulaklıklar gibi) bağlayarak kablosuz bir ses iletim sistemi oluşturabilen bir Bluetooth ana bilgisayar cihazıdır (cep telefonu Bluetooth'una eşdeğerdir).Bağlı Bluetooth ses alıcı cihaz, bu modül tarafından iletilen ses sinyalini alır.

: Bu modül basit bağlantıyı ve özel bağlantıyı destekler.Basit bağlantı modu, Bluetooth eşleştirmesini bir düğme (CON) aracılığıyla kontrol eder.Bu modun kullanımı kolaydır ve yaygın ses iletim uygulamaları için uygundur.Özel bağlantı yöntemi, modülü belirtilen MAC adresi veya cihaz adıyla Bluetooth alıcısına seçici olarak bağlanacak şekilde kontrol etmek için seri bağlantı noktası üzerinden AT komutları gönderir ve cihaz adını aramak gibi işlevleri destekler.

Aşama 3: Ses yöneticisini açın (yani, ekranın sağ alt köşesindeki hoparlör simgesi), USB Ses'i seçin ve varsayılan oynatıcı olarak ayarlayın.Bunları ayarladıktan sonra, bilgisayarınız tarafından çalınan ses, oynatmak için bu Bluetooth vericisi aracılığıyla Bluetooth ses alıcınıza kablosuz olarak iletilecektir.

Bu bluetooth kablosuz av alıcısı-vericisi, bluetooth hoparlörlere, bluetooth kulaklıklara ve eşleştirme şifresi gerektirmeyen diğer birçok bluetooth ses alma cihazına bağlanabilir.Eşleştirme şifresi onayı için ana bilgisayarın bir şifre girmesini gerektiren araç hepsi bir arada ve diğer bluetooth ses alma cihazlarına bağlanamaz.ekipman.

Etiketler: devre kartı, çip, bluetooth modülü, 50W Amplifikatör, Güç Kaynağı

Ürün özellikleri

Paket SMD
Marka Adı diymore
Koşul yeni
Uygulama Bilgisayar
Kaynak Anakara Çin
Tip Voltaj Regülatörü

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler