Ev & Bahçe

Su geçirmez Jakarlı Sandalye Koltuk Kapak Yemek Odası Elastik Koltuk Yastık Anti-kirli Çıkarılabilir Slipcover Koltuk Koruyucu Kapsar

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺44.70

Normal fiyat: ₺63.80

Renk
sku:
  • e4490
Tanım

Ürün Açıklaması

5 Yıldız ile olumlu bir geribildirim için bir kaç dakikanızı ayırın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.Görüşleriniz bizim için gerçekten önemlidir.Teşekkürler!Lütfen değerlendirmenizde adil ve ayrıntılı olun, çünkü incelemeler diğer alıcıların satın alma yapmasına yardımcı olur, diğer alıcılara satıcıyla olan deneyiminiz hakkında bilgi verir ve yardım eder Edsmenerji.com.tr alış ve satış için güvenli bir yer.

Ürünü aldığınızda ve ürünün kalite sorunları olduğunu fark ettiğinizde, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin, size yeniden göndereceğiz veya refund.In sorunu daha iyi çözmek için lütfen anlaşmazlığı açmayın.

Uyarı: Öğe sandalye kılıfı sandalye ve diğer ürünler dahil değildir .Lütfen ödeme yapmadan önce sandalyenizin boyutunun aralığa uygun olduğundan emin olun ,teşekkürler.

En Uygun Sandalyenin Boyutu:

3.farklı ülke boyutu farklı, satın almadan önce kontrol edin

2.başka bir boyut istiyorsanız, lütfen bize ulaşın

Nazik Hatırlatma

8.hangisini seçemezsiniz renk Düğmesi, lütfen bize ulaşın.

7.Farklı monitörler arasındaki farktan bu yana, resim öğenin gerçek rengini yansıtmayabilir .Stilin fotoğraflarda gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz.

Siparişinizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen Edsmenerji.com.tr tarafından bir mesaj göndererek bizimle iletişime geçin.Bir çözüm sunacağız.

Siparişi ödediğinizde, siparişi size 8-48 saat içinde göndereceğiz (Çin Yeni Yılı tatili hariç).Satıcı Önerilen Lojistik: Çin Post Kayıtlı Hava Posta, Edsmenerji.com.tr Standart Nakliye, Edsmenerji.com.tr Nakliye Kaydetmek, ePacket ,özel Hat-YW veya diğer daha iyi lojistik.Çünkü daha hızlı ve izlenebilir.Parça web sitesi: www.17track.net.

4.uzun mesafe taşımacılığı sorunu nedeniyle, ürün biraz kat olacak,ürün resim kadar düz değil, ancak kullanımı etkilemez

Satış Sonrası hakkında

Moda tasarımı, Marka Yeni, Yüksek kalite!

Nakliye hakkında

Geri Bildirim Hakkında

1.Manuel ölçüm 1-2 cm hata izin verilir

Damla Nakliye siparişlerini kabul ediyoruz.Gönderilere herhangi bir fatura, QR kodu, promosyon veya marka adı logomuz konmayacaktır.Biz sizin için en kısa sürede gemi olacak.

bizimle iletişime geçin

Paket İçeriği: 1 adet sandalye kılıfı

Damla Nakliye

Etiketler: Koltuk Kılıfları, elastik sandalye koltuk örtüsü, streç sandalye kılıfı slipcovers, sandalyeler için kapaklar, kapak sandalye

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin
Desen YAZILI
Set Türü Evet
Tarz Klasik Tarz
Malzeme Spandex / Polyester
CN Zhejiang
Kullanmak Plaj Sandalyesi, Kol Sandalye, Otel Koltuğu, Düğün Sandalyesi, Ziyafet Sandalyesi

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler