Otomobil, yedek parça ve Aksesuarları

DSYCAR Evrensel Aydınlık Kafatası vana kapağı Araba Tekerlek Göbeği Parlayan Toz geçirmez Dekoratif, lastik Jant Kök Kapakları Motosiklet Bisiklet

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺33.62

Normal fiyat: ₺59.02

Renk
sku:
  • e48266
Tanım

Ürün Açıklaması

【Mükemmel Hava Sızdırmazlığı】: Floresan araba lastiği valf kapaklarının içinde kauçuk contalar bulunur ve daha sıkı, daha etkili bir conta oluşturur.Hava sızıntısını önleyen bu tasarım, sürüş güvenliğini etkili bir şekilde artırabilir.

Araba lastik supap gövdesi Kapaklar-Karanlıkta parlayan

Araba sürerken, tekerlek lastiği kapakları serin bir açıklık oluşturacak, arabanızın benzersiz ve lüks bir görünüm, şık ve göz kamaştırıcı olmasını sağlayacaktır.

Malzeme: kauçuk + ABS + fosfor

【Kurulumu Kolay】: Elinizi kullanarak kolayca sıkılır, ekstra alete gerek yoktur.İlk kez takarken, geceleri daha iyi çalışmasını sağlamak için lütfen lastik valfine 10-15 saniye boyunca bir ışık veya güneş ışığı verin.

Bu öğe hakkında

【Özel Hediye】: Günlük kullanımınız ve değiştirme ihtiyaçlarınız için yeterli 4/8/12 adet araba lastiği kapağı alacaksınız.Arkadaşlar, patron, aile vb.İçin mükemmel bir hediye.Onları göz alıcı ve şık bir şeyle şok edin.

【Geniş Uygulama】: İç çapı 7 mm ve iç yüksekliği 13,8 mm olan lastik supap gövdesi kapağı, arabalar, bisikletler, SUV'lar, kamyonlar, bisikletler ve motorlu taşıtlar vb.İçin uygun olabilir.

【Floresan Tasarım】: Bu lastik valf gövdesi kapağı,araba sürerken tekerlek lastiği kapakları serin bir açıklık oluşturacak,aracınızın benzersiz ve lüks bir görünüm, şık ve göz kamaştırıcı olmasını sağlayacak şekilde aydınlık malzeme ile tasarlanmıştır.

Kullanmadan önce: Evrensel floresan araba lastik supap kapakları İlk kez takarken, lütfen lastik supabı 5-6 dakika boyunca ışık veya güneş ışığı ile aydınlatın, Evrensel floresan Araba lastik supap kapakları etki geceleri daha parlak olacaktır. (Geceleri parlayan ışık enerjisini otomatik olarak emer ve depolar)

Etiketler: lastik vana kapağı, aydınlık lastik valf kapakları, bisiklet kafatası kap, otomobiller için valf kapakları, tekerlek vana kapağı

Ürün özellikleri

Araç Servis Tipi Arabalar, ATV, Kamyon, Motosiklet, elektrikli arabalar, Bisikletler
Dropshipping Evet
Özellik Aydınlık Gövde Kapakları
Paket içeriği 4/8/12 Adet Lastik Vana Toz Kapakları
Marka Adı DSYCAR'IN
Model Numarası Model Numarası.
Kaynak Anakara Çin
Tip Lastik Valf Kapakları
Fit Tipi Evrensel Fit Lastik Vana Kapakları
Renk Kırmızı, yeşil, sarı, mavi
Malzeme abs

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler