Otomobil, yedek parça ve Aksesuarları

8000mAh Kablosuz Araba hava pompası Taşınabilir hava kompresörü Lastik Şişirme 12V 150PSI Hızlı Şişirme Araba Motosikletler için Topları Bisiklet

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺1 380.23

Renk
sku:
  • e50245
Tanım

Ürün Açıklaması

4. Mini ve kompakt, saklaması kolay: endüstri boyutunu altüst etmek, cebinde taşınacak kadar küçük, 160*63mm mini taşınabilir boyutlu tasarım kablosuz şişme, kullanımı kolay.

Şişme tüp uzunluğu: 16.5 cm

Basınç: 150psı

Uygulama: bisiklet lastikleri, motosiklet lastikleri, araba lastikleri, toplar vb.

1 * Şişme dönüşüm kafası

1 * Araba hava pompası

Malzeme: ABS

7. Dolduğunda durun, korumaya gerek yok, sadece hafifçe basın, önceden ayarlanmış lastik basıncını başlatmak için tıklayın, dolduğunda durun, LED ışıkları, geceleri pompalanması kolay, acil durumlarda paniğe gerek yok, geceleri endişesiz pompa.

9. 4 katmanlı yapı şişme tüp, antifriz, patlamaya dayanıklı, aşınmaya dayanıklı, yüksek kaliteli naylon örgülü şişme tüp, kalite teste dayanabilir..

6. Benzersiz gürültü azaltma yapısı, profesyonel akustik gürültü azaltma: dahili özel şok emme pamuğu, iyi gürültü azaltma performansı, yapı frekansı 40dB kadar düşüktür.

1 * Kullanım Kılavuzu

Paket içeriği:

3. Yüksek hassasiyetli sensör çipi, basınç ölçümünde sıfır hata, lastik basıncı durumunun zamanında anlaşılması, seyahat güvenliğinin sağlanması, cep telefonu güç olmadığında, geçici bir güç bankası, büyük kapasiteli 5C güç pili olarak kullanılabilir ve USB şarj edilebilir cep telefonu.

1 * Snap düğmesi vana

Şarj süresi: 2~3 h

Silindir boyutu: 15 silindir

1 * Tip-c şarj kablosu

1. Kablosuz akıllı hava pompası, önceden ayarlanmış lastik basıncının doğru tespiti: dolduğunda otomatik durdurma, siyah teknolojinin yeni dönemi, seyahat güvenliğini sağlar ve lastik basıncı durumunu takip eder.

8. Spiral fan soğumaya devam eder, enflasyon ısınmaz ve çift taraflı ısı dağılımı delikleri spiral fan, ısı dağılımını iyileştirmek için dikkatlice araştırılır.

8000 mAh Kablosuz Araç Hava Pompası 12 V 150PSI

Özellikler:

Sürekli çalışma süresi: 15~20 dak

5. Hızlı enflasyon: 20.000 rpm, son derece hızlı gaz beslemesi için 390 saf bakır motor, pistonun yüksek hızlı çalışmasını gerçekten hissedin, kabaran gaz hacmi sağlayın tüm metal gövde, girdap dişli şanzıman, yakında şişirilebilir, vb., daha profesyonel şişme cihaz, saniyeler içinde şişirin.

2. Tüm metal hareket alaşımlı dişliler, katı yükseltmelerin ömrünü iki katına çıkarır, saf bakır bilyalı motor, 20000r/m hıza sahip yüksek hızlı motor, üst düzey fan, gerçek zamanlı ısı dağılımı, makineyi yakmak kolay değil, marka 5C güç pili, kapasite yanlış değil, güç kaynağı güvenli ve kararlıdır.

Enflasyon hızı: 25L / dak

Ek Özellikler: Aydınlatma Güç Bankası

Özellikler:

Etiketler: araba lastikleri için hava pompası, lastik şişirme, lastik pompası hızlı, araba için hava kompresörü, Pompa

Ürün özellikleri

Özellikler 6 hava pompası
Özellikler 8 hava pompası
Marka Adı BYGD
Özellikler 7 elektrikli motosikletler
Özellikler 9 hava kompresörü
Öğe Türü Pompalar
Özellikler 4 lastik şişirme
Özellikler 5 elektrikli motosikletler
Gerilim 12V
Özellikler 1 taşınabilir hava kompresörü
Özellikler 2 Hava kompresörü taşınabilir
Malzeme Türü abs
Özellikler 3 Lastik hava pompası araba
Özellikler 10 lastikler için hava kompresörü
Kaynak Anakara Çin

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-09-15

    Bu iyi bir üründür, ancak sipariş verirken dikkatli değildim ve 4000mAh pompayla sonuçlandım ve şarjlar arasında bir seferde yalnızca 2x 4WD lastikleri doldurabiliyordum. Herhangi bir karışıklığı daha da durdurmak için açıklama 4000/6000/8000mAh okumalıdır. Küçük ekstra maliyet için 8000mAh versiyonunu tavsiye ederim.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler