Kadın Yakınları

Faja Colombiana Sıkıştırma Çift Tam Vücut Sahne 2 Vücut Şekillendirici Sutyen Shapewear Корсет Yağsız Popo Kaldırma Bodysuit

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺666.05

Normal fiyat: ₺1 331.91

Renk
sku:
  • e53400
Tanım

Ürün Açıklaması

Parlak Yumuşak Kumaş: Lüks, parlak ve göz kamaştırıcı hissettiren ve görünen ultra bir kumaş seçtik.

* Sırt ve Midsection Desteği Eklendi: Bbl'ler lipo 360'dan veya sırt ve midsection'ın tamamen şekillendirilmesinden oluştuğundan ... duruşun korunmasına yardımcı olan ekstra bir sıkıştırma katmanı ekledik.

* Banyo Fermuarı: Faja'nızı çıkarmak zorunda kalmadan banyoya gidin!Banyoya kolay erişim imkanı da vardır zipper.No her banyo gezisi için onu çıkarmalı ve tekrar takmalıyım.

* Değişken Kapılmış Sıkıştırma: Daha dolgun ve dolgun kalçalar için yeterince geniş alan sağlarken daha küçük bir bel şekillendirmek için özel olarak üretilmiştir... sadece gerçekten çene bırakan bir Brezilya popo germe için mükemmel sıkıştırma teknolojisini hayal edin.

Artı tüm aşama 1 Kaptı Vücut Faja faydaları gibi:

Sütyen İle Vücut Aşaması 2 Faja:

* Nazik Konfor Omuz Askıları: Omuz askılarına köpük eklendi, bu nedenle basınç veya ağrı yok!Üzerinde faja olduğunu unutacaksın.

* Meme Büyütme Desteği: Sütyenli Kapılmış Vücut Faja'mız, meme büyütme gibi işleri yapılanlara ek meme desteği getiriyor.Daha iyi şekillendirilmiş meme desteği için tüm sıkıştırma avantajlarını elde edin.

Daha Kısa Kesilmiş İç Çamaşırı: 6 haftalıkken gündelik kıyafetler giymeye hazırsınız.Bu nedenle 2. aşama fajaların gündelik kıyafetlerle tamamen gizlenmesi daha kolaydır ve aynı zamanda vücudunuza kapılmış bir figür verir.

· 3 Değişken Sıkıştırma Kancası: Her seferinde doğru boyutu seçin!Çoğu insan bir faja seçmekte zorlanır ve 1 beden çok büyük veya çok küçük olur.3 Kanca ile doğru boyutu seçtiğinizden emin olabilirsiniz!Artık sıkıştırma seviyenizi de kontrol edebileceğinizden bahsetmiyorum bile.

Etiketler: faja colombiana, sütyen, Tam Vücut Şekillendirici, dantel cerrahi malzemeleri, Giysi, faja vücut şekillendirici

Ürün özellikleri

Öğe Türü Şekillendiriciler
Kalınlık Standart
Destek Türü Tel Ücretsiz
Cinsel Açıdan Müstehcen No
Shapewear Bodysuits
Kaynak Anakara Çin
Malzeme Tayt
Kontrol Seviyesi Orta
Cinsiyet kadınlar
Müstehcen Resim No
Dekorasyon Dantel
Kumaş Türü Çuha

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler