Klasik Oyuncaklar

10/30/50 Adet Ruh Sağlığı Çıkartmalar İlham Çıkartmaları Scrapbooking için Gitar Bisiklet Dizüstü Bagaj Araba Buzdolabı Graffiti Sticker

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺22.54

Normal fiyat: ₺32.28

Renk
sku:
  • e5696
Tanım

Ürün Açıklaması

B. bize istediğiniz Modeli bilgilendirmek için bize mesaj bırakın lütfen, biz ayrıntıları ile mal göndereceğiz, ya da biz rastgele tarafından göndereceğiz.

Malzeme: Yüksek Kaliteli PVC

Renk: resim gösterisi olarak

D. biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

D. Edsmenerji.com.tr ile ilgili tüm yeniden gönderme ve geri ödeme kurallarına saygı duyuyoruz.Lütfen Endişelenme

Boyutu:Yaklaşık 4-7 cm

Özel ipuçları: 10 adet = 10 çıkartma. 30 adet = 30 çıkartmalar. 50 adet = 50 çıkartmalar. 70 adet = 70 çıkartmalar. 100 adet = 100 çıkartmalar.Gereksiz anlaşmazlıkları önlemek için lütfen sipariş verirken satın almak istediğiniz miktarı onaylayın.

C. Lütfen tam doğru adresi ve telefon numarasını gönderin, sizin için nakliye ücretini hesaplamaya istekli olacağız.Mağazamızda karışık renkler ve modeller memnuniyetle karşılanmaktadır.Sizin için kombine nakliye yapacağız.Nakliye Bırakmayı Destekliyoruz.En iyi fiyat tercih edilecektir.

YANWEN Teslim süresi yaklaşık 35-60 gündür; EUB yaklaşık 15-35 gündür; DHL ve EMS yaklaşık 7-15 gündür

Tüm e-postalar normalde beklenen büyük tatil (48 saat içinde cevap) 1 iş günü içinde cevap verilecektir .Bizim cevap almazsanız, lütfen e-posta yeniden göndermek ve biz en kısa sürede size cevap verecektir.Sadece ciddi Alıcı!Lütfen yalnızca tüm şartları kabul ediyorsanız teklif verin.

İade ve geri ödeme

C. Arızalı veya yanlış sevk edilen ürünleri değiştirmek isterlerse alıcı 3 iş günü içinde bizimle iletişime geçmelidir.

Nakliye hakkında

Özelliği: Su geçirmez,Hiçbir kırpma gerekli,Tüm önceden kesilmiş,kullanımı kolay.

A. sizin memnuniyetiniz bizim hedefimizdir!Olumsuz veya nötr geribildirim vermek çok ciddi bir tutumdur ve olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce sorununuzu çözebileceğimizden emin oluruz.İçtenlikle ürünlerimizi beğeneceğinizi ve hizmetimizin tadını çıkaracağınızı umuyoruz.OLUMLU geri bildirimlerinizi dört gözle bekliyoruz.

B. Bize olumlu geribildirim bırakırken ürün resimleri eklenirse ücretsiz güzel hediye kazanacak (bir sonraki siparişinizde ücretsiz hediye için lütfen benimle iletişime geçin ) ÇOK teşekkür ederim!

Uygun olanlar: Dizüstü Bilgisayar, Graffiti, Vintage, Çıkartma, Kaykay, Araba, Tampon, Hoverboard, Snowboard, Kask, Bagaj, Buzdolabı, Bagaj, Duvar,Zemin, Lavabo, Cam, Bardak, Kalem kutusu ve Diğer pürüzsüz yüzey şeyleri

Paket içeriği: Farklı numaralar grafiti çıkartmaları .Random.No tekrarlar.

A. Biz genellikle ödemenizi aldıktan sonra 1-3 iş günü içinde gemi.Biz genellikle Çin sonrası hava posta ile gemi.Gibi diğer ifade istiyorsanız: YANWEN, EUB, DHL, EMS vb, biding önce bizimle irtibata geçiniz.

Feedfack Hakkında

A. Alıcı, sorunun kanıtını öğelerde sunmalıdır.

B. Satın alma işleminizden memnun değilseniz, öğeyi değiştirebilirsiniz.Alıcı diğer tüm nakliye ücretlerinden sorumludur.

Etiketler: etik sağlık hizmetleri, ruh sağlığı günü tedavisi, ruh sağlığı anahtarlığı, erkek sağlığı gıda, bebek sağlığı bakımı, silahlar ruh sağlığı, mantar ruh sağlığı, cinsel sağlık hizmetleri, kırsal sağlık hizmetleri, ruh sağlığı jumper

Ürün özellikleri

Marka Adı AOSST
Uzunluk 4-7cm
Model Numarası karikatür çıkartmalar
Garanti NO
Genişlik 4-7cm
Yaş Öner 12+y
Yükseklik 4-7cm
Çap -
Kaynak Anakara Çin
Ağırlık 40g
Özellikler PVC, su geçirmez, Parlak Renkler

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler