Otomobil, yedek parça ve Aksesuarları

Şeffaf Köpük Jet Şişe Yüksek Basınçlı köpük aparatı Araba Yıkama Yüksek Köpük Etkisi Temizleme Aracı Otomobil Kamyon için

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺347.64

Normal fiyat: ₺534.82

Renk
sku:
  • e57996
Tanım

Ürün Açıklaması

Malzeme: mühendislik plastik + bakır+paslanmaz çelik

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

Tip: yuvarlak ağızlı tencere / düz ağızlı tencere (isteğe bağlı)

2. Ayarlanabilir Püskürtme Açısı: Püskürtme açısı ayarlanabilir.Püskürtme açısı, herhangi bir şekil ve boyuttaki araçları hızlı bir şekilde kaplayabilen, verimliliği artıran ve işçilikten tasarruf sağlayan ayar düğmesiyle ayarlanabilir.

Kapasite: 1L

Paket boyutu: yaklaşık 225 * 125 * 90mm/8.86 * 4.92 * 3.54 inç

Bağlantı: 1/4 hızlı bağlantı

Köpük Jet Şişe Ayarlanabilir köpük püskürtücü Yıkama Sabun Jeneratörü Yüksek Basınçlı Araba Yıkama Oto Temizleme Aksesuarları

1. Yüksek Köpürme Etkisi: Köpük püskürtme borusu, yüksek basınç etkisine, iyi köpürme oranına ve önemli ölçüde geliştirilmiş köpürme verimliliğine sahip büyük bir nozulu benimser ve inşaat verimliliğini ve etkisini daha da artırabilir.

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Özellik:

Renk: şeffaf

Su basıncı: 3000-3600psı

Not:

1 x Köpük Jet Şişesi

4. Nozulun Paslanması Kolay Değildir: Nozul, paslanması kolay olmayan bakır çekirdek malzemeden yapılmıştır ve tel dişleri daha doğrudur.Kilitlendikten sonra, çelik levha sadece dikeydir ve PA uygulandığında köpük dışarı uçmaz.

3. Zengin ve Hassas Köpük: Yükseltilmiş yüksek kaliteli köpük filtre elemanı, malzemeyi daha dayanıklı, delikleri daha düzgün hale getirmek ve üretilen köpüğü daha zengin ve hassas hale getirmek için kullanılır.Sadece görsel efekt güçlü değil, aynı zamanda kabarcık asılı etkisi de iyidir, böylece temizleme etkisi daha iyidir ve kullanım kaydedilir.

5. Zamandan ve Emekten Tasarruf Edin: Araba yıkama solüsyonunu eşit şekilde seyreltin ve PA tavasına koyun.Yüksek basınçlı suyu bağlayın gun.It uygun, hızlı, zaman kazandıran ve emek tasarrufu sağlar.Kullanımı kolay, driveway, çatı, siding, araba, kamyon, suv için mükemmel.

Belirleme:

Ürün özellikleri

Marka Adı MOJOYCE
Sabun Jeneratörü Araba Yıkama
Su Boruları ile No
Kaynak Anakara Çin
Gövde Malzemesi Mühendislik Plastiği
Köpük Jet Şişesi köpük püskürtücü

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler