Scrapbooking ve Damgalama

Metal Kesme Ölür Pullar ve Ölür Aşk Lotus DIY El Sanatları Şablonlar Kart Yapımı Dekorasyon için Yeni Varış Troqueles Nuevos

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺25.21

Normal fiyat: ₺79.08

Renk
sku:
  • e60944
Tanım

Ürün Açıklaması

3.Metal kesme kalıbının kenarı pürüzsüz ve çapaksızdır ve çocukların hassas ellerini çizmez, böylece güvenle kullanabilirsiniz.

Özellik:

1.Soru: Nerede yapıldı?

Cevap: Taban platformunu takın2. Şeffaf Kesme Plakasını Takın3. Kart stoğunuzu, folyoyu veya kesmek istediğiniz diğer malzemeleri ekleyin4. Kalıbınızı, bıçak tarafı malzemeye doğru olacak şekilde seçtiğiniz malzemenin üzerine ekleyin5. Bir ""sandviç""6 oluşturmak için üzerine ikinci Şeffaf Kesme Tabağınızı ekleyin. Kalıbınızı makinenizden geçirin

sorular ve cevaplar

Cevap: Evet, bir kalıp kesme makinesine ihtiyacınız var.Çoğu marka bu kalıplarla çalışacaktır.

4.Soru: Bir Kalıp Kesme Makinesi ile Yuvalama Etiketi Kalıpları nasıl kullanılır.

Renk: Gümüş

Ürün özellikleri:

2.Soru: Materyaliniz nasıl?

Durum: %100 % Yepyeni

Malzeme: Çelik

1.DIY ihtiyaçlarınızı karşılamak için bir etiket şekli metal kesme kalıbı.

3.Soru: Bunları kullanmak için bir makineye ihtiyacım var mı?

5.It uygulamalı yeteneklerini kullanabilen ve hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını canlandırabilen çocuklar için harika bir hediye.

Cevap: %100 çelikten yapılmış yüksek kaliteli ince metal kesme kalıpları,yaşla sararmaz El yapımı karalama defterine,arabalara,albüme,yaratıcılığa,resimlere ayırt edici damgalı süslemeler eklemek için idealdir

Cevap: Nerede yapıldıklarından emin değilim.Onları sipariş ettikten sonra çabucak aldım ve o zamandan beri ambalajı attım.Çok hoşlar.Kaliteli ve kalıplar, bunları kullandığınızda güzel ve temiz bir kesim yapar.

2.Yüksek kaliteli demir malzemeden yapılmış, hafif, ince ve dayanıklı, aşınmaya dayanıklı ve düşmeye karşı dayanıklı, temizlenmesi kolaydır ve uzun süre kullanılabilir.

Cevap: Nakliye ücretleri, toplam paketin ağırlığına, istenen nakliye hızına ve seyahat mesafesine göre hesaplanır.Siparişinizin gönderilmesinin ne kadara mal olacağını bilmek istiyorsanız, öğeleri sepetinize eklemeniz yeterlidir.Öğelerinizi sepetinize ekledikten sonra, alışveriş sepetini görüntüle'ye gidin.

4.Metal kesme kalıbımız DIY scrapbooks, günlükler, dergiler, tebrik kartları, hediye paketleme için uygundur ve özellikle doğum günü hediyesi süslemeleri yapmak için uygundur.

5.Soru: Nakliye ücreti ne kadardır?

Etiketler: 50 açık damga, brezilya açık pulları, 12 kesme ölür, pulları temizle noten, nomos kesme kalıpları, de kesme kalıpları, kahramanlar kesme ölür, ihtiyaçlar açık damga, çocuk kesme ölür, lf pulları temizle

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin
Desen Türü Çiçek, Hayvan, Düzensiz Şekil, daire, Kalp

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler