Ev Depolama ve Organizasyon

5/10kg Mutfak Hermetik Un Pirinç Konteyner Tahıl Kova saklama kutusu Kahve Çekirdeği Pet Gıda Mühürlü Kavanoz Tahıl Organizatör

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺127.02

Normal fiyat: ₺254.04

Renk
sku:
  • e6182
Tanım

Ürün Açıklaması

Diğer birçok gıda kabından daha güçlü ve daha dayanıklı olan Büyük Sızdırmaz Tahıl Kabımız, gıda sınıfı PP'den yapılmıştır material.It ayrıca ofis malzemeleri, oyuncaklar, çeşitli eşyalar veya sahip olabileceğiniz her şey gibi gıda dışı eşyaları saklamak için yeterince sağlamdır.

4、【Çok Fonksiyonlu pirinç Kabı】 Bu gıda saklama kabı, un, pirinç, fındık, fasulye, atıştırmalıklar, tahıllar, köpek ve kedi maması gibi çeşitli tahılları saklayabilir.

Net ağırlık: 5kg/10kg/15kg

Not:

Renk: Şeffaf

Ambalaj Listesi:

Pirinç Saklama Kabı x 1

2、【Ekstra Büyük Kapasite】Bu büyük gıda saklama kabı, daha fazla kuru gıda saklamanızı sağlayan ekstra büyük bir kapasiteye sahiptir.Günlük ihtiyaçlarınızı karşılamak için farklı kapasitelerde 3 boyut sunuyoruz.

Mermi Noktaları:

5 kg: 38*22.5*13.5 cm/15.0*8.9*5.3 içinde

1、【Mükemmel Malzeme】 Büyük Sızdırmaz Tahıl Kabı, gıda sınıfı PP malzemeden yapılmıştır.Hem güzel hem de güçlü, diğerlerinden daha dayanıklı containers.It ayrıca ofis malzemeleri, oyuncaklar, çeşitli eşyalar veya sahip olabileceğiniz her şey gibi gıda dışı eşyaları saklamak için yeterince sağlamdır.

3、【Şeffaf Görselleştirme】 Hava geçirmez Pirinç Kabının şeffaf görselleştirme tasarımı, kalan miktarı istediğiniz zaman kontrol etmeyi kolaylaştırır, bu da depolama ve erişimi oldukça uygun hale getirir.

5、【İyi sızdırmazlık】 Pirinç Saklama Kabı hava geçirmezdir, bu da havadaki nemi engelleyebilir ve tahılların kuru olmasını sağlayabilir, böylece tahılların tazeliğini sağlar.

15kg: 38*22.5*31.5 cm/15.0*8.9*12.4 içinde

Adı: Pirinç Saklama Kabı

10 kg: 38*22.5*21.5 cm/15.0*8.9*8.5 içinde

Boyut (yaklaşık.):

Tanım:

2. Lütfen farklı manuel ölçümler nedeniyle hafif boyut farklılıklarına izin verin.

Belirleme:

1. Aydınlatma ve ekran ayarlarındaki farklılıklar nedeniyle, öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.

Etiketler: mutfak hermetik un pirinç konteyner hububat, pirinç dağıtıcı 10kg, büyük şeffaf kutular, pirinç kabı, Ekmek Kutusu, pirinç kutusu

Ürün özellikleri

Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler