Takım Tezgahları ve Aksesuarları

Pnömatik Boya Karıştırıcı Hava Karıştırıcı Blender Karıştırıcı Mürekkep Karıştırma Makinesi

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺1 657.19

Normal fiyat: ₺2 473.37

Renk
sku:
  • e62778
Tanım

Ürün Açıklaması

Bu pnömatik karıştırıcı iyi çalışıyor condition.It boya, kaplama malzemeleri karıştırmak için kullanılır, etc.It gösterilen karıştırma pervanelerine sahip bir stand ve şaftlarla birlikte gelir.Standın yüksekliği şunlar olabilir adjusted.It bir hava kompresörü ile çalışması gerekiyor.

3. Adresiniz uzak bir adresse, 40 ABD Doları tutarında ek bir teslimat hizmeti ücreti ödemeniz gerekir.

Kıvılcım ve anti-patlayıcı olmadan kullanmak güvenlidir.Parametre:

Model Adı: 5 Galon Pnömatik Boya Karıştırıcı Güç Tipi: Pnömatik Motor:1/8HP Hava Basıncı 6-8MPa Kullanma Hız: 1500r-2600r/Dak Karıştırma Kapasitesi: 5 Galon / 20L Tank Karıştırma Karıştırma Çubuğu: φ12MM paslanmaz çelik Karıştırma Karıştırma Kanadı: 10CM Alüminyum Alaşım Brüt Ağırlık: 8KG

1. Gümrükleme sırasında herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi alıcı tarafından ödenmelidir.Alıcı ödemek istemiyorsa, geri ödeme yapmayacağız.

Satın alma bildirimi:

2. Gümrükten geçmesi zor olan ülkeler için lütfen gümrükten geçme olanağına sahip olduğunuzdan emin olun.Alıcı gümrükten geçemezse ve gümrük paketi düşerse, geri ödeme yapmayacağız.

4. Varsayılan olarak 220v gönderiyoruz.Eklenti yerel eklentinizi özelleştiremiyorsa, lütfen eklenti dönüştürücüyü kullanın.

Açıklamalar:

Bir boya fabrikasında boya karışımı için kullanılır.kaplama malzemesinin birçok çeşidini karıştırmak.homojenlik, yerli sanayide dağılma, gıda endüstrisi vb.

Etiketler: pnömatik boya karıştırıcı hava karıştırıcı blender karıştırıcı mürekkep, güç yeke, pnömatik boya çalkalayıcı, bacak krank jeneratörü, Araçlar, beton aletler

Ürün özellikleri

Sertifika Hiçbiri
Model Numarası DS3-5'LER
Tip Dikey
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı XMSJ
Kullanım Ticari üretim
Koşul yeni

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler