İğne Sanatları ve El Sanatları

Mandal kanca halı takımı Baskılı Desen El Sanatları yetişkinler için Nakış halı Foamiran iğne Goblen Severler hobi

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺480.96

Normal fiyat: ₺1 023.43

Renk
sku:
  • e63219
Tanım

Ürün Açıklaması

Ürün vurgulama noktaları

İnsanlar dikişin meditasyon gibi olduğunu açıklar.Diş ipini kumaştan çekmek, aynı tür dikişi tekrar tekrar yapmak gibi basit bir iş, insanlara bir esenlik hissi verebilir.

MANDAL KANCA HALISININ RUH sağlığı FAYDALARI

Çapraz dikiş ve çeşitli iğne işi projeleri de insanların odaklanmasını sağlar.

- Çocuklar, yeni başlayanlar ve yeni başlayanlar için örgü kitleri artisans.It bir iğne içerir, bu nedenle yetişkin gözetimi gereklidir.

Samimi ipuçları:

Renk veya detaylardaki herhangi bir değişiklik, bu öğenin el yapımı doğasının bir sonucudur.Küçük kusurlar kusur olarak görülmemeli, değerlerine ve benzersiz karakterlerine katkıda bulunmalıdır.

SONSUZ OLASILIKLAR: Bu KENDİN YAP projesinin birden fazla amacı vardır ve birçok ev eşyasını süslemek için kullanılabilir.Zemine, duvara veya kanepeye yerleştirin veya yastık, minder ve paspas yapmak için kullanın.

HARİKA bir HEDİYE yapar: Doğum günü, tatiller, yıldönümleri, anneler günü ve daha fazlası için mükemmel bir hediye!

Kullanımı kolay: Kitimiz, çocuklar ve yetişkinler için kolaylaştıran basit resimli talimatlarla birlikte gelir.Okunması kolay adım adım talimatlar ile kendi renkli başyapıtınızı yapmak zahmetsizdir.

- Boyutlar manuel olarak belirlenir, bu nedenle biraz değişebilir.

Yoğun bir go go go dünyası...aile, iş (veya iş eksikliği), okul, hayatımıza ve refahımıza saçma talepler getirerek bunaltıcı olabilir.Çapraz dikiş, el sanatlarının arkanıza yaslanıp nefes almasını sağlar.Tek başına veya küçük bir grupla dikiş yapabilir ve stresin kaybolduğunu hissedebilirsiniz.

- 1 Farklı renkte yeterli iplik.

-Bu ürün yarı mamul bir üründür, kendiniz yapmalısınız.

Arkadaşının sana söylemesi inanılmaz bir birlik duygusu, " Hey, anladım, ben de bunu yapmayı seviyorum."Gerçekten ne kadar bağlı olduğumuzu fark etmemizi sağlıyor.

Odaklan

-Takip edilmesi zor olan diğer beyaz kitlerin aksine, bu ürün diğer ürünlerden farklı bir taban kumaş baskı deseni tasarımı kullanır, böylece sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

-1 Baskılı taban kumaş

HER şeyi içerir: Peluş dokulu mini halılar oluşturmak için ihtiyacınız olan tüm araçları size sağladık.Baskılı kanvas, talimatlar, iplik ve kroşe kancası ile hemen başlayabilirsiniz!

Paket içeriği:

-1 İngilizce manuel

STRES AZALTMA

Yaratıcı VE EĞLENCELİ: Yenilik mandal kanca kitimizle yeni bir hobiye başlayın rug.It seyahat için mükemmel bir aktivitedir ve istediğiniz yere götürebilirsiniz.

- 1 Plastik kroşe iğnesi

arkadaş

Sakin ol

Daha fazla açıklama

Etiketler: mandal kanca kilim kitleri, tembel susan çömlek çarkları, mandal kanca halı kitleri, vintage kanca kitleri mandal, deri el sanatları kesimi, yaprak baskı kumaşları kumaş, takı yapımı kiti yapımı, moda halı yapımı, halı tuval oturma odası, çocuk mandal kanca kitleri

Ürün özellikleri

Uygulanabilir Kanepe seksiyonel kanepe
Model Numarası Kendin YAP
Marka Adı kokokie'nin
Tarz Avrupa ve Amerikan Tarzı
Tema Üç Boyutlu Nakış Serisi
Malzeme Pamuk
Kullanmak Noel, Ev, otel, Araba Koltuğu, Dekoratif, Sandalye, Nevresim
İplik malzemesi Pamuk
Tür / stil Hayvan / karikatür / çiçek / manzara
Tuval Baskı Yöntemi Renkli Baskılı Tuval
Paket Renkli Kutu
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler