Güvenlik ve Koruma

Ultra HD 4 K AHD IP66 kamera Analog Yüksek Çözünürlüklü Gözetim Renkli Kamera AHD CCTV Kamera Güvenlik Açık Bullet Kameralar

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺763.08

Normal fiyat: ₺1 122.18

Renk
sku:
  • e66769
Tanım

Ürün Açıklaması

Hava koşullarına dayanıklı

Bu Süper HD 4K Kamera, iş 4K-N AHD DVR ,4K AHD DVR kullanmalıdır !!!!, Hiçbir varsa, 4 K AHD Kamera Çalışmıyor .

Uygulama:Ev, süpermarket, otel, bahçe, fabrika, mağaza ofis, vb,

Görüntü sensörü:1/3 " inç 8.0 megapiksel

Yüz Algılama ve Yüz Oynatma

Oynatmak istediğiniz video görüntülerini kolayca bulabilirsiniz, Özelleştirilebilir arama alanı ile akıllı oynatma mevcuttur, önemsiz videoları hızlandırarak oynatma süresi büyük ölçüde azalır.

2.4 K AHD DVR Kaydedici satın almak istiyorsanız, Pls benim mağaza kontrol 4 K AHD DVR Kaydedici grubu Tekrar.Teşekkürler!

H. 265 Daha Net , HD çözünürlük size daha düşük bir bit hızında en iyi görüntü kalitesini sunar.Daha fazla depolama alanından tasarruf edin,dosya boyutunu %40 - %50 azaltabilir, HDD depolama alanınızdan tasarruf edebilir ve satın alma maliyetinizi düşürebilir.

Not:

7.Destek iletim mesafesi 500 metredir;

lütfen bize olumlu bir geri bildirim ve 5 Yıldızlı derecelendirme bırakın.Tanınmanız, işimizi geliştirmek ve size daha iyi hizmet vermek için bize daha fazla güven duymamızı sağlayacaktır.

E-posta Uyarıları: Destek

Müşteri hizmetlerimiz ve teknik desteğimiz size uygun bir çözüm sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapacaktır.

1, Ultra HD 8MP Yüksek Çözünürlüklü Ekran;

6.Destek Ultra HD Tam Renkli Gündüz Gece Görüş;

Mesafe: 40 metreye kadar

Destek Ultra HD Gece Görüş

Renk Gündüz gece görüş: Destek

Öğe, aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde iade veya değiştirme için iade edilebilir.İade edilen ürün kullanılmamış,orijinal ambalajında olmalı ve tüm aksesuarları içermelidir.Orijinal nakliye masrafları iade edilmez.Herhangi bir iade ürününü geri göndermeden önce, İade Mal Yetkilendirmesi (RMA) için lütfen bizimle iletişime geçin.RMA olmadan satıcıya iade edilen ürünler geçersiz olacak ve masrafları kendisine ait olmak üzere alıcıya geri gönderilecektir.Müşteri, iade ve yeniden göndermenin tüm ücretlerinden sorumlu olmalıdır.İade takip numarası bu sürece yardımcı olacaktır.Teknik desteğimiz, iade parselinizi aldıktan sonra tamir edilen ürünlerle ilgilenecektir.Herhangi bir ürün veya hizmet sorunu için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin

Yüz Algılama: Destek

10,Her Yerde, Her Zaman Uzaktan Erişim;

Akıllı oynatma

1.HD 4K AHD Kamera Çalışması sadece Gerçek 5MP AHD DVR veya 4K-N AHD DVR veya 4K AHD DVR kullanabilir,!!!Pls satın almadan önce AHD dvr'nizin 4K HD kamerayı desteklediğinden emin olun!

5.Destek IR-CUT çift filtre anahtarı, izleme elde etmek için gündüz ve gece, renk kısmi renk bozulması değildir;

Kullanamazsınız"AHD 5MP Sistemi" "AHD 4MP Sistemi""AHD 4M-N Sistemi"ve"AHD-H 1080 P Sistemi","AHD 1080N Sistemi" ve "AHD AHD-M 720 P Sistemi"

3.Biz Herhangi Bir Vergi ve Görev Örtmeyen!Alıcılar Görev/vergilerden sorumludur.

9.Destek Android, İphone, İpad, PC, P2P görünümü;

1. Adresiniz Uzak Alan Olarak Tanımlanmışsa, Ekstra Uzaktan Nakliye Ücreti Ödemeniz gerekir.Veya Lütfen Bize Uzak Olmayan Başka Bir Adres Verin.

IP66 Su Geçirmez

Kolay mobil uzaktan görünüm ayarı

IR Lens sayısı: Çift ışık kaynağı

Herhangi bir nedenle memnun değilseniz, negatif geribildirim ayrılmadan önce Edsmenerji.com.tr mesaj merkezi aracılığıyla bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.

H. 265 8.0 MP AHD Kamera Özellikleri

Kolay ayar, cep telefonu görüntüleme için sadece 4 adım, Akıllı telefonunuz aracılığıyla sistemin canlı videosunu her yerden ve her zaman görüntüleyin,

Video kalitesi: 8.0 MP

3.Gelişmiş H. 265 Video Sıkıştırma,Tak ve çalıştır ,Kurulumu kolay;

2.Ultra HD 8MP AHD Kamera, metal malzeme, IP66 Su geçirmez, İç ve dış mekan için uygun; Toz geçirmez, güvenilir ev güvenliği;

Nakliye

IR Kesme Filtresi: evet

Uzaktan erişim hiç bu kadar kolay olmamıştı!!!

Gürültü Azaltma: Destek 2D / 3D

Çalışma Gücü: DC 12 V

Yüz Oynatma: Akıllı Yüz video oynatma, zaman tasarrufu, her ayrıntıyı kaçırmamak;

Yüksek performanslı kızılötesi LED'lerle donatılmış bu kamera size net gece görüşü sağlar.Ve akıllı IR-Cut filtresi ile gündüz ve gece görüşü net ve canlı hale gelir.

Video

Perakende ve Toptan Tüm Açığız !Ne kadar çok satın alırsanız, o kadar çok indirim alırsınız !Daha fazla seçenek için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Bit hızı Kontrolü: VBR / CBR

Sattığımız tüm ürünler sevk edilmeden önce kaliteli ve sıkı inceleme altındadır.Herhangi bir kalite probleminden kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Bu ürünü, orijinal satın alma tarihinden itibaren 3 yıllık bir süre için işçilik ve malzeme kusurlarına karşı garanti ediyoruz.Garanti doğrulama süresi boyunca arızalı olduğunu kanıtlayan herhangi bir ünite, parçalar için ücretsiz olarak onarılacak veya değiştirilecektir.Ürünleri tamir merkezimize göndermek için yapılan tüm navlun ücretlerinden son kullanıcı sorumludur.Garanti, kullanımından kaynaklanan herhangi bir tesadüfi, tesadüfi veya sonuçsal hasarı kapsamaz.Bu ürünün bir esnaf veya başka bir kişi tarafından takılması veya çıkarılmasıyla ilgili masraflar veya kullanımıyla ilgili diğer masraflar son kullanıcının sorumluluğundadır.Bu garanti yalnızca ürünün orijinal alıcısı için geçerlidir ve herhangi bir üçüncü tarafa devredilemez.

Objektif: 3.6 mm objektif

Etiketler: kötüye açık kamera, pi 8mp kamera modülü, kamera p ahd, pro aksiyon kamerası 4k, 1mp ahd kamera, azdomi araba kamerası, güvenlik sistemleri kamera, cctv 8mp 4g, polo kamera, ahd 100 kamera

Ürün özellikleri

Ses Çıkışı Hiçbiri
Kaynak Anakara Çin
Tarz Bullet Kamera
Sensör Boyutu 1/3"
Yüz Oynatma destek
kamera lensi 3.6 mm Varsayılan
Objektif (mm) 3.6 mm
Garanti 3 yıl
Sensör Markası SONY
Model Numarası AHUIG-003JL-4K
IR Mesafesi 40m-50m
Görüş Açısı 90°
Kamera Çözünürlüğü 8.0 MP
Kurulum Normal
HD Kamera Tipi Açık mermi kamera kapalı/
Tam renkli Gündüz gece Görüş destek
Marka Adı NINIVISION
Sertifika CE
Gün Ve Gece Otomatik anahtarlı IR Kesme filtresi
Odaklan 3.6 mm
Desteklenen işletim sistemleri Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows XP'nin, Windows Vista'nın
Video Sıkıştırma Formatı H. 265
Yatay Çözünürlük 8MP
Algılayıcı CCD
Uygulama Ev, mağaza, dükkan, Ofis, Süpermarket vb
Odak Uzaklığı 3.6 mm
Yüz Kaydı destek
Kamera Özellikleri Gündüz ve gece görüş, IR-cut
Teknoloji Kızılötesi
Alarm Sistemi İnsan/Hareket Algılama+E-Posta Uyarı
Bağlantı Kapalı Sistem / CCTV Kablolu
menşei ülke Çin, Shenzhen
Alarm Eylemi E-posta Fotoğrafı
hava koşullarına dayanıklı Evet
Desteklenen Mobil Sistemler ios, Android
Uzaktan Görünüm Android, iPhone, iPad, BİLGİSAYAR, VM, vb

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2023-01-07

    Vasat özelliklere sahip kamera. Kayıt cihazı aracılığıyla, üretici tarafından kapatılan kamera menüsüne erişim yoktur. Bu yüzden yapılandırmak işe yaramaz. Güçlü gürültü ve aşırı keskinlik, aşırı şarj nedeniyle bozulma ve konturlarla gösterir. Satıcı spekülatördür ve kameraları anlamıyor. Genel olarak, bu kameraları satın almanıza gerek yok, tüm maliyet dolumun içine değil, güzel bir alüminyum kasaya gitti.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler