Bakeware

Paslanmaz Çelik Krem Kazıyıcı Geometri Düzensiz Diş Kenar Spatula Mutfak Pasta Hamur Kesiciler DIY Kek Dekorasyon Araçları

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺45.46

Normal fiyat: ₺75.64

Renk
sku:
  • e68059
Tanım

Ürün Açıklaması

Şartname: Ürün Adı: Kek Kazıyıcı Malzeme: Paslanmaz çelik Tipi: Yamuk, Dikdörtgen, Üçgen,Oval Kullanır: yapma kek, çikolata, tıraş kremi, kesme hamur, vb.

Paslanmaz Çelik Krem Kazıyıcı Geometri Düzensiz Diş Kenar Spatula Mutfak Pasta Hamur Kesiciler DIY Kek Dekorasyon Araçları Özellik: 1.Yüksek Kaliteli Malzemeler: Metal kazıyıcı, plastik akrilik kek kazıyıcılarına kıyasla güvenilir, kokusuz, toksik olmayan, kullanımı güvenli, temizlemesi kolay, dayanıklı ve uzun ömürlü paslanmaz çelik kazıyıcı malzemeden yapılmıştır. 2.Kullanımı Kolay: Pastanızı standın üzerine koyun ve tırtıklı veya pürüzsüz kenarı kek kenarınıza hedeflerken standın hareket etmesini önleyin, yaratıcılığınızın güzel ve birçok farklı tasarımını ve stilini kolayca oluşturun. 3.Asılı delik tasarımı, yer kaplamadan depolamayı asmak için uygundur. 4.Geniş Kullanım Yelpazesi: Buzlanma, hurdaya çıkarma, kürek çekme, krema, hamur, fondan, peynir, çikolata, pizza ve daha fazlasını doğramak için çok amaçlı kek pürüzsüz aracı, günlük pişirme ihtiyaçlarınızı ve hatta profesyonel fırıncıları karşılar.

Paket içerir: 1 x Kek Kazıyıcı

Etiketler: Krem Kazıyıcı, koymak, hamur kesici, Spatula pasta için, sahte kek, buttercream daha pürüzsüz

Ürün özellikleri

Malzeme Paslanmaz Çelik
Pişirme & Pasta Araçlar Türü Pişirme ve Pasta Spatulaları
Kaynak Anakara Çin
Tip Pişirme & Pasta Araçlar
Model Numarası Paslanmaz Çelik Krem Kazıyıcı
Sertifika CE / EU, CIQ, AET, LFGB, SGS'nin
Özellik Çevre Dostu, Stok
Marka Adı isfriday
Seti Numarası 1

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler