Cep Telefonu Parçaları

BlackBerry Keyone için DTEK70 Kapak Üst Kapak Konut Case Çerçeve Blackberry Anahtar Bir DTEK 70 Aşağı çerçeve

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺372.47

Normal fiyat: ₺600.72

Renk
sku:
  • e69049
Tanım

Ürün Açıklaması

Biz dosyalanmış telefon parçaları tapu deneyime sahip profesyonel tedarikçisi vardır.Çoğu telefon için yedek parça ve aksesuar tedarik ediyoruz.Size yüksek kalite , iyi hizmet ve rekabetçi fiyat sunacağız .Umarım soruşturma için bekleyen müşterilerimiz olabilirsiniz!

4.Bu ek masrafların satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

2.Sevkıyat hızı bizim kontrolümüz dışında olduğundan, gönderdiğimiz siparişlerin gecikmesinden sorumlu değiliz .

4.Köpük ambalaj kutusunda iyi paketlenmiş.BlackBerry Keyone için DTEK70 Kapak Üst Kapak Konut Case Çerçeve Blackberry Anahtar Bir DTEK 70 Aşağı çerçeve

1.Siparişiniz ödemenizden sonra 3 iş günü içinde işlenecektir. (Satın aldığınız ürünler veya renkler mevcut olmadığında sizi hemen bilgilendireceğiz.)

Yerel çalışma süremiz boyunca size 24 saat içinde cevap vereceğiz. (Pazartesiden cumaya 9:00 - 6: 00, Çin).Siparişinize ve sorunuza dikkat etmek için ekstra zaman (hafta sonları, tatil günleri gibi) almak istiyoruz, ancak verimlilik çalışma süresi kadar kısa olmayabilir.

4.Ücretsiz kargo express seçerseniz, bazı izleme bilgileri mevcut değildir .Gönderiniz hakkında bilgi almak istiyorsanız, onu seçmeyin ve anladığınızı umuyoruz. 1.Görünüm kırılması olup olmadığını onaylamak için lütfen aldığınız ilk seferde öğenin görünümünü dikkatlice kontrol edin.Herhangi bir sorun varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten ve sorun için fotoğraf sağlamaktan çekinmeyin, yakında sizin için çözeceğiz. 2.Ürünü değiştirmeniz gerekiyorsa orijinal ambalajı saklamaya çalışın.Orijinal ambalajı hasar görürse iade etmek için kartonları kullanın.Sevkiyat sırasında oluşan ezilmiş ürünler için iade veya değişim mümkün olmayacaktır. 3.Takılan herhangi bir ürün (yapıştırıcılarla yapıştırılan ürünler dahil ) değiştirme veya para iadesi hakkından yararlanmayacaktır, bu nedenle kurulumdan önce görünüm kırılması ve işlev sorunları olmadığından emin olun. 1.Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir.Satın alma ve hizmetimizden memnunsanız, lütfen bize olumlu bir geri bildirim bırakmak için bir dakikanızı ayırın .genel satış değerlendirmesi 5 yıldız.Teşekkürler! 2.Bizim ürün ve hizmet ile memnun değilseniz, bir anlaşmazlık dosya veya herhangi bir olumsuz, nötr geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın.Sizi tatmin etmek için elimizden geleni yapacağız.Anlayışınız için teşekkür ederiz! 3.İş kolay değil, birbirimizle anlayabileceğimizi umuyoruz, uzun süreli işbirliğinin amacı, sizi asla hayal kırıklığına uğratmamak!

3.Teslim süresi büyük ölçüde lojistik şirketine ve yerel hava durumuna , gümrük/vergilere , posta ücretine bağlı olacaktır .Gecikirse anlayışınızı umuyoruz.

3. İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir .Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Biz gümrük vergileri riskini azaltmak için elimizden geleni yapacağız.

2.Ödeme yöntemi ile ilgili herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa,lütfen ayrıntılar için sevice personelimizle serbestçe iletişime geçin.

3 .Eski, kırık, çatlak, hasarlı hatalı cep telefonu parçalarını onarın/değiştirin.

Telefonunuzu tanımanızı veya profesyonel bir şekilde sökmenizi öneririz, aksi takdirde ürünlere zarar verebilir.Herhangi bir insan yapımı hasar, garanti etmiyoruz.

1.Biz Edsmenerji.com.tr üzerinden ödeme kabul.

1. 100 % brand new ve yüksek kalite.

2.Her ürün göndermeden önce iyi test edilir.

Etiketler: blackberry q kapak, blackberry keyone keytwo özellikleri, tampon keyone, att keyone böğürtlen, blackberry keyone kapak hibrit, aşırı durum böğürtlen, hoparlör keyone böğürtlen, blackberry klasik kılıf q10, blackberry keyone rengi, orijinal blackberry q5 parçaları

Ürün özellikleri

teslimat Ödeme yapıldıktan Sonra 2-7 iş günü
Perakende Paket Evet
Stokta var Evet
Malzeme Plastik
Kalite Kontrol Tek tek test edildi
Kaynak Anakara Çin
Model Numarası BlackBerry KEYone DTEK 70 DTEK70 için
Uyumlu Parçalar örtmek
Renk siyah gümüş altın
Uyumlu Marka BlackBerry KEYone DTEK 70 DTEK70 için
Paketleme Standart ihracat ambalajı
Menşe Yeri Guangdong, Çin (Anakara)
Dizayn bar
Marka Adı GOODFİX TOUCH'IN

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler