İçecek

Cam Su Şişesi BPA Ücretsiz Plastik Kılıf ile Bouteille Verre Sızdırmaz Kapak Üst Kapak içme şişesi Taşınabilir Halat ile

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺315.74

Normal fiyat: ₺354.70

Renk
sku:
  • e69313
Tanım

Ürün Açıklaması

4. Herhangi bir öğe için, geri gönderirken lütfen EMS veya yerel posta ile gönderin.

Ödeme

1. Tüm mallar sevkiyat öncesi kontrol edilir, bu nedenle satın alma işleminden memnun değilseniz, öğeleri bir hafta içinde değiştirebilir ve satın alma işleminizin alınmasından itibaren 24 saat içinde bizimle iletişime geçmelisiniz

1. Bu BPA içermeyen su şişesi, berrak ve ısıya dayanıklı gıda sınıfı camdan yapılmıştır

İade ve Garanti

3.Alıcı ,kazalar, gecikmeler veya diğer sorunlar gibi nakliye hizmetinden kaynaklanan herhangi bir sigorta, sorun ve hasardan sorumludur.Ayrıca, alıcı kendi ülkesi tarafından tahsil edilen herhangi bir vergi ve/veya vergiden sorumlu olmalıdır.

2. Bu spor su şişeleri, benzersiz nozulu nedeniyle pipetle içmek gibi hissediyor cap.It dökülmeyi ve dağınıklığı ücretsiz egzersiz, bisiklete binme, kamp gezisi veya işe gidip gelmeyi garanti eden sızdırmaz bir kapağa sahiptir.Sorunsuz içeceğinizin tadını çıkarın.

BPA Ücretsiz Cam Su Şişesi ile Silikon Kollu Bouteille Verre Sızdırmaz Kapak Üst Kapak içme şişesi ile Taşınabilir Halat

Ağız genişliği: 5.5 cm

Nakliye

2. Tam ödeme, siparişinizi verdikten sonra 7 gün içinde yapılmalıdır, aksi takdirde sipariş geçersiz veya sistem tarafından iptal edilecektir.

Edsmenerji.com.tr'in gelişimi olarak, nakliye yolu giderek daha fazla hale geliyor, çoğu pakete çoğu ülkeye 15~35 gün içinde ulaşılabilir.

2.Biz tam ödeme onaylandıktan sonra 5 iş günü içinde mal göndereceğiz.Ödeme mevcut değilse, siparişiniz otomatik olarak kapatılacaktır.

260 ml (17x7x5. 5 cm)

Boyut:

1. En iyi yol doğrudan çevrimiçi ödemedir, kendinizi seçebilirsiniz.Diğer ödeme koşullarına ihtiyacınız varsa, sipariş vermeden önce lütfen bize bildirin.

3. Taşınabilir kayışlarla tasarlanmış, dışarıdayken taşımayı kolaylaştırır.

2.Görüşleriniz işimizin gelişimi için çok önemli olduğundan, ürünümüzden memnunsanız sizi olumlu geribildirim için içtenlikle davet ediyoruz ve service.It sadece 1 dakikanızı alacağım ama bu 1 dakika bizim için son derece hayati bir öneme sahip.

1.Alıcının erken onayı, öğeleri aldıktan sonra çok takdir edilecektir.

2. Nakliye ve taşıma ücreti iade edilmez ve müşteri iade ve yeniden göndermenin tüm ücretlerinden sorumlu olmalıdır.

4. Koruyucu kılıf ile, kullandığınızda kaymaz hale getirin, sıcak su içerken ellerinizi koruyun.

1. Mağazamızda çoğu ürün ücretsiz kargo, sizin için en uygun yolu seçebilirsiniz.İstediğiniz yolu seçemezseniz, sipariş vermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin veya bizim için bir mesaj bırakın.

320 ml (20x7x5. 5 cm)

3. Alıcınızın bilgilerini doldururken ilgili kişi,adres,posta kodu ve telefon numarası gibi tüm ayrıntılı bilgileri doldurduğunuzdan emin olun.

3. Anlaşmazlıklar veya herhangi bir olumsuz veya nötr geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın.Biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

3. Tüm iade öğeleri, kutu ve aksesuarlar dahil olmak üzere orijinal koşullarında olmalıdır.Erkekler kusurları garanti edilmez, kırık gibi, çizik ve böylece.

Geri bildirim

Etiketler: düz cam su şişesi a7, en iyi fransa en iyi mahsul, parfüm cam şişe vintage, çift cam su şişesi erkekler, dikdörtgen cam parfüm şişesi, lehçe cam parfüm şişesi, ello percy cam su şişesi, 40 ml cam parfüm şişesi, şişe cam servis suyu ev, temperli cam şeffaf cam

Ürün özellikleri

Uygulanabilir İnsanlar Çocuklar
Tarz Özet
Kaynar Su Uygulanabilir
Şişe Ağzı 5.5 cm
Kategori su şişesi
Drinkware Türü Su Şişeleri
Model Numarası TANEC545452, cam su şişesi
Tip cam şişe su
Su Akan Yöntemi Doğrudan içme
Sertifika SGS'nin
Şekil Kapaklı
Tedarik Türü Stok Kalemleri
Kapasite 260ml, 320ml
Malzeme bardak
Özellik Çevre Dostu, Stok
Isı yalıtım Performansı Hiçbiri
Korozyon Önleyici Kaplama Donatılmış
Açık Hava Etkinliği TUR
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler