Çerçeveler ve Bağlantı Parçaları

Ruhu Beast motosiklet gidonu 28mm CNC Alüminyum Alaşım 1-1 / 8" gidon TMAX R1 R6 TRK 502 Leoncino 500 Canavar 696 821

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺733.47

Normal fiyat: ₺1 062.96

Renk
sku:
  • e70136
Tanım

Ürün Açıklaması

Ruh canavar motosiklet gidonu 28mm CNC alüminyum alaşım 1-1/8" gidon TMAX R1 R6 TRK 502 Leoncino 500 canavar 696 821 Özellik Doğrudan kontrol sağlamak için gidon üzerinde destek ile dayanıklı CNC T6 alüminyum alaşımından yapılmıştır.Doğru gidon pozisyonu ayarı için lazer gidon konumlandırma göstergesi.Pürüzsüz hızlanma için cilalı gaz kelebeği bölümü.Yorulma ömrü, darbe dayanımı ve darbe emici esneklik arasında optimum denge.Eşsiz dayanıklılık için yüksek teknolojili kumlama, stres atma ve eloksal kaplama.Kimyasal olarak uygulanan kesim çizgileri ve hizalama ızgarası çizilmeye ve soyulmaya karşı dayanıklıdır.Epoksi iç kaplama korozyona karşı dayanıklıdır.Kavrama tarafı tırtıllaması maksimum kavrama yapışması sağlar.Açıklama Ürün adı: Motosiklet 28mm gidon Malzeme: T6 Alüminyum Alaşım Renk: Siyah/Titanyum/Kavrulmuş Yarım Mavi Dış çap: Yaklaşık. 22mm Kenetlenmiş alan çapı: Yaklaşık. 28mm İç çap: Yaklaşık. 13mm Uzunluk: 701mm Kalınlık: Yaklaşık. 4.4 mm Uyumluluk Çoğu motosiklet için evrensel (Yaklaşık. kelepçeli pozisyonda 28mm), lütfen satın almadan önce ölçümleri kontrol edin, thanks.PS: Entegre yükseltici kelepçeli motosikletler, lütfen mesafenin 160 mm'den uzun olmadığından emin olun, aksi takdirde sığmaz.Paket içeriği 1 adet motosiklet 28mm gidon Uyarı Manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm hataya izin verin, thanks.No talimatlar dahil.Profesyonel kurulum şiddetle tavsiye edilir.Işığın parlaklığındaki değişiklikler nedeniyle, ürünün rengi gerçek renkten biraz farklı olabilir.Lütfen gerçek ürüne bakın, teşekkürler.

Alıcılar nakliye hakkında göster Ödeme aldığımızda öğeler 1-3 iş günü içinde sevk edilecektir.İthalat vergileri, vergiler ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Destek ve Geribildirim Olumlu Geribildirim bizim için çok önemlidir.Ürün ve hizmetimizden memnunsanız lütfen hepimize ★★★★★ puan vermeyi unutmayın:) Herhangi bir sorunuz varsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, 12 saat içinde cevap vereceğiz.Lütfen anlaşmazlığı açmayın veya kolayca olumsuz geribildirim bırakmayın, bize güvenin ve doğrudan bizimle iletişime geçin, tüm sorunlar çözülecektir :)

Etiketler: koruma canavar 821, pad sf 500, yükseltici trk 502, ruh baest motosiklet, kemer tmax 500, motosiklet barı 28, yükseltici ruh canavarı, esprit canavar motosiklet, 28mm rizoma gidon, yükseltici tmax 2001

Ürün özellikleri

Kalınlık Yaklaşık. 4.4 mm
Kaynak Anakara Çin
Öğe Adı Motosiklet 28mm gidon
Uyumluluk 2 Kawasaki için, Suzuki için
Renk Siyah/Titanyum / Kavrulmuş Yarım Mavi
Motobike Yapmak Evrensel
Marka Adı FLBOMBİNG'İN
Uyumluluk 1 Honda için, Yamaha için
Uzunluk Approx. 720mm
Uyumluluk 3 KTM için, Ducati için
Uyumluluk 4 Zafer için, Aprilia için
Dış Çap Yaklaşık. 22mm
Sıkıştırılmış alan çapı Yaklaşık. 28mm
Uyumluluk 5 BMW için, Zafer için
Malzeme T6 alüminyum alaşım
İç Çap Yaklaşık. 13mm

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler