Bakeware

Japonya İthal Seramik ızgara Doğrudan Yangın Japon Tost Tost ızgara gaz sobası Izgara Balık Rafı

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺793.45

Normal fiyat: ₺891.44

Renk
sku:
  • e70703
Tanım

Ürün Açıklaması

özellik:

3. Kızarmış ekmeğe ek olarak, kızarmış ekmek sebze, balık vb.Pişirmek için de kullanılabilir.Et yemekleri pişiriyorsanız üzerine bir parça teneke kağıt koymanız tavsiye edilir, çünkü yağ damlarsa fırın ağı kolayca lekelenir ve kararır.

Japonya'da her evde tost, pirinç keki, balık, sebze pişirmek için gaz ocağına konan küçük bir fırın ağı vardır. etc.No fırın ihtiyacı, kullanımı çok uygun.Bu doğrudan ateş ızgarası birkaç on yıllık bir geçmişe sahiptir ve çok klasik bir üründür.

4. Yangın ve haşlanmayı önlemek için kullanım sırasında bırakmayın.

dikkatli ol:

Malzeme: demir (krom kaplama), seramik

Menşei: Japonya

1. Doğrudan ateş pişirme ağının iki kat yapısı vardır.Üst tabaka, sağlam ve güvenli olan demir krom kaplama malzemeden yapılmıştır.Alt tabaka beyaz seramik tabaka ile kaplanmıştır.Seramik tabaka ateşte ısıtıldığında, yiyecekleri pişirmek için kızılötesi radyasyonla ısınır.

5. Kullandıktan sonra soğumasını bekleyin ve ardından yumuşak bir bezle yıkayın veya sponge.Do ile yıkamak değil dishwasher.Do seramiklerin paslanmasını veya düşmesini önlemek için uzun süre ıslatmayın.

1. Fırın ağı sadece gaz sobaları, karbon sobalar ve katı alkollü sobalar için kullanılır.Patlama riskleri nedeniyle elektromanyetik sobalar, elektrikli çömlek sobaları, halojen sobalar ve kart sobaları gibi diğer ısı kaynaklarının kullanılmasına izin verilmez

2. Tost ve ekmek dilimlerini fırında pişirmek özellikle uygundur. morning.It fırın ısındığı ve dışı çıtır çıtır, içi yumuşak olduğu sürece olmaz.Fırında ısıtılan tost dilimlerinin çoğu su kaybedecek ve tadı kuruyacaktır.

4. Pişirme ağının ısı transferi çok fast.It tüm süreçte orta ve küçük ateş kullanmak yeterlidir.

3. Kullanmadan önce lütfen bir kez kurulayın ve önceden ısıtın ve havayla kuruduktan sonra temizleyin.Pişirme ağı daha az yağ fırçası daha fazla yapışmaz.

2. Seramik pişirme ağının yüzeyinde seramik üretiminin özellikleri olan çatlaklar ve iğne delikleri olabilir ve ağ şekli düzensizdir.

Şartname: M (15 cm * 15 cm * 3.5 cm) L (20 cm * 20 cm * 4 cm)

Etiketler: molde peter pan'ın, barbekü ızgara f waffle demir, folfavle gaz sobası, panel takoyaki, tanımsız pantolon, takoyaki pan yeni Zelanda, bq gaz sobası, bisiklet erkek elektrikli, yüzük tart 16, kumur soba

Ürün özellikleri

Pişirme Kapları ve Tavalar Tipi Ekmek ve Somun Tavaları
Kaynak JP(Kökenli), Japonya
Sertifika CIQ
Özellik Çevre Dostu, Stok
Malzeme Seramik

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler