El ve Elektrikli Alet Aksesuarları

Anahtarı METABO SB18LTXImpuls SB18LTXQucık BS18LTXImpuls BS18LTXQucık 316053840

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺2 842.59

Renk
sku:
  • e71057
Tanım

Ürün Açıklaması

Her gün büyük sipariş hacmimize göre, siparişinizi hazırlamak için 3-5 iş gününe ihtiyacımız var.Lütfen Edsmenerji.com.tr'e sipariş vermeden önce alıcı bilgilerinizi iki kez kontrol edin.

Paketin teslim süresi, uluslararası lojistik durumuna ve hedef ülkedeki yerel lojistik durumuna bağlıdır.Platform tarafından belirtilen teslim süresinden sonra paket alınmadıysa, lütfen bizimle iletişime geçin veya platform lojistik şirketi ile iletişime geçin.

Farkına varmak:

Siz değerli müşterilerimizi önemsiyoruz ve size yardımcı olmak için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve sizinle uzun vadeli bir iş kurmayı umuyoruz.

https://global.cainiao.com/index.htmspm=a311a.7996332.0.0.1c19EJh4EJh46K

Ürün rengi rastgele

Lütfen her zaman yedek parçanın boyutlarını görüntülenen ile karşılaştırın

Nakliye:

Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, sizin olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen.

https://www.17track.net/zh-cn

Eğer ürünlerimizden memnun değilseniz, negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Sizin için herhangi bir sorunu %100 % memnuniyetinize göre çözeceğimizi garanti ediyoruz.

Sipariş sevk edildikten sonra, lojistik bilgileri genellikle 10 gün içinde görüntülenecektir.10 günden fazla lojistik bilgi yoksa, paketin teslimatını onaylamak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Öğenin nerede olduğunu bilmek istiyorsanız, aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz:

Çalışma saatlerimiz pazartesiden pazara 09: 00-18: 00 Pekin saatidir.Bizimle iletişime geçmek için mesaj merkezinde bir mesaj bırakabilirsiniz, size en kısa sürede cevap vereceğiz.

Bizimle işbirliği yapmak istiyorsanız, lütfen bize bir mesaj bırakın.

Sorumluluk ve işe hazırlık süresi:

Etiketler: metabo tabanı, metabo desteği, batarya 12 f powermaxx bs, cap metabo, metabo 125'i değiştir, metabo powermaxx bs'yi değiştirin, amd metal araba parçaları, atlas otomobil parçaları, vkyl metabo'yu değiştir, metabo bs 18 fırça tutucu

Ürün özellikleri

Sertifika Hiçbiri
Kaynak Anakara Çin
Marka Adı vlehok'un
Kendin Yap Malzemeleri ELEKTRİK

3 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-07-17

    Emir çok uzundu. Tüm ambalaj Yerlebir edilmiş. Ürünün kendisi şaşırtıcı derecede orijinal. Her şey mükemmel çıktı. Ürün açıklamaya karşılık gelir. Yaptım, yaptım. Kusursuz çalışıyor.

  2. Anonymous 2022-12-29

    2 Hafta erken teslim edildi! Kendisi kurdu, hiçbir şeyi lehimlemenize gerek yok. Anahtar, bir tahta, bir hız kontrol cihazı ve mevcut fırçalara sahip bir halka ile tamamlanmıştır. Bu nedenle fiyat etiketi büyük. Ancak servis 2 kat daha pahalı.

  3. Anonymous 2022-12-31

    Metabo BS 343409700 LTX BLL için bir 18 düğmesine ihtiyacım vardı, tersi kırıldı. Satıcı değiştirilmesi önerilir. Her şey uyuyor, Shurik çalışıyor. Fiyat etiketi Moskova'dan yarı yarıya daha ucuz. Parsel iki buçuk hafta içinde geldi Satıcıyı tavsiye ederim!

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler