Hobi & Oyuncak

1 adet Merry Christmas Dekorasyon Folyo Balonlar Noel Baba Kardan Adam Yeni Yıl Noel Balonlar Ev Noel Partisi Dekor Hediyeler

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺16.62

Normal fiyat: ₺31.52

Renk
sku:
  • e7217
Tanım

Ürün Açıklaması

Tanım:

3、Mükemmel Hediye: Noel Baba sahneleri için çok uygundur veya doğum günü partinizi bir success.It arkadaşlarınız ve aileniz için bir hediye olarak da kullanılabilir.

Adı: Santa Süslemeleri Açık Parti Süslemeleri

Not:

Belirleme:

Ambalaj Listesi:

1 * Yenilebilir Dekorasyon

1、Noel Süsü: Yenilebilir Noel süsleri, Noel sırasında her yerde görülebilen ve Noel atmosferi ekleyen yaşlı insanlar ve kardan adamlar şeklinde tasarlanmıştır

1 adet Merry Christmas Dekorasyon Folyo Balonlar Noel Baba Kardan Adam Yeni Yıl Noel Balonlar Ev Noel Partisi Dekor Hediyeler

B: Kardan Adam Hava Modeli

Mermi Noktaları:

2、Güvenli Malzeme: PVC'den yapılmış, kokusuz, hava geçirmez, patlayıcı değildir ve tekrar tekrar kullanılabilir.Çubuğu havalandırmak için bir pompa eya iatör kullanabilirsiniz.

4、Geniş Uygulama Yelpazesi: Tatil partilerinizi, doğum günü partilerinizi, topluluk partilerinizi, havuz partilerinizi vb.Süslemek için kullanılabilir.

Boyutu: şekilde gösterildiği Gibi

Noel balonlarının, tüm Noel temalı partiler, tatil partileri, doğum günü partileri veya fotoğraf dekorasyonları için uygun herhangi bir parti dekorasyonu ve balonla eşleştirilmesi kolaydır.

Malzeme: PVC

Noel

5、Havalandırması ve Söndürmesi Kolay: Elektrikli pompa kolayca ve hızlı bir şekilde havalandırmak için kullanılabilir, festival sırasında bir dekorasyon olarak iyi desteklenir ve depolama için kolayca söndürülebilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Yenilebilir Noel dekorasyonu, Noel sezonunda her yerde görülebilen e Noel'i ekleyen Noel Baba e kardan adam şeklinde tasarlanmıştır atmosphere.It arkadaşlarınız ve aileniz için harika bir hediye.PVC'den yapılmış, kokusuz, hava geçirmez, patlayıcı değildir ve tekrar tekrar kullanılabilir.Çubuğu havalandırmak için bir pompa eya iatör kullanabilirsiniz.

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe renk farkı var, lütfen anlayın.

Etiketler: reklam doğum günü balonları, müzik noel balonları, noel balonlar dinozorlar, noel balonları clipart, noel balonları miz, gerçek doğum günü balonları, antika Noel ağacı, 4ft noel balonları, noel ışıkları dikey, balon noel dıy

Ürün özellikleri

Sertifika CE
Kaynak Anakara Çin
Malzeme PVC
Yaş Öner 12+y
destek Dropshipping/Toptan Satış

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler