Aktif Bileşenler

5PCS TPİC6B595DWRG4 TPİC6B595 TPİC6B595DW SOP20

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺29.80

Normal fiyat: ₺59.59

Renk
sku:
  • e76284
Tanım

Ürün Açıklaması

Müşteri Hizmetleri Politikası Sahip olduğunuz soruları cevaplamaktan mutluluk duyuyoruz, lütfen iletişime geçin 1: Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir. 2:Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir. 3: Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti! 4: Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

Avantajlarımız 1: Yeterli tedarik ile hepimiz kendi stokumuzuz 2: Ürünün kalitesi bir dizi sertifikaya ulaştı 3: Çeşitli ulaşım, Hong Kong ve Çin posta paketlerini, ems'yi destekliyoruz.DHL federal .UPS ve TNT, alıcının farklı ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilir.

Hakkımızda Söz veriyoruz: 1: Sadece en iyi tüketim mallarını üretin ve mümkün olan en yüksek kaliteyi sağlayın. 2: Tüm dünyadaki müşterilerimize hızlı ve hassas bir şekilde mal teslim edin

En iyi ortağınız olacağımıza kesinlikle inanıyorum

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir, olumlu ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile satisified iseniz.Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, nagetive geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Geri bildirim

Etiketler: organze çantalar 10x15cm 20 adet, 20 adet gül altın balon, jojo pimi 8 adet, 20 adet 10 w led çip, 100 adet 30 pin, tek yazawa pimi, cabo 20 pin nissan, 100x20 tekerlekler, oneplus 20 w şarj cihazı, 25mm 100 pim

Ürün özellikleri

Model Numarası TPIC6B595DWRG4
Çalışma Sıcaklığı Standart
Marka Adı SİSJQRR
Uygulama diğer
Paket TİRİT
Koşul yeni
Kaynak Anakara Çin
Besleme Gerilimi V
Dağıtma Gücü W
Tip Mantık IC'leri

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler