Cep Telefonu Parçaları

Pil İçin wiko C330 P710 434597 4867A2 U20 Güneşli Gökkuşağı Reçel 2600 3913 5251 5260 Lenny3 LT25H426271W Robby Rakuten El 575357

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺149.94

Renk
sku:
  • e76523
Tanım

Ürün Açıklaması

1. Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir

5. Herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya sitede herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce lütfen bize e-posta gönderin, çünkü müşterilerimize hizmet etmek için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz,size tatmin edici bir çözüm vereceğiz .

Eğer herhangi bir sorun varsa, bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Sizin için iyi çözeceğiz.Lütfen anlaşmazlığı rastgele açmayın, aksi takdirde abd, Edsmenerji.com.tr ve ayrıca Çin Satıcılar Ligi tarafından kötü kredi olarak kaydedileceksiniz.Ve engellenecek.

Brezilya'nın ulusal gümrük işlemlerinde alıcının ödediği vergiler olabilir (satıcı bunu içermez)

1.Lütfen sipariş verdikten sonra adresinizi dikkatlice onaylayın.Ödeme alındıktan sonra ürünleri bir kerede size göndereceğiz.(biz 2-5 gün içinde ürün gönderilecektir(iş günü,değil tatil mevsim) ödeme platformu tarafından onaylandıktan sonra)

Nakliye detay:

Yeni Lityum iyon piller, tamamen şartlandırılmadan önce 2 ila 3 kez tamamen şarj edilmeli ve tamamen boşaltılmalıdır.Yeni bir Lityum iyon pilin tam performansının ve uzun ömürlülüğünün ancak 2 ila 3 tam şarj ve deşarj döngüsünden sonra elde edildiğini lütfen unutmayın.2 İla 3 döngüden geçtikten sonra, pilinizi bir daha asla şartlandırmak zorunda kalmayacaksınız!

4.Pil nakliye için geleneksel mallar değildir, Tahmini teslim süresi geleneksel mallardan daha uzun olabilir.

3.UPS, DHL,FEDEX vb. Gibi gerekirse nakliye yöntemlerini de değiştirebilirsiniz .Tabii ki nakliye fiyat farkını ödemelisiniz.Detaylar bize iletilebilir. (Bu bağlantıdaki nakliye ücretinin farkını ödeyin,

Alışverişiniz için teşekkürler, iyi vakit geçirin .

3. Değerli müşterilerimizi önemsiyoruz ve size yardımcı olmak için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız.'

2.Siparişinizi onayladığınızda varsayılan bir nakliye yöntemi olacaktır .Tem'ler Bpost, Türkiye Postası, PostNL, CDEK veya diğerleri tarafından gönderilecektir.Öğeler çin'den sevk edilir, 20-45 iş günü içinde ülkelerin çoğuna ulaşır.

4. Lütfen bize herhangi bir sorunu çözme fırsatı verin.Sahip olabileceğiniz endişeleri ve hayal kırıklıklarını anlıyoruz ve sorunları çözmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Alıcının tam adı doldurunuz nedeniyle Rus gümrük yeni politikası

2. Lütfen sadece nakliye nedeniyle 5 yıldızlı geribildirim dışında bize herhangi bir geri bildirim vermeyin.Batarya nakliyesi için fazla seçeneğimiz yok.

Diğer

Operatörün ağ ayarlarına, sinyal gücüne ve seçilen özelliklere bağlı olarak tüm konuşma ve bekleme süreleri yaklaşıktır.Yukarıda belirtildiği gibi Analog modda konuşma ve Bekleme süreleri daha düşük olacaktır.

1. Başarılı olmak için itibarımıza ve müşteri memnuniyetine güveniyoruz.Bu nedenle görüşleriniz bizim için son derece önemlidir.Bize 5 yıldızlı geribildirim bırakın lütfen bizim mal ve hizmet ile memnun iseniz.

2. Tüm e-postalar 24 saat içinde cevaplandırılacaktır , cevabımızı almazsanız, lütfen mesajınızı tekrar gönderin ve size en kısa sürede cevap vereceğiz.

Kore ülkeleri bir gümrükleme numarası sağlamalıdır (P harfi ile başlayan)

Geri Bildirim Hakkında:

Etiketler: pil asus kv55v, wiko jerry2 pil, vivo 1ıcp5 pil, oppo reno pil değiştirme, doogee pil değiştirme, wiko gökkuşağı bataryası, m023 1ıcp5 pil, asus zenpad po23 pil, irobot pil değiştirme, 1ıcp5 51 68 batarya

Ürün özellikleri

Marka Adı DEPALAİ'NİN
Kalite Belgelendirme ce
Uyumlu Marka Wiko için
tem Tipi Li-ion Lityum Polimer Şarj Edilebilir Pil
Emtia Cep telefonu bataryası
Kaynak Anakara Çin
Orijinal veya değil Uyumlu
Kurulum Dahili Batarya
Pil Kapasitesi (mAh) 2801mAh-3500mAh
Evrensel model 434597 1ıcp5 / 45/97
Model Numarası 434597

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-10-26

    İade edildi çünkü yanlış geldi

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler