Güvenlik ve Koruma

Gadınan 5MP 2592 * 1944 SONY IMX335 IP Bullet Kamera 4MP POE H. 265 Düşük aydınlatma Metal Açık IR Gece Görüş

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺694.89

Normal fiyat: ₺868.71

Renk
sku:
  • e77562
Tanım

Ürün Açıklaması

Eğer mal aldığınızda, herhangi bir sorunuz varsa, bir mesaj bırakın lütfen order.Do anlaşmazlık açmayın, biz düzgün çözmek issue.Do herhangi bir sorunu çözmeyen kötü bir geri bildirim bırakmayın!!!Ödeme Herhangi bir ödeme sorununuz varsa, lütfen bize ulaşın!Daha fazla mal satın almanız gerekiyorsa, ancak fiyat çok ucuz değilse veya mağazamızda bulamadıysanız, lütfen bize ulaşın!Gönderi 1. Öğe 1-3 iş günü içinde sevk edilecektir. 2. Teslim Süresi: - - - - Via Express: Genellikle 3-10 iş günü. ---- Hava Posta yoluyla: Genellikle 10-30 iş günü. 3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir. 4.SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir. 5. Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir. 6.Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur. 7. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!Garanti ve İade 1.Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlıyoruz.Alıcı ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı değiştirilecek parçaların masraflarını da ödemelidir. 2.Öğeleri iade etmeden önce, lütfen iade adresini ve lojistik yöntemini bizimle onaylayın.Öğeleri lojistik şirketine verdikten sonra, lütfen bize takibi gönderin number.As en kısa sürede biz ürün almak, biz tamir veya en kısa sürede onları alışverişi. 3.Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.Müşteri Hizmetleri 1. Tüm öğelerimizin açıklamalarında "belirtildiği gibi" olduğunu garanti ediyoruz.Tamamladığımız her satışta %100 müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz. 2. Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz. 3. Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

(Güç Adaptörü içermez)

Not:" DC 12V " Lütfen güç kaynağını kullanın, ambalaj güç kaynağını içermez.Lens nasıl seçilir?

Hareket Algılama ve Alarm Uyarısı Hareket algılandığında, kamera alarm mesajını uygulamaya itebilir veya e-postanıza fotoğraf gönderebilir.Ardından ayrıntıları zamanında kontrol edebilirsiniz.Monitör Gündüz ve Gece Çoklu Platform Erişimi Windowns Desteği PC, iPhone, Android mobil erişim POE İşlevi İsteğe bağlı POE Avantajı Ekstra güç kablolarına veya adaptörlere veya anahtara gerek yoktur.Tak Ve Çalıştır ve kolay kurulum.NVR ile çalışmayı destekler HİKVİSİON, DAHUA vb.Gibi nvr (ağ video kaydedici) ile bağlanabilir.Protokol ile Hikvision ve Dahua NVR ile uyumludurlar.

Özellikler: 1) Gelişmiş H. 265AI (H. 265/H. 264 ile uyumlu) video sıkıştırma 2) CMOS sensör, gündüz, IR kesme filtresi kapalı, renkli; gece, IR kesme filtresi açık, siyah / beyaz 3) IR-CUT ile gündüz/gece anahtarını destekleyin 4) 4MP için 25fps;5MP için 15fps 5) onvlf'yi destekleyin; Üçüncü taraf nvr'yi destekleyin 6) 6 adet dizi IR Led,gece görüşü için 25m ır mesafesi 7) Çoklu ekran yazılımı ve VM'ler 8) Görüntü işleme: otomatik pozlama( AE), otomatik beyaz dengesi (AWB), otomatik kazanç kontrolü (AGC) 9) Destek hareket algılama 10) cep telefonu görüntüleme (ıOS,android) NVR APP özelliklerine bağlıdır : Çözünürlük:5MP: 2592X1944,20fps(DSP GK7205V300+SONY IMX335 sensörü) 4MP: 2560X1440, 25fps Kullanım yeri: açık / kapalı Lens: M12 3.6 mm 6mm 8mm İsteğe bağlı Iletişim arayüzü:1 RJ45 10 M / 100 M ethernet portu Video Görüntü Sıkıştırma: H. 265 IR LED: 25 M IR Mesafesi ile 6 adet dizi IR LED malzeme: Metal IP66 su geçirmez açık kapalı kullanım güç: DC 12 V DC 12 V Sürümü İçin / 48 V PoE Anahtarı veya Enjektör 48 V PoE Sürümü İçin (DAHİL DEĞİLDİR) paket içeriği: 1 x IP Kamera 1 x Kullanım Kullanım Kılavuzu 1 x Su geçirmez kablo kapağı 3 x Duvar fişi ve vidalar

Etiketler: xmeye poe 5mp kamera, 8mm kamera 2mp, kamera tam kubbe, kamera 5mp x4, kızılötesi lamba gadinan, cmsxj11a kamera açık, ımx335 çip, kamera ımx 307 5pin, dashcam sony ımx485, ıp kamera ptz poe onvıf

Ürün özellikleri

Yüksek Çözünürlük 5.0 Megapiksel
Model Numarası GDN-I620W5MS
Güç Tüketimi (W) 3W
Objektif (mm) 6mm, 8mm, 3.6 mm
Tarz Bullet Kamera
Renk Beyaz
Akıllı ev platformu diğer
Hareket Algılama Destek Hareket Algılama Uyarısı ve Kayıt
IR Distance(m) 5-25M
Güç Üzerinden DC 12 1A / 48 V PoE Anahtarı ( PoE Versiyonu )
Güç Kaynağı Normal
Boyutlar (U x G x D) (mm) 17.6*6.6 cm
Minimum Aydınlatma (Lux) 0.01 lüks
Çözünme 5 MP 2592*1944; 4 MP 2560 * 1440 P
Alarm Eylemi FTP Fotoğraf, E-posta Fotoğrafı
Güç Kaynağı (V) DC 12 V veya 48 V POE
Görüş Açısı 85°
Sertifika CE
TF Kartı Hiçbiri
Kaynak Anakara Çin
Ses Çıkışı Hiçbiri
Megapikseller 5MP
Algılayıcı CMOS
ses kaydı destek
Kurulum Normal
Bağlantı IP / Ağ Kablolu
özellik Su geçirmez / Hava koşullarına dayanıklı
Depolama Hiçbiri
Desteklenen işletim sistemleri Windows 7, Windows 10, Windows XP'nin, Windows 8, Windows Vista'nın, Mac OS
Desteklenen Mobil Sistemler Android, ios
Marka Adı Gadinan'ın
Sensör Markası SONY
Video Sıkıştırma Formatı H. 265, H. 264

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-09-29

    Farklı sürümlerdeki sanal makinelerde, bir alt akış görüntülemez; Sanal makinelerde, yapılandırıcıda, yapılandırılan kamerayı düzenleme için grupta görmez.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler