Çivi Sanatı ve Araçları

Yeni Varış 30000 RPM Taşınabilir Elektrikli Tırnak Matkap Makinesi Şarj Edilebilir Akülü Manikür Pedikür Seti Tırnak parlatma makinesi

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺450.21

Normal fiyat: ₺1 125.62

Renk
sku:
  • e7839
Tanım

Ürün Açıklaması

Yeni Varış 30000 RPM Taşınabilir Elektrikli Tırnak Matkap Makinesi Şarj Edilebilir Akülü Manikür Pedikür Seti Tırnak parlatma makinesi

3.Değiştirilebilir Döner Yön: İleri ve geri;

Lütfen bize nötr veya olumsuz geribildirimden önce sorunu çözme şansı verin!

. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

Bir yıl garanti verilmektedir.Öğeler teslimattan önce QC tarafından kontrol edilmiştir.

.Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.Garanti ve Garanti:

Öğeyi hayal kırıklığına uğrattıysanız, teslimattan itibaren 7 gün içinde lütfen bizimle iletişime geçin.

Öğe 3 ay sonra kusurlu ise, hala bize geri gönderebilirsiniz.Arızalı ürünü aldıktan sonra size yeni bir tane göndereceğiz.Ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda.iade politikası:

2000mAh dahili bataryaya sahip profesyonel elektrikli Tırnak Matkap makinesi, heykeltraşlıktan parlatmaya kadar her türlü tırnak işi için mükemmeldir. polishing.It seyahate getirdiğinizde mükemmel !

Dikkat, lütfen!Biz Çin anakara uluslararası satıcı vardır.LÜTFEN SABIRLI OLUN!Biz genellikle standart uluslararası sunuyoruz airmail.It teslimat için yaklaşık 10 ila 25 iş günü sürebilir.Herhangi bir sorunuz veya herhangi bir özel isteğiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin.aramızdaki zaman farkı nedeniyle 24 saat içinde cevap vereceğiz.

Bizim Çalışma Süresi:9:00 AM 6:00 PM ( Çin zaman) 12: 30 AM 12: 30 PM ( GTM zaman) Herhangi bir soru memnuniyetle, biz en kısa sürede biz olarak size cevap verecektir.

Tüm e-postalar 2 iş günü içinde cevaplandırılacaktır.Bizim cevap almazsanız, lütfen e-posta yeniden gönderildi ve biz en kısa sürede size cevap verecektir.

Öğenizi aldığınızda memnun değilseniz, değiştirme veya para iadesi için lütfen 14 gün içinde iade edin.İade etmeden önce lütfen benimle iletişime geçin.

* Burada alipay, TT, Batı Birliği'ni kabul ediyoruz.

Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

.Ödemeniz Alibaba tarafından onaylandıktan sonra sevk 5 iş günü içinde düzenlenir.

2.0-30000 RPM arasında Ayarlanabilir Hız;

4.Bükümlü kilit el parçası.Şartname: Denetleyici: Giriş voltajı: AC 110/220 V Döngü: 50 / 60Hz Çıkış: DC 12 V Pil: 2000 mAh Ağırlık: 8.25 kg El aleti: giriş voltajı: AC110/220 V Hız : 0-30,000 rpm Ağırlık: 4.83 oz Paket içerir: 1 x elektrikli tırnak matkap makinesi 1 x el aleti 1 x silikon Standı (Beyaz renk veya siyah renk ve rastgele göndereceğiz) 6 x Metal taşlama matkap uçları 6 x zımpara bantları 1x Güç adaptörü (seçim için ab / ABD fişi) 1 x Kullanım Kılavuzu Ödeme:

Sadece ciddi Alıcı!Lütfen yalnızca tüm şartları kabul ediyorsanız teklif verin.bizimle iletişime geçin:

· Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.Nakliye:

.Görüntüler gerçek öğeden alınır, ancak ışık ve farklı parti için renk farkı gibi bir şey olabilir, özellikle gösterilen bazı modeller gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

Özellikler:

.Lütfen uluslararası teslimatın,posta servisi ve resmi tatiller vb. Olsun,yerel gümrüklerinize büyük ölçüde bağlı olduğunu unutmayın

Aldıktan sonra öğeden memnun değilseniz lütfen bizimle iletişime geçin.

1.Son tasarım, şarj edilebilir akülü tırnak matkap, kullanım için daha rahat

.Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

Herhangi bir sorunuz varsa veya öğenin herhangi bir sorunu varsa, lütfen en kısa sürede bize e-posta gönderin, sorunu en kısa sürede çözmek için elimizden geleni yapacağız.İyi iletişimin iyi sonuçlara ulaşacağına inanıyoruz, Müşterinin memnuniyeti bizim için çok önemli!Diğer Politikalar:

12 ay Garanti.Güvenle satın alın!

Etiketler: tırnak uv akülü jel, vulkan tırnak matkabı, cam matkap çivi, tırnak e matkap, akülü elektrikli matkap, şık tırnak matkap, kupu tırnak matkap, 21v akülü matkap ucu, f elektrikli matkap şarj edilebilir, tırnak seti manikür ayakları

Ürün özellikleri

Model Numarası UZM-801
Çıkış gerilimi 12V
Parça Sayısı Bir Birim
Yüksüz Hız 30000 rpm
Marka Adı UZMEİ
Öğe Türü Elektrikli Manikür Matkap ve Aksesuar
Malzeme Plastik
Kaynak Anakara Çin

2 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-08-25

    İsteğimi yerine getirdiği için satıcıya teşekkür ederim ve siparişi değiştirmedim. İstediğim geldi. satın alma ile çok memnun. Zamanında teslimat. Satıcı tavsiye. Tekrar teşekkürler.

  2. Anonymous 2022-09-16

    büyük makine

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler