Güvenlik ve Koruma

1080P Bulut depolama TF Kart gece IR WİFİ Ses Kapı Göz Deliği Geniş Açı Ağ Mini Peephole wifi Kapı IP Kamera P2P V380 pro

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺1 594.73

Renk
sku:
  • e81551
Tanım

Ürün Açıklaması

Sürekli Kayıt:Günde 24 saat kayıt; her video 10 dakika olacaktır., Varsayılan döngü videosu(Bu özelliği etkinleştirmek için hafıza kartı takılmıştır.)

1. Bulut depolama hizmetini satın aldıktan sonra, tüm alarmlar ve videolar bulut sunucusuna kaydedilir ve çevrimiçi olarak indirilebilir veya görüntülenebilir.Alarm bilgilerini gönderirken, yalnızca görüntülenecek fotoğrafları değil, aynı zamanda bulut alarm videosunun tek tuşla oynatılmasını da seçebilirsiniz.Bulut depolama hizmetini satın almazsanız, alarm videosunu almak için SD karta gitmeniz gerekir.

Olay kaydı: Kurma açıldıktan sonra, hareket algılama alarmı otomatik olarak SD kartta veya bulut sunucusunda 20 saniye ila 2 dakikalık bir video çeker. (Bir bulut depolama paketi satın almanız gerekir, video bulut sunucusuna kaydedilebilir)

Ödeme Herhangi bir ödeme sorununuz varsa, lütfen bize ulaşın!Daha fazla mal satın almanız gerekiyorsa, ancak fiyat çok ucuz değilse veya mağazamızda bulamadıysanız, lütfen bize ulaşın!Gönderi 1. Öğe 2-5 iş günü içinde sevk edilecektir. 2. Teslim Süresi: - - - - Via Express: Genellikle 3-10 iş günü. ---- Hava Posta yoluyla: Genellikle 10-35 iş günü. 3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir. 4.SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir. 5. Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir. 6.Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur. 7. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!Garanti ve İade 1.Ayrıca 12 aylık ücretsiz bakım sağlıyoruz.Alıcı ürünü orijinal koşullarda bize iade etmeli ve iade için nakliye masraflarını karşılamalıdır.Herhangi bir parçanın değiştirilmesi gerekiyorsa, alıcı değiştirilecek parçaların masraflarını da ödemelidir. 2.Öğeleri iade etmeden önce, lütfen iade adresini ve lojistik yöntemini bizimle onaylayın.Öğeleri lojistik şirketine verdikten sonra, lütfen bize takibi gönderin number.As en kısa sürede biz ürün almak, biz tamir veya en kısa sürede onları alışverişi. 3.Öğeleri herhangi bir nedenle aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.Müşteri Hizmetleri 1. Tüm öğelerimizin açıklamalarında "belirtildiği gibi" olduğunu garanti ediyoruz.Tamamladığımız her satışta %100 müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz. 2. Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz. 3. Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

Video kalitesi:seçebilirsiniz " HD "veya”SD"

Bulut hizmeti satın alma ve bağlama / bağlama

Not:

İnsanlar kameraya yakın olduğunda, kızılötesi ışık otomatik olarak açılır ve kızılötesi mesafe yaklaşık 0,5 m'dir!

2.AI insan algılama fonksiyonu, bağlı AI bulut depolama hizmeti paketini satın aldıktan sonra, alarm modu AI insan algılamasıdır.Yapay zeka insanı, resimdeki insan figürünü derin sinir ağı sistemi tarafından tanır ve birisi kamerayı geçmeden önce alarm tetiklenir, bu da yanlış alarm oranını büyük ölçüde azaltır ve herhangi bir rüzgar eserse, Hayvan yürüyüşü alarmı tetiklemez sistem.

​ Onvıf protokolü desteklenmiyor ve maksimum hafıza kartı 128G!

Cep telefonu, “V380 Pro” uygulamasını indirmek için QR kodunu tarar; Android telefon, App Store gibi uygulama pazarında “V380 Pro” yu indirebilir.IOS sistemi telefon indirebilirsiniz” V380 Pro " App Store.

Bulut Hizmeti

(Kişisel ihtiyaçlarınıza göre, ihtiyacınız olan bulut depolama paketi hizmetini satın alın ve sayfanın altındaki kupon kodunu kullanın.)

Ses kaydı:Bu işlev etkinleştirildikten sonra, SD kart kaydı ses senkronizasyonu sağlayabilir.

Etiketler: zwo mini kamera, ıp kamera ıp kamera, maxcio wifi'yi değiştir, aparatı v380 pro, mini kamera wyfy, windows 10 f pro, polo kamera, kamera gözetleme pişmanlığı, ıp kamera gizli ios, ıp kamera wifi sa

Ürün özellikleri

Video H. 264 sıkıştırma
Güç Tüketimi (W) 3W
onvıf Desteklenmiyor
özellik Geniş Açı
Ses Çıkışı NO
Güç Kaynağı (V) DC5V
Tarz mini kamera
Video Sıkıştırma Formatı H. 264
Bağlantı IP / Ağ Kablosuz
Ağ Arayüzü Wi-Fi/802.11 / b / g
Minimum Aydınlatma (Lux) 0.1
Renk Gümüş
Boyutlar (U x G x D) (mm) 100mm*35mm
Tip IP Kamera
Teknoloji Kızılötesi, Geniş Açı
Uzaktan Erişim DDNS, YAZILIM, P2P
Kurulum Gömülü
TF Kartı Hiçbiri
Marka Adı HQCAM
Kaynak Anakara Çin
Desteklenen işletim sistemleri Windows XP'nin, Mac OS, Windows 8, Windows 10
Yüksek Çözünürlük 1080P (Tam HD)
Objektif (mm) 1.44 mm
Algılayıcı CMOS
Desteklenen Mobil Sistemler ios, Android, Android iPhone işletim sistemi
Güç Kaynağı Normal
Model Numarası MERKEZ-198241634
Megapikseller 2MP
Depolama Hiçbiri
Duvar Braketi Yan
IR Distance(m) 0,5 M
Görüş Açısı 180°

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler