Kadın Çantaları

Kadın Çanta Çiçek Baskı Su Geçirmez Naylon Büyük Kapasiteli Seyahat Çantaları Çok cepler basit omuz çantası Tote Çanta Dropship

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺364.06

Normal fiyat: ₺520.12

Renk
sku:
  • e81801
Tanım

Ürün Açıklaması

GERİ BİLDİRİM VE SIRALAMA

Büyük Kapasiteli Rahat Messenger Çanta Seyahat Alışveriş Su Geçirmez Naylon Çok cepler Plaj Kullanımlık Taşınabilir, cep telefonları tutabilir, kozmetik, kitaplar, mükemmel işçilik.Zarif tasarım, güzelliğinizi vurgulayın.Daha kullanıcı dostu tasarım, sizin için uygun.Günlük eğlence, seyahat, ofis occasions.It arkadaşlarınız, aileniz veya kendiniz için harika bir hediye.Profesyonel üretimi, özel logoyu, stili ve ambalajı destekleyin.

Moda Kadın Tote Çanta, Kanvas Çanta, Omuz Çantası, Rahat Çanta, plaj çantası

6. Lütfen mallarınızı alırken kuryenin yüzüne gönderirken kontrol edin.

4. Tüm iade öğeler iyi ve satılabilir durumda olmalıdır.Erkek yapımı kusurlar, kırık, çizik vb.Gibi kendi kendine kalite sorunu olarak garanti edilmez.

Cinsiyet: kadın

Tanım:

Paket içeriği: 1 adet Çanta

Stil Tipi: Yatay kare

dikkat

1. Ödemeniz doğrulandıktan sonra 3-7 iş günü içinde malları göndereceğiz .

nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce "Mesajlarım"veya "Satıcıya Sorular Sorun" aracılığıyla bizimle iletişime geçin.LÜTFEN bize 1, 2, 3 yıldızlı Ayrıntılı satıcı puanları bırakmayın becausehttps://ae01.alicdn.com/kf/H99e335a3e40b4bbfbda46e5cd656766e0.jpg olumsuz geri bildirime eşittirler.

7. Mallarınızın yolda kaybolduğunu veya hasar gördüğünü fark ederseniz, lütfen nakliye şirketinin size kanıtlamasına izin verin.Bundan sonra, tazminatınızı nakliye şirketinden almanıza yardımcı olacağız.

Ürün Gösterisi

Biz her zaman kendi memnuniyeti için sizinle birlikte çalışacaktır.İçtenlikle bize bir "Olumlu" bırakabileceğinizi umuyoruz.

4. Malları gönderdiğimizde, Çin Gümrüklerindeki sorunlardan sorumlu olacağız.Bu arada, alıcı, alıcıdaki sorunla ilgili kendi sorumluluğunu üstlenmelidir.

1.Firmamızda bulunan tüm ürünler kaliteli, test edilmiş ve sevk edilmeden önce sıkı inceleme altında paketlenmiştir.

(Ölçüm nedeniyle 1 ila 3 cm hata olacaktır)

Malzeme: tuval, naylon

3. DHL ve UPS veya diğer lojistik ile göndermek istiyorsanız, bizimle iletişime geçmeli ve nakliye ücretini ödemelisiniz.

İşbirliğiniz için teşekkürler!!

nakliye

2. Ücretsiz gönderim politikamız yalnızca Çin sonrası hava posta ile desteklenir ve ağırlık 2 KG içinde olmalıdır.Lütfen dikkat: Çin sonrası hava posta hızı genellikle yaklaşık 1-2 ay, diğer lojistik daha yavaştır.Bu nedenle, ücretsiz gönderim başvurusunda bulunmayı seçerseniz daha uzun süre beklemeniz gerekir.

Sahne: Boş zaman, alışveriş, işe gitmek, tüm maç

Kapalı: fermuar

3. Ürünlerimizden memnuniyetiniz bizim için bir garantidir.Üründen memnun değilseniz, malları değişim için iade edebilirsiniz, ancak yalnızca bizimle iletişim kurmadan önce, müşteri iade ve yeniden göndermenin tüm ücretlerinden sorumlu olmalıdır.

Renk:bule, ordu yeşil, açık yeşil, off-beyaz, pembe

Herhangi bir kalite probleminden kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Tüm ürünlerimiz yüksek kalitede, bu konuda endişelenmeyin!!!

Renk gelince, çünkü ışık, gerçek mal ile biraz defference olacak, bunu anlayabiliyorum umuyoruz.

5. Malları gönderdikten sonra 1-2 iş günü içinde malları çevrimiçi olarak takip edebilirsiniz.

2. Ürünün kalitesi için garantinin bir yıl olduğuna söz veriyoruz ve bu süre zarfında herhangi bir onarımı ücretsiz yapmak istiyoruz. (Herhangi bir nakliye ödemesi alıcılar tarafından ödenmelidir.)

Boyut: L * G * Y: 39 cm * 10 cm * 26 cm(15.35*3.93*10.23 içinde)

Etiketler: kişiselleştirilmiş naylon bez çantalar, lüks sırt çantası naylon büyük, naylon bayan pantolon büyük beden, tasarımcı tote çanta seyahat, tote çanta a4 boyutu, rahat tote çanta naylon, siyah tote çanta deri, kısa saplı deri tote çanta, siyah büyük bez çantalar, monogramlı naylon bez çantalar

Ürün özellikleri

Cinsiyet kadınlar
Astar Malzemesi Pamuk
Kapatma Tipi fermuarlı
Model Numarası Ch11'in
Menşe Yeri GUANG DONG Eyaleti
Marka Adı molfmy'nin
Dekorasyon Karikatür Baskı
Neden Çok yönlü
Tarz Moda
Dış Açık Cep
İç Cep Telefonu Cebi
Kaynak Anakara Çin
Şekil Günlük Tote
Ana Malzeme Tuval
Sertlik yumuşak
Desen Türü Çiçek

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler