Giyilebilir Cihazlar

Y68 akıllı saat Erkek Kadın Kol Saatleri D20 Smartwatch Elektronik Saat Spor Monitör doğum günü hediyesi Xiaomi Huawei İçin Bilezik

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺115.56

Renk
sku:
  • e84908
Tanım

Ürün Açıklaması

3.Lütfen uygulamanın tüm telefon işlevlerine erişimini her zaman yetkilendirin ve her zaman açık olmasına izin verin.ve lütfen bağlamadan önce telefonunuzdaki GPS'i açın.

1.Lütfen aldığınızda 2-3 saat şarj edin it.it uzun teslimattan sonra güç tükendi.

2.Kullanmadan önce, uygulamayı indirmek ve uygulama ile saate bağlamak için kılavuzdaki QR kodunu tarayın.

İzle Özellikleri: 1.Akıllı Yaşam Asistanı: Saat adımları, kalorileri, kalp atış hızını, mesafeyi, uyku kalitesini vb. İzleyebilir.Arasında day.At aynı zamanda, bilgileri görüntülemek, uzaktan fotoğraf çekmek, cep telefonlarını almak ,Hareketsiz hatırlatma,Çalar Saat,Bluetooth 4.0, Android , İOS ve egzersiz yoğunluğunuzu takip etmek için diğer düşünceli ve kullanışlı işlevleri desteklemek için bir akıllı telefona bağlanabilir. sırayla fiziksel durum fitness planınızı zamanında ayarlamak için. 2.Cilt dostu malzeme: Bilezik bilekliği, hafif tasarımı benimseyen, giyecek hissi olmayan hafif cilt dostu yumuşak TPU'dan yapılmıştır. 3.Yepyeni bilezik şarj yöntemi: hızlı açılan çıkarılabilir bileklik tasarımı, USB arabirimini takarak şarj edilebilir, şarj kablosu ve şarj standı taşıma sorununu ortadan kaldırır. 4.APP dil desteği: ingilizce, fransızca, italyanca, japonca, korece, lehçe, portekizce, rusça, ispanyolca, çince, vb Paket içeriği: 1 x akıllı saat, 1 x manuel, 1 x kutu Not: sevgili alıcılar, bu saat bir şarj kablosu gerektirmez, doğrudan şarj edilebilir şarj kafası veya USB arayüzü (şarj kafası dahil değildir)

Saat yüzmek veya banyo yapmak için giyilemez.Sadece ekran su geçirmezdir, ellerinizi ve yüzünüzü giyerek yıkayabilirsiniz.Ama banyo yapmayı, yüzmeyi, dalmayı desteklemiyor.Notiction kullanın:

Etiketler: akıllı saat, akıllı erkek izle, akıllı izle kadın, akıllı saatler, apple watch serisi 8

Ürün özellikleri

Marka Adı EOENKK'NIN sohbeti
Hareket Türü Elektronik
Arka Kamera Hiçbiri
KOÇ 128MB
Pil Kapasitesi 120-180mAh
Stil türü Lüks, İyi, Moda, zariflik
Kutu Malzemesi Plastik
Sertifika ce, Hiçbiri
Tarz spor
Ağ Modu Hiçbiri
İşlev Passometer, Fitness Takipçisi, Uyku İzleyici, Mesaj Hatırlatma, Çağrı Hatırlatma, Push Mesajı, 24 saat öğretim, Kronograf, Çalar Saat, Ay, Noctilucent, Takvim
Uyumluluk Tüm Uyumlu
ROM 128MB
Su geçirmez sınıf Hayat Su Geçirmez
Birden Çok Aramalar Evet
Bant Malzemesi Silika jel
sistem Android Wear, Özel OS, Android işletim sistemi, ios
İlgili kapsam Kişisel kullanım, Hediyeler
PRATİSYEN No
Dil İngilizce, Rus, İspanyolca, Polonyalı, Portekizce, Türk, Fransız, Alman, Koreli
Mekanizması No
SIM Kart Mevcut No
Tip Bileğinde
Ekran Şekil Kare
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler