Kostüm ve Aksesuarlar

Anime vanilya nekopara cosplay vanilyalı çikolata hizmetçi kostümü spawn hizmetçi üniforma nekopra cosplay kedi neko kadın kostümü kadın

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺1 058.57

Normal fiyat: ₺1 680.31

Renk
sku:
  • e93578
Tanım

Ürün Açıklaması

Gönderi maliyetinin her iki tarafça ortaklaşa üstlenileceğini lütfen unutmayın.Ancak bir ürün arızalıysa veya düzgün çalışmıyorsa, tüm gönderi maliyetini karşılayacağız.

Boyutu hakkında:

Yeni Nekopara çikolata cosplay çikolata vanilya hizmetçi elbise neko kedi kız nekopara cosplay kostüm kadın oyunu fantezi Yeni ve yüksek kaliteli süslü elbise, iyi hediyeler Oyun: NEKOPARA Chocolat Karakter: chocola/ vanilya Gösterilen Renk: siyah beyaz Sadece referans için boyut grafik Cinsiyet: kadınlar Için uygun: Yetişkinler Fırsat: cadılar bayramı, noel, parti, dans partisi, performans, sahne Şunlardır: Elbise, Önlük, Bilek süsleme * 2, İlmek * 2, kuyruk, Şapkalar, çorap, yaka

Lütfen dikkatlice kontrol edin ve varışta kırılmışsa parseli imzalamayın.

Ürün açıklandığı gibi aynı değildir.

2. Öğeyi satın almadan önce lütfen boyut tablosunu dikkatlice kontrol edin, boyutu nasıl seçeceğinizi bilmiyorsanız, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

1. Asya bedenleri, Avrupa ve Amerikan halkından 1 ila 2 beden daha küçüktür.

Nakliye

3. Manuel ölçüm nedeniyle 2-3 cm farklılıklara izin verin. (1 cm = 0.39 inç, 1 inç = 2.54 cm)

Aşağıdaki koşullar altında ürün alındıktan sonra 7 gün içinde iade/iade/değiştirme kabul etmekten memnuniyet duyarız.Aksi takdirde, iade / iade / değiştirme verilemedi.

Teslim süresi içinde almadıysanız, lütfen çekinmeden bizimle iletişime geçin.Postane ve gümrük ile sizin için kontrol edeceğiz.Çünkü bazen trafik veya uçuş sıkışıklığı nedeniyle gecikecektir.Lütfen bize anlaşmazlık açmayın, herhangi bir kayıp öğe için yeniden gönderme veya geri ödeme sorumluluğunu üstleneceğiz.

Geri bildirim

İade / İade / Değiştirme

Rus müşteriler bize alıcının tam adını vermelidir.

Bir dönüş göndermeden önce lütfen bize ulaşın.

Oluşabilecek herhangi bir ithalat vergisinden sorumlu olmadığımızı lütfen unutmayın.

Üründen memnun değilsiniz.

Çin sonrası hava posta veya ePacket tarafından dünya çapında ücretsiz kargo.2 KG aşarsa, biz DHL göndereceğiz, Fedex, EMS, TNT.

Bildiğiniz gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı görüntüler, gerçek öğenin rengi aşağıdaki resimlerden biraz değişebilir.

Teslimat durumu, posta ofisi / kurye tarafından sağlanan izleme bilgilerine dayanmaktadır.

Müşteri hizmetleri işimizin ayrılmaz bir parçasıdır, ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız lütfen bize 5 yıldızlı olumlu geribildirim verin.Teşekkürler!

Edsmenerji.com.tr tarafından sevkiyat Standart Nakliye için az 30 kg mal 15-35 iş günü içinde.Acilen öğeye ihtiyacınız varsa, ekspres kargo için lütfen bizimle iletişime geçin.Sizin için ekspres nakliye ücretini hesaplayacağız.Ekspres kargo gelmesi yaklaşık 3-7 gün sürer.

İlginizi korumak için lütfen sipariş verirken gönderim adreslerinizi dikkatlice kontrol edin.Yanlış veya bilinmeyen adres nedeniyle ürün kaybından sorumlu olmayacağız.

4. Bedeniniz iki beden arasındaysa daha büyük boyutu seçin.

Ürün vaat edilen süreden sonra gelmedi.

Renk hakkında:

Aldığınız ürün arızalı.

Biz 3-5 iş günü içinde mal göndereceğiz tam ödeme onaylandıktan sonra.Ödeme mevcut değilse, siparişiniz otomatik olarak kapatılacaktır.

Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

Herhangi bir sorunuz varsa veya başka bir desteğe ihtiyacınız varsa, olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

Lütfen nakliye kaybının nadiren de olsa çevrimiçi ticaretin bir parçası olduğunu anlayın, lütfen kimsenin kontrolü dışındaki bir şey teslimat süresini (doğal afetler gibi) etkilediğinde anlaşılabilir olun.

Yanlış ürün aldınız.

MAĞAZA BİLGİLERİ

Etiketler: takılar nekopara, neko külot adam, yumurtlama küpeleri, hizmetçi masalı, venilla nekopara peruk, demolar cosplay, obitsu hizmetçi elbise, avental cosplay hizmetçi, misa hizmetçi elbise, doktor hizmetçi kostümü

Ürün özellikleri

Özel Kullanım Kostümler
Renk siyah beyaz
Malzeme Polyester
oyun Chocola
Bölüm Adı Yetişkin
Marka Adı COSNYC'NİN
Kaynak Kostümlü oyun
Model Numarası Nekopara, NEKOPARA OVA
Öğe Türü Ayarlıyor
İşlev Cadılar Bayramı Karnaval Elbise
Karakterler Vanilya
Cinsiyet Üniseks
Bileşenler Elbiseler
Kaynak Türü Anime
Kostümlü oyun NEKOPARA Çikolatası
Uydurmak Normalden daha küçük uyuyor. Lütfen bu mağazanın boyut bilgilerini kontrol edin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler