süsler

Güneş Vitrin 360 Döner tabla Dönen takı saat Yüzük telefon standı Ekran Organizatör Tutucu Siyah Beyaz

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺48.52

Normal fiyat: ₺69.34

Renk
sku:
  • e9555
Tanım

Ürün Açıklaması

Arama terimi: Güneş Enerjisi Pil standı, 360 derece Döner tabla, Döner Ekran standı, Saat yüzük Kolye Takı, Stand tutucu Özellikler: ABS Akrilikten yapılmış, dayanıklılık ve uzun ömür sağlar.Cep telefonları, saatler, takılar vb. Ürünleri görüntülemek için.Güneş enerjili veya bir adet AA pil kullanarak.Düşük güç tüketimi, çevre dostu.4 Taraftaki güneş panelleri, döner tablaya güç sağlamak için maksimum ışık alımını sağlar.Açıklamaları: Döner Tablalı Güneş Enerjisi Döner Ekran Standı.Ekran gösterisi için bir zorunluluktur.Hafif ve taşınabilir, taşıması kolay.Şartname: Malzeme: ABS Akrilik Renk: Siyah / Beyaz Boyutu: 10*10*4.2 cm Tuzak çapı: 9 cm Maksimum yük: 300 - 500g Hız: 3-5 daire/dak Güç kaynağı: güneş enerjili / 1 * AA pil (dahil değildir) Paket içeriği: 1 x Güneş Enerjisi meyilli Döner ekran Standı Notlar: 1.Öğenin gerçek rengi, monitörünüzün parlaklığı ve ışık parlaklığı gibi birçok faktörün neden olduğu web sitesinde gösterilen resimlerden biraz farklı olabilir.

2.Lütfen ölçüm verileri için hafif sapmaya izin verin.

Etiketler: döner tabla ayakları, güç döner tablası, ınstahang döner raf, açık lamba güneş armut şekli, tanımsız pantolon, karumi telefon görüşmesi, jawel temiz takı, telefon standı markası, xiaomi döner, dikim rafı

Ürün özellikleri

Tarz Modern Tarz
Malzeme PVC
Kaynak Anakara Çin
Kurulum Ayakta

4 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-07-23

    satın alınan 4 kişiden 1'i çalışmıyor-hiç güneş enerjisi veya pil değil. Satıcıya bildirdim, bu yüzden bu son inceleme değil ve şimdi yanıt bekliyorum. Diğer 3 mükemmel çalışıyor. Diğer öğelerin taşındığını görebilirsiniz ... iyi değil.

  2. Anonymous 2022-07-17

    Kutular ağır. Mallar bir mucize yaşamadı. Ambalaj daha güçlü yapmak gerekir

  3. Anonymous 2022-07-23

    bunların 4'ü de iyi çalışıyor ve belirtildiği gibi ve çalışmayan siyah dönen ekranı gösteren aynı fotoğraflar diğerlerinin hareketini gösteriyor.

  4. Anonymous 2022-08-31

    resimdeki / tarif edildiği gibi süper hızlı gönderilir

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler