Güvenlik ve Koruma

Açık Acil Turnike Hızlı Yavaş Salıncak Toka hayatta kalma aracı Askeri Malzemeleri Ilk Yardım Taktik Hemostaz Ekipmanları

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺91.88

Normal fiyat: ₺131.22

Renk
sku:
  • e99099
Tanım

Ürün Açıklaması

Basınç altında bükülmeyecek veya kırılmayacak dayanıklı ırgat çubuğu.Yüksek kaliteli dikiş ve velcro, kullanım sırasında turnikenin bütünlüğünü ve gücünü koruyan dayanıklılık sağlar.Soğuğa dayanıklı teknoloji, çeşitli hava koşullarına uygundur.

Hayat kurtarıcı ekipman

Bu turnike esas olarak saha koşullarında veya normal bir hastane öncesi acil durumda uzuvların masif kanamasını durdurmak için kullanılır.Tokalı ayarlanabilir turnikeler evde, açık hava sporlarında, kampta, tırmanışta, yürüyüşte ve hayatta kalmada kullanılabilir.

Belki hoşuna gider

Zaman kayıt bandı

Hızlı serbest bırakma tokası, tek elle kullanımın anahtarıdır ve ayarlanabilir boyut halkası, uzuvların en büyüğüne sığabilir.

Hızlı serbest bırakma tokası

Tek elle ırgat klipsi

İlk yardım malzemelerimiz evde, ofiste veya hareket halindeyken olası herhangi bir acil durum için hazırlanmanızı sağlayacaktır.Temel ilk yardım malzemeleri, ağrı ve şişliğin yanı sıra kesikler, sıyrıklar ve yanıkları tedavi etmek için idealdir.

Zaman kritik, bu yüzden turnike üzerine uygulama zamanını kaydedebileceğiniz bir alan ekledik.

Kanamayı durdurmak için gereken sıkılık seviyesine ulaşmak için ırgat kelepçesini kullanarak turnikeyi tek elle bile kolayca sıkın.

Kan akışını kısıtlamak için uzuvu sıkıştırmak üzere tasarlanmıştır.Hem taktiksel hem de taktiksel olmayan durumlarda önlenebilir ölümlerin başında gelen kanamayı önler.

Yeni varış, dükkan tüm ürünler orijinal, lütfen satın aldığınızdan emin olun.

Yeni varış

Premium kalite ve dayanıklı

Etiketler: doğum hayatta kalma kiti, parti hayatta kalma kitleri, satış fitness ekipmanları, aor 2 kese tıbbi, mavi beyaz acil durum ışığı, tmc kese medikal, kılıfı molle 6l, yürüyüş aksesuarları express, silikon doğum günü malzemeleri, taktik plastik ekipman

Ürün özellikleri

Model Numarası tıbbi turnike
Ağırlık 80g
Uzunluk 65cm
Renk Siyah
Ürün Acil Turnike
Özellik Lateks İçermez
Marka Adı xzxzdewf'nın sohbeti
Kaynak Anakara Çin
Tip Toka ve ayarlanabilir

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler