Cep Telefonu Parçaları

Orijinal Yedek tablet bataryası LIS1569ERPC SONY Xperia Z3 Tablet Kompakt Şarj Edilebilir Piller 4500mAh Ücretsiz Araçları İle

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺390.23

Normal fiyat: ₺443.52

Renk
sku:
  • e23453
Tanım

Ürün Açıklaması

Ancak isteğinize göre anlaşmazlıklar yaratmayın, aksi takdirde biz, Edsmenerji.com.tr ve Çin Satıcılar Birliği sizi kötü kredi olarak işaretler ve hesabınızı bloke ederiz.

Paketi uzun süre almadıysanız, kaybolduğu anlamına gelmez.Yerel postaneye veya posta kutunuza ulaşmış olabilirsiniz.

Uyumlu ile: SONY Xperia için Z3 Tablet Kompakt

Önemli: Yeni Lityum iyon piller, tamamen şartlandırılmadan önce 2 ila 3 kez tamamen şarj edilmeli ve tamamen boşaltılmalıdır.Yeni bir Lityum iyon pilin tam performansının ve uzun ömürlülüğünün ancak 2 ila 3 tam şarj ve deşarj döngüsünden sonra elde edildiğini lütfen unutmayın.2 İla 3 döngüden geçtikten sonra, pilinizi bir daha asla şartlandırmak zorunda kalmayacaksınız!

Pil Kapasitesi: 3000 mAh

Ambalaj özellikleri: toplu paket (kabarcık zarf çanta)

Lütfen unutmayın: Dahili telefon pilini değiştirmek için profesyonel teknolojiye ihtiyacınız var.Yüklemek için bir cep telefonu tamirhanesine gitmenizi öneririz.

Operatörün ağ ayarlarına, sinyal gücüne ve seçilen özelliklere bağlı olarak tüm konuşma ve bekleme süreleri yaklaşıktır.Yukarıda belirtildiği gibi Analog modda konuşma ve Bekleme süreleri daha düşük olacaktır.

Varış süresi genellikle 30 ila 50 gündür.

2. Teslimat koruma süresi - - - Vaat edilen varış saatinden sonra paketi almadıysanız, lütfen istediğiniz zaman bizimle iletişime geçin, sipariş koruma süresini uzatmayı talep edebilirsiniz.

4. Müşteri Hizmetleri - - - işimiz desteğinizle ilgilidir.Mağazamızdan memnunsanız, lütfen bize 5 yıldızlı geribildirim bırakın, çok teşekkür ederim.

Bu ürün , cep telefonu üreticilerinin aksesuar satış kanallarından, kesinlikle %100 orijinal orijinalinden satın alınması sağlanır.

Pil Modeli: LIS1569ERPC

Gerilim sınırı: 4.35 DVC

Ödeme yaptıktan sonra öğelerinizi mümkün olan en kısa sürede göndeririz.

Hepimizin bildiği gibi, piller tehlikeli maddeler olduğundan, saf pil paketi nakliye süresi normalden daha uzun olacaktır.

3. Sorumluluk - - - Biz dürüst ve sorumlu bir tedarikçiyiz.Anlaşmazlıkları yükseltmeden veya herhangi bir sorun hakkında olumsuz geribildirim bırakmadan önce, lütfen bizimle iletişime geçtiğinizden emin olun, tüm müşteri ve arkadaş sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız ve son olarak mağazamızı %100 memnuniyet seviyesi haline getireceğiz.

Pil Menşe Ülke: Çin

1. Bu mağazadaki tüm piller toptan miktarları ve teklifleri kabul eder.Doğrudan satıcıyla iletişime geçin.

Etiketler: sony xperia z3 kılıf nfc, cüzdan sony z3 kompakt, pad sony z3 kompakt, xperia zt3 tablet, telefon sony z3 kompakt, tablet sony experia z3, xperia z3 tablet anakart, sony kompakt z3 tampon, sony tablet z3 jakı, sony xperia z2 kapak bağbozumu

Ürün özellikleri

Marka Adı Joanforever
Orijinal veya değil Uyumlu
Kaynak Anakara Çin
Pil Kapasitesi (mAh) 3501 mAh-5000 mAh
Kalite Belgelendirme ce
Model Numarası lıs1569erpc

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler