Güvenlik ve Koruma

DC12V 24V Salıncak Kapısı kontrol panosu Bağlantı Yedek Pil veya Güneş Sistemi Uzaktan Kumanda ile Miktarı İsteğe Bağlı

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺945.69

Normal fiyat: ₺1 027.82

Renk
sku:
  • e27022
Tanım

Ürün Açıklaması

1. Dijital LED Menü kolay bir ayar getiriyor,tak ve çalıştır.

Kızılötesi: Fotoseller için terminal, aktif düşük, kapı kapanırken fotosel tarafından algılanan engel olduğunda, kapı duracak ve sonra geri tepecektir. open.COM: Toprak bağlantısı için ortak terminal.

DC24V bu Tip

0-18 saniye.ancak açık kapı sadece 1 saniye içinde sınırlanabilir.

2 Tarafbu terminal, “çift yaprak düğmesi” ile aynıdır transmitter.It çift kapıları döngüsel olarak Aç-Durdur-Kapat-Durdur-Aç olarak kontrol eder.

2.Motor voltajı: 24VDC

MOTO2 (GECİKME): motor2'nin kablolanması: kontrol etmek için tek yapraklı düğmeyi kullanabileceğiniz motorun kablolarını bağlamalıdır .

10.Otomatik kapanma kapısı işlevi: kapıyı açma veya kapama engeli varsa .veya

5. Motorları korumak için toplam 60 çalışma süresi.

11.Motor gecikme koruması: Motor 60 saniyeden fazla çalışırsa,motoru korumak için motor çalışmayı durduracaktır.

3. Motor 1,motor 2 ve yüksek hız için ayrı kuvvet ayarı, yavaş hız, motorların doğru çalışmasını sağlar.

9.Tek açık kapı: Tek açık kapı düğmesi sadece MOTOR 2 anahtarını açabilir.

3.Tüm terminaller için talimatlar:

MOTO 1: Motorun kablolanması1: önce açılan motorun kablolarını bağlamalıdır.Veya kapının yanına monte edilen motor tellerini itme plakası ile bağlamak.

7. Hem elektrikli kilit hem de elektromanyetik kilit ile uyumludur.

1.Gösterge LED ışığı: Sistem elektriklendikten sonra her zaman açıktır.ne zaman

4.Uygulama aralığı: Tüm çift kollu salıncak kapısı açacakları için uygundur.

çalıştırın ve ardından düşük hızda motor duruncaya kadar çalıştırın.yüksek hızlı çalışma süresi 0-33 saniye arasında ayarlanabilir .(HSPEED zaman Döndürme düğmesini kullanın), 0 saniyeye ayarlandığında, yüksek hızlı çalışma başlamaz.Motor çalışırken, uzaktan kumanda kullanıyorsanız, motoru 2 kata kadar durdurun.motor sadece düşük hızda çalışır.Engel sinyallerini karşılayana kadar.

Özellikler :

Farkına varmak:

5.Kod kaldırma: öğrenme düğmesine basın ve basılı tutun (öğrenme düğmesine bir kez bastığınızda,LED söner), 5 saniye sonra LED yanar, şimdi kodlar kaldırıldı.

2. Tek yapraklı veya çift yapraklı açma / Kapama.

3.Yargıç motor geri vites: Motor çalıştırıldığında ve kapıyı açtığında veya kapattığında ,

DC12V Tipi

destek uzaktan kumanda 30 adet (firmamız haddeleme kodu) veya 80 adet (SMC5326/ EV1527 )

Kol tipi motorlar sadece engel hassasiyeti işlevine sahiptir, limit işlevi yoktur.

Kullanımı: Esas olarak salıncak Kapısı Motoru, giriş DC12V, çıkış DC12V ~ DC24V için kullanılır Frekans: 433.92 MHZ (Diğer frekans özelleştirilmiş) Kablosuz Mod: salıncak kapısı açıcı denetleyicisine sorun

2.Verici :

LOCK12+/ -: Elektrikli kilit sinyali, voltaj çıkışı yok,kapı 1 saniye açıldığında.DC12V voltaj çıkışı varsayılan olarak.

8.Kapı açma ve kapama gecikmesi: Kapı açıldığında ,MOTOR 2 önce açılır ve ardından MOTOR 1'i açar .kapıyı kapattığınızda, MOTOR 1 önce kapanır ve ardından MOTOR 2'dir.kapı gecikme fonksiyonunu açmaya veya kapatmaya başlarsanız.Yakın kapı süresi ayarlanabilir

1.Kontrol paneli voltaj girişi: 12V/24VDCAC.12 V yedek akü bağlayabilirsiniz

14.Fotosel: Kapı kapanırken direnç tespit edilirse kapı tekrar açılır.Kapı açıldığında fotosel etkilenmez.

mavi LED yanacaktır, bu nedenle motorlarımız açık durumda olmalıdır.LED kırmızıya döndüğünde ve yandığında.Şu anda motorlarımız kapanma durumunda olmalıdır.

sınır ve engel hassasiyeti sinyalleri algılandığında motor çalışmayı durdurur.İki motorun hassasiyeti ayrı ayrı ayarlanır.MOTOR 1'in hassasiyetini MOTOR1 düzelticiden ayarlarken, MOTOR2 düzeltici MOTOR 2'nin hassasiyetini kontrol eder.

12.Kopya uzaktan kumanda can otomatik eşleştirme: kopyalanan uzaktan kumanda için olduğu gibi,

24V/12V-12V / 0V-0V / 12V : 12 v veya çift 9 v ac trafo için ikincil .UPS+/ -: Harici 12 V depolama pil, depolama pil şarj edilebilir.Güç kaynağı olmadığında, UPS otomatik olarak çalışmaya başlayacaktır.Çalışırken UPS'in bekleme akımı 20ma'dır, motor çalışırken akım yaklaşık 1,5 A'dır.(belirli akım gerçek kullanıma bağlıdır).

6.MOTOR çalıştırma ve dönme hızı: Motor ilk çalıştırma,düşük hızda çalışma durumundadır.engel olduğunda ve tekrar çalıştırıldığında, motor yüksek hızda çalışır

7.Limit ve engel hassasiyeti ayarı: Açma ve kapama sırasında,

2. Fonksiyonlar ve testler:

VCC: 12-28 V çıkış gerilimi; fotoseller veya diğer saftey cihazlar için güç kaynağı; current ≤200mA.

Kodlama formatları: firmamız haddeleme kodunu özelleştirmiştir .SMC5326EV1527 Düğmesi: doule düğmesi iki kapıyı açar veya tek düğme iki kapıyı açar.Tek düğmeli kontrol MOTORU2, çift düğmeli kontrol MOTORU 1 ve MOTOR 2. Sistem şunları yapabilir

4.Kod öğrenme: öğrenme düğmesini 1 saniye basılı tutun, ardından bırakın, LED kapanır ve vericinin herhangi bir düğmesine basın, ardından LED iki kez yanıp söner, şimdi kodlar panele öğrenildi.5 Saniye içinde herhangi bir sinyal alınmazsa, LED yanar ve ardından kod öğrenme durumundan çıkar .

3.Verici için kodlayıcı: Kendi özelleştirilmiş haddeleme kodumuzu kullanın.(30 adet uzaktan kumandayı destekleyebilir , SMC5326/EV1527 )

döngüsel olarak Açık-Dur-Kapat-Dur-Aç olarak tek kapı.COM: Zemini bağlamak için ortak terminal.

Etiketler: salıncak demir kapı tek, kontrol kapısı kilidi, tuş takımı amplifikatör kurulu, mini salıncak kapısı açacağı, sürgülü suzuki, knys sabit disk, konut salıncak kapısı açacağı, zodyak kayması, tanımsız pantolon, uzaktan kumanda ınprıs

Ürün özellikleri

Model Numarası PKM
Yön Hiçbiri
Sertifika CE
Kaynak Anakara Çin
Güvenlik Modu Sinyal ile Güvenli Değil
Marka Adı SZGALO

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler