Bilgisayar ve Ofis

Mercan deniz PRO PBT 143 Tuşları Keycaps XVX Profil Özel Klavye Boya Süblimasyon Kiraz Gateron MX Anahtarları Mekanik Klavye

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺249.46

Normal fiyat: ₺356.23

Renk
sku:
  • e32368
Tanım

Ürün Açıklaması

1. Evrensel Uyumluluk.

5. Ne Alırsın:

3. Boya Süblimasyon PBT Keycaps.

Sıcak ipuçları

Tuş kapağı duvarı yaklaşık 1,5 mm kalınlığındadır ve maksimum dayanıklılık ve sağlamlık sağlar.Birinci sınıf ambalajlarda gelir.Herhangi bir bilgisayar meraklısı/oyuncu için mükemmel bir hediye.

1x143 Klavye Tuş Takımı seti, endişesiz 18 aylık garantimiz ve güler yüzlü müşteri hizmetlerimiz (anahtar çektirme dahil).Sadece klavye tuşları, klavye dahil değildir.

Klavye tuş takımı seti, çoğu ABD ve ingiltere düzeni mekanik klavyesiyle çalışır ve 61/87/104/108/84/64/98/96 tuşlu mekanik klavyeye uyan 143 tuş başlığından ve çapraz şekilli eksene sahip herhangi bir tuş anahtarından oluşur.

Çoğu için bir tane

XVX profili, klasik desenleri mükemmel bir şekilde görüntüleyebilir ve tuş başlığı ile parmaklar arasındaki temas yüzeyini artırarak en üst düzeyde yazma ve oyun deneyimi için tasarlanmıştır.

2. XVX Profil Ergonomik Klavye Tuş Takımı.

4. Ekstra Kalın Anahtar Duvarlar.

XVX coral sea keycaps, mekanik tuşların yaklaşık %99'u ile kusursuz çalışacak şekilde optimize edilmiştir. keyboards.US veya İNGİLTERE düzenleri mekanik klavyeler, arkanı kolladılar!

Tuş başlıkları, tuş başlıklarını aşınmaya dayanıklı ve asla yağlı hale getirmek için boya süblimasyon işlemiyle karakterlere nüfuz eden dokulu yüksek dereceli pbt'den yapılmıştır.

Bu, pakete dahil olmayan tek klavye tuş takımıdır.

Güvenilir Marka

Bu öğe hakkında

XVX ürünlerini 18 ay boyunca destekliyor.Ve ihtiyacınız olduğunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız!

Etiketler: tuşlar keycaps, çift atış arkadan aydınlatmalı, esnaf tuş takımı, keycaps, mercan keycaps, mx tuşları klavye tuş değiştirme

Ürün özellikleri

Renk Mercan denizi PRO
özellik ERGONOMİK
Malzeme Polibütilen Tereftalat
Kaynak Anakara Çin
Tip Anahtar Kapaklar
Marka Adı daha kadınsı

1 Bu ürün için yorumlar

  1. Anonymous 2022-11-25

    Çok özenli, sorularıma cevap verdi, 08/11 aldım ve 22/11 gün geldi. Büyük satıcı, test yakında daha fazla yorum ekleyin.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler