Güvenlik ve Koruma

IR CUT / 1 / 1 8 inç ICR ile M12 Montaj Tutucu İçin Uygun IMX178 / 185 / 385 Çift Filtreler Gündüz ve Gece Otomatik Açma güvenlik kamerası

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺104.10

Renk
sku:
  • e36740
Tanım

Ürün Açıklaması

- ETA: DHL yaklaşık 5-10 gün, Edsmenerji.com.tr Standart Nakliye yaklaşık 10-60days. - Öğeler stokta yoksa veya başka değişiklikler varsa sizi ilk kez bilgilendireceğiz.

2.Tamamen metal yapı, anahtarlama kararlılığı, yüksek sıcaklık performansı.

- Alıcılar, sevkıyattan önce iade adresini ve yöntemini bizimle teyit etmelidir.

RESİM GÖSTERİSİ FABRİKAMIZ ①LEYBOLD Kaplama Makinesi ②optorun Kaplama Makinesi ③mechancial Assembly ④ Optical Assembly Fulmtf measurer Fulmetrology Fulekan hakkında Fulekan, optik endüstrisinde lider üreticilerden biridir.CCTV lens, aksiyon kamera lensi, yıldız ışığı lensi, dikiz lensi, sürücü kaydedici lensi, görüntülü kapı telefonu lensi, yol izleme lensi vb.Dahil olmak üzere çok çeşitli lensler sunuyoruz.Ayrıca, motorlu ve yıldız ışığı modülleri de müşterilerimiz tarafından sıcak bir şekilde karşılanmaktadır.Şu ana kadar Fulekan'ın memnuniyet oranı %99'dan fazla.Rekabetçi fiyat ve kaliteli hizmet için müşterilerimizle uzun vadeli işbirliği kurmayı umuyoruz.Sipariş hakkında Pls aşağıdaki koşullarda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. - Büyük satın alımlar için indirimli fiyat

4.Çoğu IP yüksek çözünürlüklü CMOS sensör için M12 lens montajı (IMX185/IMX178/IMX385/IMX334).

- IR filtresi, tutucu, transfer halkası vb.Gibi özel ihtiyaçlar. - Acilen öğeyi istiyorum veya sevkiyat süresi çok uzun

- Ürünümüzün sayfasında herhangi bir hata bulun(sizin için daha düşük fiyat uygulayacağız)

- Ödeme sadece mal ve navlun dahil, hiçbir gümrük ücretleri içerir, aracılık ücretleri ve ithalat vergileri,vb.Garanti / Servis-Tüm öğeler aldıktan sonra 15 gün içinde iade için kullanılabilir.

- Pls herhangi bir sorunuz varsa bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.İhtiyacınızı karşılamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Olumlu 5 yıldızlı geri bildiriminiz çok takdir edilecektir.Keyifli bir alışveriş diliyorum.

3.Gündüz tam renkli filtreler gerçek renk reprodüksiyonunu getirir, çift taraflı yansıma önleyici işlemle filtrenin her tarafındaki gece mükemmel bir perspektif getirir effect.It gündüz ve gece odak dışı problemini etkili bir şekilde çözebilir.

- Alıcılar, alıcının nedeninden kaynaklanıyorsa, iade için nakliye ücretini üstlenecektir.

IR CUT 1/1. 8 inç ICR M12 Montaj Tutucu İçin Uygun IMX178 / 185 / 385 Çift Filtreler Gündüz ve Gece Otomatik Açma güvenlik kamerası Sıcak ipuçları 1.Lütfen IRCUT boyutunun devre kartındaki bileşenlere müdahale etmediğinden emin olun. 2.It ürün takıldığında modül tabanının ve torbaların toz bandını çıkarabilir, önceden çıkarmayın, aksi takdirde ICR ikincil kirliliğinin filtresine neden olur, kamera görüntü netliğini etkiler. 3.Ürünün delik mesafesi (delik mesafesi) 20mm veya 22mm'dir, lütfen PCB'nin delik mesafesinin aynı olduğundan emin olun. 4.Bizim IRCUT kutupluluğa sahiptir.Farklı PCB modülleri farklı kutuplara sahip olabilir.Tel tanımına dikkat edin.PCB modülünün tanımının bizimkinden farklı olup olmadığını lütfen bize bildirin. ①Güç polaritesi: Siyah ( + ) Kırmızı ( - ); Durum:gündüz renk modu; ICR pencere filtresi:IR kesme filtresi. ②Güç polaritesi: Siyah ( - ) Kırmızı ( + ); Durum:akşamları siyah beyaz mod; ICR pencere filtresi:AR filtresi.Teknik Şartname Modeli: QM12M2018 / QM12M2218 Darbe Süresi: 100-500 ms Sürücü Gerilimi: 5-12 V DC Hayat Algılama: 100000 kez(Yakın ve açık her pistonlu 1 saniye) Mesafe tutun: 20mm Tüketilen Güç: 0.415 w giriş 5 V/2.4 w giriş 12 V Anma Akımı An: 0.083 A giriş 12 V Anma Akımı 5 V / 0.2 A giriş 12 V çalışma Ortamı: Sıcaklık-20 ~ 70℃ / Nem 10 ~ 85% doğrudan Vurrent Direnci: 60Ω ±10% Filtre Kullanabilirsiniz etkili Alan: 10.0*8.0 mm(az 1/1.7 inç sensörü) IR CUT ÖZELLİĞİ

- Son teslim tarihiniz acilse, sipariş vermeden önce kesin teslimat süresi için lütfen bizimle iletişime geçin.

1.Ürün çinko alaşımlı malzeme kullanır ve hassas döküme sahiptir, yüksek doğruluk görüntü köşelerinin net olmadığını etkili bir şekilde çözebilir.

- İade edilen tüm mallar orijinal koşullarında tutulmalıdır.

Bu ürün yüksek çözünürlüklü SDI kameralar için uygundur, yüksek çözünürlüklü IP kameralar, analog kameralar, tüketici IP kamera vb CCTV gözetim industry.It kamera görüntü kısmi renk sorunu çözebilir gündüz ve kızılötesi etkisi zayıf akşam, vb.

- Sipariş, ödeme, teslimat vb. İle ilgili diğer konular-Düzenli Sipariş Edilen ürünler 1-2 iş günü içinde teslim edilecektir.

Etiketler: 165mm hava filtresi, güvenlik kamerası mos, araç tutucu samsung m12, 48mm cctv lens, m12 o2 adaptörü, sony ımx178 teleskop, ır m12 filtresi, surfire m600 filtre, ır iphone filtresi, somun m12 2

Ürün özellikleri

Marka Adı fulekan'ın
dağ M12
Gerilim 5-12V DC
Model Numarası Model Numarası.
IR CUT Kurulumu sıralı
Sensör S 1/1.7 inçten az
Tutucu Malzeme Çinko alaşımı

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler