Güvenlik ve Koruma

10X Optik Zoom 5MP AHD CCTV Kamera HD Gece Görüş Kapalı Açık Su Geçirmez Kamera CCTV Güvenlik Yüz AHD DVR Sistemi

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺2 018.96

Normal fiyat: ₺2 588.36

Renk
sku:
  • e67410
Tanım

Ürün Açıklaması

Bunları dış mekan kameraları veya iç mekan kameraları olarak kullanın, çünkü havanın o zamanki gibi attığı her şeye dayanacak şekilde üretilmiştir:yağmur,kar,toz ve sıcak günler .IP66 hava koşullarına dayanıklı derecelendirmesi ve ekstra koruma için standın içinden geçen kablolar ile performanslarına günden güne cevap verebildiğinizden emin olun.Kameramız ağır hizmet tipi metal gövde,profesyonel IP66 hava koşullarına dayanıklı,hem iç hem de dış mekanlarda istikrarlı performans sağlar.

Akıllı IR-Cut filtresi, gündüz ve gece arasında otomatik olarak geçiş yaparak gündüz renk dökümünü azaltır ve şafaktan karanlığa kadar canlı gözetim görüntüleri alabilmenizi sağlayarak geceleri görüntü parlaklığını artırır.

Nerede olursanız olun, canlı akışı görmek ve bağlı kalmak için kameraya uzaktan erişebilirsiniz.Kamerayı uzaktan görüntüleyin: mobil cihazınızda ücretsiz Xmeye Uygulaması, bilgisayarınızda ücretsiz CMS İstemcisi, IE web tarayıcısı.

Öğe, aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde iade veya değiştirme için iade edilebilir.İade edilen ürün kullanılmamış,orijinal ambalajında olmalı ve tüm aksesuarları içermelidir.Orijinal nakliye masrafları iade edilmez.Herhangi bir iade ürününü geri göndermeden önce, İade Mal Yetkilendirmesi (RMA) için lütfen bizimle iletişime geçin.RMA olmadan satıcıya iade edilen ürünler geçersiz olacak ve masrafları kendisine ait olmak üzere alıcıya geri gönderilecektir.Müşteri, iade ve yeniden göndermenin tüm ücretlerinden sorumlu olmalıdır.İade takip numarası bu sürece yardımcı olacaktır.Teknik desteğimiz, iade parselinizi aldıktan sonra tamir edilen ürünlerle ilgilenecektir.Herhangi bir ürün veya hizmet sorunu için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin

10X Optik Zoom 5MP AHD CCTV Kamera HD Gece Görüş Kapalı Açık Su Geçirmez Kamera CCTV Güvenlik Yüz AHD DVR Sistemi

Bağlantı Şeması

Kolay uzaktan görünüm ayarı

1. Adresiniz Uzak Alan Olarak Tanımlanmışsa, Ekstra Uzaktan Nakliye Ücreti Ödemeniz gerekir.Veya Lütfen Bize Uzak Olmayan Başka Bir Adres Verin.

Kolay ayar, cep telefonu görüntüleme için sadece 4 adım, smarphone, masa veya PC üzerinden her yerden ve her zaman sistemin canlı videosunu görüntüleyin gelişmiş P2P teknolojisi ile, sisteminize birkaç dakika veya daha kısa sürede uzaktan erişebilirsiniz, portforwarding gerekmez, uzaktan erişim hiç bu kadar kolay olmamıştı

Akıllı IR-Cut Gündüz gece görüş izleme

2. Sipariş İçin Herhangi Bir Değişiklik Varsa, Sırayla Mesaj Bırakın Lütfen.

80 m IR gece görüş

IP66 Su Geçirmez

Oynatmak istediğiniz video görüntülerini kolayca bulabilirsiniz, Özelleştirilebilir arama alanı ile akıllı oynatma mevcuttur, önemsiz videoları hızlandırarak oynatma süresi büyük ölçüde azalır.

10x optik zoom otomatik odaklama lensi,Oransal zoom fonksiyonu, dönme hızı zoom katlarına göre otomatik olarak ayarlanabilir

Hakkımızda

Geri dönüş

Biz Herhangi Bir Vergi ve Görev Örtmeyen!Alıcılar Görev/vergilerden sorumludur.

Perakende ve Toptan Tüm Açığız !Ne kadar çok satın alırsanız, o kadar çok indirim alırsınız !Daha fazla seçenek için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

HD 5MP Yüksek Çözünürlüklü Ekran

H. 265 Avantajı

H. 265 Daha Net , HD çözünürlük size daha düşük bir bit hızında en iyi görüntü kalitesini sunar.Daha fazla depolama alanından tasarruf edin,dosya boyutunu %40 - %50 azaltabilir, HDD depolama alanınızdan tasarruf edebilir ve satın alma maliyetinizi düşürebilir.

Nakliye

Ödemeniz Edsmenerji.com.tr tarafından doğrulandıktan sonra 1-2 iş günü içinde malları göndereceğiz Şu anda, mağazamızdaki hemen hemen tüm ürünler ücretsiz gönderim.2 kg'ın altındaki öğeler varsayılan olarak Edsmenerji.com.tr shipping tarafından gönderilir.2 Kg'dan yüksek ürünler DHL,TNT ,FEDEX ,UPS Ekspres kargo ile varsayılan olarak gönderilir, Malları seçtiğiniz lojistik yöntemine göre göndeririz.

Akıllı Oynatma

Dışarıda veya evdeyken, evinizi korumak için izleme alanında herhangi bir hareket algıladığında telefonunuza uyarı bildirimleri gönderir safe.No nerede olursanız olun, bu güvenlik kamerası eviniz için güvenilir bir koruyucu olacak ve emin olmanızı sağlayacaktır.

PTZ Kontrolü

Yüksek güçlü kızılötesi gece görüş ışıkları.En uzun gece görüş mesafesi 80 Metreye (yaklaşık 262 fit)ulaşabilir

Her yerde,her zaman uzaktan erişim

Garanti

10X optik yakınlaştırma

Hareket Algılama ve Anında Uyarı

Sattığımız tüm ürünler sevk edilmeden önce kaliteli ve sıkı inceleme altındadır.Herhangi bir kalite probleminden kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Bu ürünü, orijinal satın alma tarihinden itibaren 3 yıllık bir süre için işçilik ve malzeme kusurlarına karşı garanti ediyoruz.Garanti doğrulama süresi boyunca arızalı olduğunu kanıtlayan herhangi bir ünite, parçalar için ücretsiz olarak onarılacak veya değiştirilecektir.Ürünleri tamir merkezimize göndermek için yapılan tüm navlun ücretlerinden son kullanıcı sorumludur.Garanti, kullanımından kaynaklanan herhangi bir tesadüfi, tesadüfi veya sonuçsal hasarı kapsamaz.Bu ürünün bir esnaf veya başka bir kişi tarafından takılması veya çıkarılmasıyla ilgili masraflar veya kullanımıyla ilgili diğer masraflar son kullanıcının sorumluluğundadır.Bu garanti yalnızca ürünün orijinal alıcısı için geçerlidir ve herhangi bir üçüncü tarafa devredilemez.

Etiketler: kötüye açık kamera, kamera 0001lux 3000tvl, zte güvenlik kamerası, ahd 5x kamera, ınfrarot açık kamera, gadget'lar kadın güvenliği, kamera ahd göz, j cctv kamera, dvr hdmı ahd, tf cctv kamera

Ürün özellikleri

Görüş Açısı 90°
Bağlantı Kapalı Sistem / CCTV Kablolu
hava koşullarına dayanıklı Evet
Kamera Özelliği Gündüz ve gece görüş, IR-cut, hava koşullarına dayanıklı
Sensör Boyutu 1/3"
Gün Ve Gece Otomatik anahtarlı IR Kesme filtresi
Özellik1 PTZ AHD Dome Kamera Açık 5MP
Desteklenen işletim sistemleri Windows 10, Mac OS, Windows 8, Windows 7, Windows 98, Windows XP'nin, Windows Vista'nın
Video Sıkıştırma Formatı H. 265
Sensör Markası SONY
IR Mesafesi 80m
Sertifika CE
Marka Adı AHCVBIVN
Uzaktan Görünüm Android, iPhone, iPad, BİLGİSAYAR, CMS, vb
Ses Çıkışı Hiçbiri
Kurulum Normal
Objektif (mm) 3.6 mm
Odak Uzaklığı 3.6 mm
Yatay Çözünürlük 5MP
Tarz Bullet Kamera
Alarm Eylemi FTP Fotoğraf, E-posta Fotoğrafı
Kamera Stili Metal gövde
Alarm Sistemi Hareket Algılama + E-posta Uyarısı + APP
Desteklenen Mobil Sistemler ios, Android
HD Kamera Tipi PTZ Analog Kamera
Uyumlu Video formatı H. 265
Kaynak Anakara Çin
menşei ülke Shenzhen, Çin
Garanti 3 yıl
Model Numarası AHC-JIM01-5MP
Uygulama Ev, mağaza, dükkan, Ofis, Süpermarket vb
Algılayıcı CCD
Teknoloji Kızılötesi
Odaklan 2,7-13,5 mm

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler